- 21 Şubat 2016
- 32
- 15
spor salonuna hiç gitmedim ama b-fit ten çok keyif alıyorum. hiç diyet yapmadan yaklaşık 1,5 ayda tüm bölgelerimden toplam 13 cm inceldim. kendimi sıkılaşmış ve fit hissediyorum. ayrıca aletler pilates sistemiyle çalışıyor,elektrikli birşey yok benim başlamamdaki en büyük etki o oldu.Konu baya eski ama çanakkale de başlamayı düşünüyorum. 53 kiloyum çok kilom yok ama yağlanmalar var vücudum sıkı değil.Faydasını görenler var mı acaba? spor salonu ve b fit arasında kararsız kaldım daaa :)
ayy şuan içimi rahatlattın bende gidip başlayayım en iyisi. Zaten ağırlık önemli değil bizim için en önemli şey incelme sıkılaşmaa :)spor salonuna hiç gitmedim ama b-fit ten çok keyif alıyorum. hiç diyet yapmadan yaklaşık 1,5 ayda tüm bölgelerimden toplam 13 cm inceldim. kendimi sıkılaşmış ve fit hissediyorum. ayrıca aletler pilates sistemiyle çalışıyor,elektrikli birşey yok benim başlamamdaki en büyük etki o oldu.
ben balıkesirde 3 haftadır gidiyorum. şimdilik çok memnunumBen de B-fit'e gitmeyi düşünüyorum, Ankara'da birçok şubesi var. Gidip memnun olanlar fikirlerini yazarsa sevinirim..
ben balıkesirde 3 haftadır gidiyorum. şimdilik çok memnunum
onlar için ayrıca 80 lira veriyosun, yada tek bi seansına katılmak istersen 10 lira. salı günü bacak kalça günü oluyo. her yerde gün aynı değildir belki. cuma günüde kol, göğüs günü. cumaya gitmezsin mesela.Arkadaşlar merhaba sırf bu soruyu sorabilmek için üye oldum :) benim kilo olarak fazlam yok kalça ve bacaklarım sorunlu bölgem üst bedenim zayıf ve göğüslerden gitmesini istemem ama bölgesel değil heralde her yerden gidiyor. Bir de bu 30 dakikalık setler dışında pilates dersleri de var ayrıca galiba onlar ek ücretli mi yoksa üyeliğe dahil mi
Evet ben 2011 yılında gittim bir yıllık kayıt yaptırmıştım. Toplasan 8 ay gitmişimdir. Toplamda 11 kilo vermiştim. Ama ozaman dan bu zamana 2 kez el değiştirdi diye biliyorum. Şimdi çakırlar bfite üye olacağım.Kızlar b fit ankara batıkent şubesine giden var mı?