Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Folekulun da çok çok iyi çok şükür kız. Men bilmirem mende vəziyyət necedi inşallah men de gedecem uziye
Yaxşı olar inşAllah caniko. Men seher hekime gedeceydim am axşamnan bildim folikulum var. Cunki tam uzayan axıntım var idi. Bildim ki gewey yumurta var hekim de dedi ki yaxşıdı ki uzi neticelerin. Ginekoloji de temizem ee çox şükür. En çox ginekolojiden narahat idim ki birden nese olar. Dedi temizdi. Sadece uşaqlığım retroflexio veziyyetindedi. İnanırsan evvelki uzi kagızlarıma baxdım. Bezilerinde var retroflexio sözü ama hec bir hekim demiyib ki mene başqa cür elemey lazımdı ki qalasan. Bidene bu goren kimi dedi ee. Bir de ki ele mırt kişidi. Ancaq mezelenir ele diyir senin rengün niye beledi? Üzüve şey vurmusan onchun? Gözümün içine baxdı sora dedi ki qanın azdı. Qeşey vitamin bide demir dermanı yazdı. İkisinin de içinde hamileliye xeyir olan şeyler var. Folik asit falan

Bilen adam bi başka canım görür görmez anlıyor. Bezi mal hekimler kabak gibi yazılan şeyleri de görmürler. Hadi inşaALLAH bu ay senden umutluyuz :) diyirem ki avqustda hamile qalsaq bebiş boğa olacey bizim kimi :)

qizlar menim qiz vaxtimnan endometriyam nazik idi. uziye duwmuwem o vaxtdan neche defe. deyrdiler sanki 1 2 qarin doqmuw qadinin endometriyasi kimidi nazikdi.abort oldum plus da. axrinci uziye duwende 2dominant folekulla batin 17ci gunu 9mm idi. bele nazik endometrya ile hamile qalanda duwme riski yuksek olur?

Xeyirlisi canikom. ALLAH özü bilen meslehetdi. Bugün iynemi vurdurub 4 saat sonra da ilişki yaşamalıyıq. Yansın geceler

17ci günde hele catlamamışdı? Ama 9 mm ele de az deyil. Mende 13-14cü günlerimde evvel ele olurdu ama hekim deyirdi ki endometriyan yaxşıdı.

Canım menim 8 mmdi.menim padruqam 8nen qalıb narahat olma

17ci günde hele catlamamışdı? Ama 9 mm ele de az deyil. Mende 13-14cü günlerimde evvel ele olurdu ama hekim deyirdi ki endometriyan yaxşıdı.
yox mende yumurta chatlamasi problemi var uje 7ci aydi helede hechne yoxdu. halbu ki ilki rahat qalmiwdim geden kimi. qismet olmadi. 2dominant folekulum var idi ekiz wansi da yuksek idi. hekim ekofaz iynesi vurdu chatlasin deye.ama chatlamadilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…