Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hə işliyirəm mən. Yaxşı yadıma düşdü. Düzdü bəlkə söhbətə aidiyatı yoxdu:KK42:
Məzun olannan sora iş tapa bilmirdim. Düz 1 il evdə oturmuşdum dəli olurdum uje. Oki iş tapdım ard arda yeni təkliflər gəldi.
İnşallah birdə görəsizki heç gözləmədiyiniz vaxta şad xəbər gəlib:KK200:

Hee o heçde olmuyanda olmur olanda da birden olur hemişe. Haranı qutarmısan canım? Bide yaşın neçedi?
Men BDU nu qutarmışam

Ay qız olmasa nöşün 6 çıxsun? 0 çıxarda. Niye düşmedün üstüne? 5den sonrası hamilelikdi axı. Bir hekime zada gedeydin belke artması üçün birşeyler önerecekdi? Göresen indi sıfıra düşüb yoxsa qalxıb?
Bilmrem xeyal qiriqligi yasamaqdan bezirem ona gore ustune dusmurem iki analiz verdim dedilerhamilelik deyil.test olsa baxardim ne cixir yoldasimda almaz deyr lazom deyil yoxdurda daha

Bilmrem xeyal qiriqligi yasamaqdan bezirem ona gore ustune dusmurem iki analiz verdim dedilerhamilelik deyil.test olsa baxardim ne cixir yoldasimda almaz deyr lazom deyil yoxdurda daha

Yox eşi başını burax o testlerin. Diyiremde men birde test almıyacam. Bu ay 3gün gecikmeme rağmen almadım test. Adam rahat olure ele olanda. Sende test test diye düşünme. Ama deyerivin 6 çıxması çox şübheli durumdu niye sene diyirlerki hamilelik yoxdu? Men bir defe analiz vermişem 0,5 çıxıb. Mende 6 çıxsaydı duramazdım yerimde. Seni ümidlendirmeyçin dimirema prosta gerey üstüne düşesen.

Yox eşi başını burax o testlerin. Diyiremde men birde test almıyacam. Bu ay 3gün gecikmeme rağmen almadım test. Adam rahat olure ele olanda. Sende test test diye düşünme. Ama deyerivin 6 çıxması çox şübheli durumdu niye sene diyirlerki hamilelik yoxdu? Men bir defe analiz vermişem 0,5 çıxıb. Mende 6 çıxsaydı duramazdım yerimde. Seni ümidlendirmeyçin dimirema prosta gerey üstüne düşesen.
Ustune dusmek odurki can dusdumde 6 cixandan 4 gun sonra yene verdim 1 hcg bele artmamsdi 4 gun az muddet deyil olsaydi artardi

Kimyasal olub sende diye düşünürem ama ele olsa qanaxman olardı axı. Qanla atılmalıydı o. İndi axırıncı defe ne vaxt adet olmusan?
Ay qız HerSey_Guzel_Olucak HerSey_Guzel_Olucak men bunj başa sala bilmirem.o testler senin uşağını göstermir.hormonu gösterir.o hormonda uşağa qalanda artır.bunun deyer 0lanmasa ay başı olmasan.Allah elemesin ya boruda ilişib qalıbsa.bilmirsen nedi ne deyil.ele elini qulağıma qoyub gözlüyr ki ay başı olacam.100 defe dedim get uziye düş.hekime görsen.ama yox getmir

Ay qız HerSey_Guzel_Olucak HerSey_Guzel_Olucak men bunj başa sala bilmirem.o testler senin uşağını göstermir.hormonu gösterir.o hormonda uşağa qalanda artır.bunun deyer 0lanmasa ay başı olmasan.Allah elemesin ya boruda ilişib qalıbsa.bilmirsen nedi ne deyil.ele elini qulağıma qoyub gözlüyr ki ay başı olacam.100 defe dedim get uziye düş.hekime görsen.ama yox getmir
Getmsdomde testler nece sevindirdise meni eslinde gua mualice ucun getmsdim.Alem deydi bir hirine .burda xosum gelmedi hec hekimlerden ayin 10na qeder gedecem wehere hekime

Hee o heçde olmuyanda olmur olanda da birden olur hemişe. Haranı qutarmısan canım? Bide yaşın neçedi?
Men BDU nu qutarmışam
Elə məndə BDU nu qutarmışam. 24 yaşındayam mən. Eyni vaxtıarda oxumuşuq bəlkədə. İxtisasın nədi?

Son düzenleme:

Ay qız bes men de onu diyiremde. Uşaq olmasa bele deyerin 6 olması normal deyil. Boş boş oturmaqnan öz sağlamlığına ziyan vuraceysan.

Elə məndə BDU nu qutarmışam. 24 yaşındayam mən. Eyni vaxtıarda oxumuşuq bəlkədə. İxtisasın nədi?

He ele men de 24em. 1-2hefte qabaq 25 oldum. Eyni vaxtların mezunuyuq. Men filologiya qutarmışam sen?

Duzdu 0 lanmalidi o yoxsa yeniden hamile qala bilmez cunki beden ele bilecekki hamiledi

X