- 28 Şubat 2018
- 2.475
- 2.844
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #1.741
Insallah teki ele olsun.men beynimden cixartdim hamilrliyi beynimden cixartmsam.usaq sekilinide cixardim profil yazimi deyisdim her seyi sildim beynimden olar r olar olmaz olmaTaktika işledir. Birde gelecey ki hamileyem :)
Insallah teki ele olsun.men beynimden cixartdim hamilrliyi beynimden cixartmsam.usaq sekilinide cixardim profil yazimi deyisdim her seyi sildim beynimden olar r olar olmaz olma
İyi akşamlar canım. Muhtemelen psikolojiktir. Hem gebelikle adet belirtileri aynı oluyor aslında. Çok kafana takma ve akışına bırak. Beklenmedik zamanda gelir güzel şeylerKızlar örnek olsun die bişey anlatıcam
Bu ay ilk ama ilk defa tamam mı
Öbür aylar ömrümde yaşamadığım bişey oldu
Göğsüme iğne Batar gibi sızlıyo 3-5 saniye devam edio
Ama fos çıktı :))
Adet oldum
Geçen ay da ilk kez yaşadığım olay ve hâlâ şaşkınım
Göğsümde üç dört damar kocaman belirdi
Hamilelik belirtisi olduğunu hiç duymadım Kİ piskolojik olsun
Netten baktım hamilelik belirtisiymiş
Sonuç yine regl oldum
O damarda var bişey vücudum hazırlanıyor desem iki ay oldu anlamadım bu işi
Aminİyi akşamlar canım. Muhtemelen psikolojiktir. Hem gebelikle adet belirtileri aynı oluyor aslında. Çok kafana takma ve akışına bırak. Beklenmedik zamanda gelir güzel şeyler
Xoş geldinSalam qizlar. Bir nece saat qabaq qeydiyyatdan kecdim. Azeri bolmesi de varmiw cox sevindim)) hamiya ugurlar
Salam qizlar. Bir nece saat qabaq qeydiyyatdan kecdim. Azeri bolmesi de varmiw cox sevindim)) hamiya ugurlar
Xos gununuze gelek)) evliyem. 2 usagim var. 35 yasim var. ))Xoş geldinbiz özümüz yaratdıq buranı Azerbaycanlıları toplayıb sohbet elemekcun) indi ise kecek tanışlığa. Evlisen yoxsa subay soltAn?)) yaş kaç?
Xos gununuze gelek)) evliyem. 2 usagim var. 35 yasim var. ))
Insallah canim tezlikle sizin de bebewleriniz olar. Men de 3 nu planlasdiriram coxdan amma alinmir nese. Bir seyi cox isteyende ele olurmus deyirler. Ilk 2 si plansiz oldu ama)Maşallah ne gözel. Sağ elin başımıza
ALLAH özü zamanında verer inşAllah.Insallah canim tezlikle sizin de bebewleriniz olar. Men de 3 nu planlasdiriram coxdan amma alinmir nese. Bir seyi cox isteyende ele olurmus deyirler. Ilk 2 si plansiz oldu ama)
Salam qızlarHərdən baxıram yazdıqlarınıza, bi yanınıza gələm dedim)))
Leylanın yazısını görəndə nə fikirləşdim. Doğurdan adam fikrini bir nöqtəyə verəndə alınmır heçnə. Bir söz varıydı, deyir həyatda ən gözəl şeylər siz unudanda olur. İnşallah hamınız tez zamanda ana olarsız.
Heç işləyəniniz yoxdu? Başınlz qarışardı onda ən azı.
Salam yeniler var aramizda xos gelmsiniz.Men tamamen buraxmsam usaq meselesin aglimin ucundan bele kecmr.mualiceye baslamaliyam usaq ucun hec onuda telesdirmrem gedecem gelen ay mualiceye.
Yox eletdirdime ikinci defr deyer yene 6 cixdi yoxdu dediler.yoxdur yoxdurda :) demek zamani deyil hele. Allah ne zaman qismet etse onda olacaq insallah.Senin aqibetin ne oldu? Qan testi eletdirdin? Kimyasal imiş sende?
Hə işliyirəm mən. Yaxşı yadıma düşdü. Düzdü bəlkə söhbətə aidiyatı yoxduXoş geldin ne gözel sayımız artır :) eehh bacı, nerdeeee. İşlesem nece gözel olardı. Düzdü indi de evvelki kimi fikirleşmirem ama işleyende adamın başı çox qarışır. Sen işleyirsen?
Ama hele aybasida olmamsam cox gumanki pkoya goredi gelen ay baslayacam mualiceye