Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oy
Cox sagol Doktor judy xanim

Ifrite Ayten meni tek qoydu getdi.bilirem indi burani oxuyursan gorursen yazimi darixiram senen otru.Men sene aylarimi verdim sen mene kederden baska ne verdin? şaka bir yana minik_prince meni atib getdin tek qoydun canim arkadasim.daha mene şhakossss diyen yoxdu

Meni niye bele doğdun ay anaaa

Oy

Cox sagol Doktor judy xanim

Bişi diil

Ayten nöş girmirki bura? Keçen defe gelmişdi danışdun nese? Men didim belke hamiledi dimey istemir ki nazar deymesin

Meni niye bele doğdun ay anaaa

mehebbet

Judy_K kız ne güzel bilgiler bulmuşsun. Aydınlandım resmen. Teşekkürler bitanesi

Bişi diil ablişkom Google - ın anası olmuşam heyatımı google-a bağlamışam her şeyi araşdırıram axtardığım şeyi tapmadan da el çekmirem. Google olmasa naparım bilmiyom

Mehebbet mene catanda olur da. Zaten malzemeden de çalmışlar sana gelince ooh ne güzel, profesiyoneller, bana gelince acemi ilk çocuk olmak bi b*k değil arkadaş

Mehebbet mene catanda olur da. Zaten malzemeden de çalmışlar sana gelince ooh ne güzel, profesiyoneller, bana gelince acemi ilk çocuk olmak bi b*k değil arkadaş

Senin de ilk.bebişin öyle düşünsün istemiyosan o gelene kadar profesyonelleş
Hangi malzemeni çalmışlar

Ayten nöş girmirki bura? Keçen defe gelmişdi danışdun nese? Men didim belke hamiledi dimey istemir ki nazar deymesin
AY VALLA inşallah hamiledir
ben de farkettim yokluğunu ama heç aklıma gelmediydi.hamile olup girmek istemeyeceği :))
bak burda da buldum senii:)

He gelmsdi der burda olanda fikrimi cox verirem buralara ona gore cixdi.o cox telle oynayrdie ona gore yuxusu pozulmsdu gece yatmrdi.inan mende arasdiriram ama hecde yaxsi sey deyile kas ele bilmeyesen hecne bilirsen sora ay allah dis gebelik olaram birden usagim duser ay bele olar ay yumurtladim yumurtlamadim

AY VALLA inşallah hamiledir
ben de farkettim yokluğunu ama heç aklıma gelmediydi.hamile olup girmek istemeyeceği :))
bak burda da buldum senii:)

Normalde öyle oluyor ortadan kayboluyolar bide hamileyim diye dönüyorlar ordan şeyaptım :) hoşgeldin kız yeter ki sen bul beni

Yox men uje onların heçbirini düşünmürem başını buraxmışam ne yumurtlama hrsablıyıram ne başqa birşey araşdırıram. Ancaq girib burda yeni mesajlara trend konulara baxıram oda seher saat 8-12arası. Mence sende başını burax :) takma

Salam qızlar.necesiz.mende çox girmirdim bura. HerSey_Guzel_Olucak canım yaxşı olar inşAllah düşerli olsun müalicen.mende hele ay başıma 1 2 gün var tam bilmirem.12sine kimş xestelenmesem hekime gedecem.baxdırım görüm ne var ne yox.hemde anam deyr gel qarnıvı çekdirek.bu mövzuyada sıcak bakmıyom siz ne deyrsiz çekdirim?

Tak
Mende buraxmsam canim isteyende iliski olur day usaga gore yox )mualiceye baslayramda gorek nece olur

Salam canm.men inanram cox adam gormsem ele hamile qalan.Cekdir Aysen matkanida duzeltdir belinide cektir.menim nenem nece iller bu islernen mesgul olub turklee demis ebelik edim meni de o tutub yeni dunyaya getirib.men balaca olanda orda qalanda ne qeder gelrdi adam onun yanina .hec iki ay kecrdi tesekkure gelirdiler siriniyyat falan getrirdilerki hamile qalmsam men inanram.sadece indi bezi durumlara gore gedb qala bilmrem ceksin belimi gerek 3 gun cekile gedecem ama yay bitisn mende.

bel chekmek nece olur ummuetle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…