- 3 Ağustos 2016
- 1.324
- 2.370
- 32
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #1.781
Tarix oxumuşam mənAy qız bes men de onu diyiremde. Uşaq olmasa bele deyerin 6 olması normal deyil. Boş boş oturmaqnan öz sağlamlığına ziyan vuraceysan.
He ele men de 24em. 1-2hefte qabaq 25 oldum. Eyni vaxtların mezunuyuq. Men filologiya qutarmışam sen?
AynenKız çok iyiymiş ya herşey çok şükür
Aynenben de cok sevindim bitanem hekim dedi eladı her şey
Yaxşı olar inşAllah caniko. Men seher hekime gedeceydim am axşamnan bildim folikulum var. Cunki tam uzayan axıntım var idi. Bildim ki gewey yumurta varFolekulun da çok çok iyi çok şükür kız. Men bilmirem mende vəziyyət necedi inşallah men de gedecem uziye
Yaxşı olar inşAllah caniko. Men seher hekime gedeceydim am axşamnan bildim folikulum var. Cunki tam uzayan axıntım var idi. Bildim ki gewey yumurta varhekim de dedi ki yaxşıdı ki uzi neticelerin. Ginekoloji de temizem ee çox şükür. En çox ginekolojiden narahat idim ki birden nese olar. Dedi temizdi. Sadece uşaqlığım retroflexio veziyyetindedi. İnanırsan evvelki uzi kagızlarıma baxdım. Bezilerinde var retroflexio sözü ama hec bir hekim demiyib ki mene başqa cür elemey lazımdı ki qalasan. Bidene bu goren kimi dedi ee. Bir de ki ele mırt kişidi. Ancaq mezelenir ele diyir senin rengün niye beledi? Üzüve şey vurmusan onchun? Gözümün içine baxdı sora dedi ki qanın azdı. Qeşey vitamin bide demir dermanı yazdı. İkisinin de içinde hamileliye xeyir olan şeyler var. Folik asit falan
Xeyirlisi canikom. ALLAH özü bilen meslehetdi. Bugün iynemi vurdurub 4 saat sonra da ilişki yaşamalıyıq. Yansın gecelerBilen adam bi başka canım görür görmez anlıyor. Bezi mal hekimler kabak gibi yazılan şeyleri de görmürler. Hadi inşaALLAH bu ay senden umutluyuz :) diyirem ki avqustda hamile qalsaq bebiş boğa olacey bizim kimi :)
17ci günde hele catlamamışdı? Ama 9 mm ele de az deyil. Mende 13-14cü günlerimde evvel ele olurdu ama hekim deyirdi ki endometriyan yaxşıdı.qizlar menim qiz vaxtimnan endometriyam nazik idi. uziye duwmuwem o vaxtdan neche defe. deyrdiler sanki 1 2 qarin doqmuw qadinin endometriyasi kimidi nazikdi.abort oldum plus da. axrinci uziye duwende 2dominant folekulla batin 17ci gunu 9mm idi. bele nazik endometrya ile hamile qalanda duwme riski yuksek olur?
Canım menim 8 mmdi.menim padruqam 8nen qalıb narahat olmaqizlar menim qiz vaxtimnan endometriyam nazik idi. uziye duwmuwem o vaxtdan neche defe. deyrdiler sanki 1 2 qarin doqmuw qadinin endometriyasi kimidi nazikdi.abort oldum plus da. axrinci uziye duwende 2dominant folekulla batin 17ci gunu 9mm idi. bele nazik endometrya ile hamile qalanda duwme riski yuksek olur?
Xeyirlisi canikom. ALLAH özü bilen meslehetdi. Bugün iynemi vurdurub 4 saat sonra da ilişki yaşamalıyıq. Yansın geceler
Görey dee)) hiç planlı yapmadık ki) o yüzden bilemiyorum) elimize yüzümüze bulaştırmasak bariDenk getirin de esas odu
Görey dee)) hiç planlı yapmadık ki) o yüzden bilemiyorum) elimize yüzümüze bulaştırmasak bari
HahahaYapın şu işi artık teyzoş olmak istiyorum
Hahahakolaysa siz yapsanıza la sen istiyosan ben de istiyorum
Caaan.Teyzoş olmak önce benim hakkım bikere. Ne kadar bekledim
Caaan.Onun vakti mi var kız? Teki ALLAH sevindirsin. Farketmez hangimizi olursa.
yox mende yumurta chatlamasi problemi var uje 7ci aydi helede hechne yoxdu. halbu ki ilki rahat qalmiwdim geden kimi. qismet olmadi. 2dominant folekulum var idi ekiz wansi da yuksek idi. hekim ekofaz iynesi vurdu chatlasin deye.ama chatlamadilar17ci günde hele catlamamışdı? Ama 9 mm ele de az deyil. Mende 13-14cü günlerimde evvel ele olurdu ama hekim deyirdi ki endometriyan yaxşıdı.
iynenin adi nedi? dedi iki gun sora yene gel uziye?Xeyirlisi canikom. ALLAH özü bilen meslehetdi. Bugün iynemi vurdurub 4 saat sonra da ilişki yaşamalıyıq. Yansın geceler