Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yox mende yumurta chatlamasi problemi var uje 7ci aydi helede hechne yoxdu. halbu ki ilki rahat qalmiwdim geden kimi. qismet olmadi. 2dominant folekulum var idi ekiz wansi da yuksek idi. hekim ekofaz iynesi vurdu chatlasin deye.ama chatlamadilar
Bıy ele mene de ecofaz yazıb. Onu vurdurdum dunen.ama mende catlama problemi yoxdu. Yeqin hekim işini qarantiye almaq isdiyib. 2 toz,2 su qarıwımı dunen idi. Bugun de 1 toz 1 su qarıwımı. 20 deq.ye vurduracam inşAllah. Mene demedi tezden gel uziye. Menim yumurtam yaxwı idi. Dedi dünenkinnen sonra 4 saatdan sonra elaqe. Ama bugünkine yazmıyıb elaqeni. Bilmirem olar ya yox.

mende ele 1gunchun yazmiwdi. 2su 2toz. geldim vurdurdum. vurdurmamiwdan qabaq, yani 15ci gunu 19 ve 21mm lik iki dominantim var idi. dedi vurdur elaqede ol 17ci gunu gel. getdim ki biri 20 biri 26 mm olub hech biri partdamiyb. martda axrinci defe oldum yaninda. dedi get abortunun ustunnen 6ay kechsin bedenin ozune gelende ozun qalacaqsan sene suni mudaxile lazim deyl problemsiz bedendi. oldu aprel, oldu may, heleki tık yok. kechen ay kimyasal yawadim 2gun gecikmeden sora duwdu. onu da saymasaq.

Bıy ele mene de ecofaz yazıb. Onu vurdurdum dunen.ama mende catlama problemi yoxdu. Yeqin hekim işini qarantiye almaq isdiyib. 2 toz,2 su qarıwımı dunen idi. Bugun de 1 toz 1 su qarıwımı. 20 deq.ye vurduracam inşAllah. Mene demedi tezden gel uziye. Menim yumurtam yaxwı idi. Dedi dünenkinnen sonra 4 saatdan sonra elaqe. Ama bugünkine yazmıyıb elaqeni. Bilmirem olar ya yox.
elaqe olar. onun ziyani yoxdu. prosta esasen bir gunnen bir deyilir olsun. kiwi toxumlari da ozunu berpa ede bilsin deye. yani elaqeniz olsa da bele bir wey itirmirsiz, ki çem qazanmaq.

mende ele 1gunchun yazmiwdi. 2su 2toz. geldim vurdurdum. vurdurmamiwdan qabaq, yani 15ci gunu 19 ve 21mm lik iki dominantim var idi. dedi vurdur elaqede ol 17ci gunu gel. getdim ki biri 20 biri 26 mm olub hech biri partdamiyb. martda axrinci defe oldum yaninda. dedi get abortunun ustunnen 6ay kechsin bedenin ozune gelende ozun qalacaqsan sene suni mudaxile lazim deyl problemsiz bedendi. oldu aprel, oldu may, heleki tık yok. kechen ay kimyasal yawadim 2gun gecikmeden sora duwdu. onu da saymasaq.
Senin de hekimin Mehman hekimdi onda he?

Yaxşı olar inşAllah caniko. Men seher hekime gedeceydim am axşamnan bildim folikulum var. Cunki tam uzayan axıntım var idi. Bildim ki gewey yumurta var :halay: hekim de dedi ki yaxşıdı ki uzi neticelerin. Ginekoloji de temizem ee çox şükür. :dua: En çox ginekolojiden narahat idim ki birden nese olar. Dedi temizdi. Sadece uşaqlığım retroflexio veziyyetindedi. İnanırsan evvelki uzi kagızlarıma baxdım. Bezilerinde var retroflexio sözü ama hec bir hekim demiyib ki mene başqa cür elemey lazımdı ki qalasan. Bidene bu goren kimi dedi ee. Bir de ki ele mırt kişidi. Ancaq mezelenir ele :KK48: diyir senin rengün niye beledi? Üzüve şey vurmusan onchun? Gözümün içine baxdı sora dedi ki qanın azdı. Qeşey vitamin bide demir dermanı yazdı. İkisinin de içinde hamileliye xeyir olan şeyler var. Folik asit falan
Salam canim necesen?retoflexio nedirki?

Men bu duqlasda maye izlenir ne demekdir? Onu anlamram .baxin gorun siz
Screenshot_2018-06-07-21-28-46.png

Men bu duqlasda maye izlenir ne demekdir? Onu anlamram .baxin gorun siz Eki Görüntüle 2154933
Maye izlenmir yazılıb axı izlenir yox. Maye olanda folikul partlamış olur ki maye olur. Ya da vaspaleniya falan olanda. Sende pco,ya rast gelinir yazılıb. Müalice lazımdı sene. Burda türkecareler de yazılıb onlara da bax. Ama müalice alsan diqqetli ol. Hormonal dermanlar yazan kimi burda mene adlarını yaz. Mende de pco var idi. Evlenennen 5 ay sonra tesadüfen öyrendim. 2 aylıq müaliceyle kecdi mende. Ama adetim gec yoluna düşdü. Gecikmelerim 12-14 güne çatırdı deli olurdum her defe. Birde ki hemin vaxtlar icdiyim güclü hormonal dermanlara göre döşümde mastopatiya yarandı indi de var. Düzdü hekimim dedi qorxulu bişey deyil. Sadece esebleşme, stress keçirme hamileliye aidiyyatı yoxdı dedi. Ama sen diqqetli ol yene de. Hormonal dermanlar adamı pis güne qoyur. Pconu düzeltdi döşümü pis güne qoydu

Birde ki sende de antiflexio veziyyetindedi deyesen uşaqlıq. Kagızda onun altınnan xett cekilib. Hekime gedende maraqlanarsan bir de. Diynen nece elaqe lazımdı ferq var?

Matkanın ters olması retroflexiodu düz olması antiflexio. Yani Aytende retroflexiodu ondan hekim ters elaqe önerib. Burda bilindik birşey vare hamı diyir arxası üste uzan balış qoy belivin altına falan. Bu Ayten üçün keçerli deyil meselen. O elaqeden sonra gerek üzü üste uzansın. HerSey_Guzel_Olucak HerSey_Guzel_Olucak sende matka düzdü sende eksine arkası üste uzanmalısan üzü üste yox.
İmza: dr ginekoloq Nermin Judy :KK28:

X