Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar örnek olsun die bişey anlatıcam
Bu ay ilk ama ilk defa tamam mı
Öbür aylar ömrümde yaşamadığım bişey oldu
Göğsüme iğne Batar gibi sızlıyo 3-5 saniye devam edio
Ama fos çıktı :))
Adet oldum
Geçen ay da ilk kez yaşadığım olay ve hâlâ şaşkınım
Göğsümde üç dört damar kocaman belirdi
Hamilelik belirtisi olduğunu hiç duymadım Kİ piskolojik olsun
Netten baktım hamilelik belirtisiymiş
Sonuç yine regl oldum
O damarda var bişey vücudum hazırlanıyor desem iki ay oldu anlamadım bu işi

Kızlar örnek olsun die bişey anlatıcam
Bu ay ilk ama ilk defa tamam mı
Öbür aylar ömrümde yaşamadığım bişey oldu
Göğsüme iğne Batar gibi sızlıyo 3-5 saniye devam edio
Ama fos çıktı :))
Adet oldum
Geçen ay da ilk kez yaşadığım olay ve hâlâ şaşkınım
Göğsümde üç dört damar kocaman belirdi
Hamilelik belirtisi olduğunu hiç duymadım Kİ piskolojik olsun
Netten baktım hamilelik belirtisiymiş
Sonuç yine regl oldum
O damarda var bişey vücudum hazırlanıyor desem iki ay oldu anlamadım bu işi
İyi akşamlar canım. Muhtemelen psikolojiktir. Hem gebelikle adet belirtileri aynı oluyor aslında. Çok kafana takma ve akışına bırak. Beklenmedik zamanda gelir güzel şeyler :KK68:

Salam qızlar:halay: Hərdən baxıram yazdıqlarınıza, bi yanınıza gələm dedim)))
Leylanın yazısını görəndə nə fikirləşdim. Doğurdan adam fikrini bir nöqtəyə verəndə alınmır heçnə. Bir söz varıydı, deyir həyatda ən gözəl şeylər siz unudanda olur. İnşallah hamınız tez zamanda ana olarsız.

Heç işləyəniniz yoxdu? Başınlz qarışardı onda ən azı.

Salam qızlar:halay: Hərdən baxıram yazdıqlarınıza, bi yanınıza gələm dedim)))
Leylanın yazısını görəndə nə fikirləşdim. Doğurdan adam fikrini bir nöqtəyə verəndə alınmır heçnə. Bir söz varıydı, deyir həyatda ən gözəl şeylər siz unudanda olur. İnşallah hamınız tez zamanda ana olarsız.

Heç işləyəniniz yoxdu? Başınlz qarışardı onda ən azı.

Xoş geldin ne gözel sayımız artır :) eehh bacı, nerdeeee. İşlesem nece gözel olardı. Düzdü indi de evvelki kimi fikirleşmirem ama işleyende adamın başı çox qarışır. Sen işleyirsen?

Salam yeniler var aramizda xos gelmsiniz.Men tamamen buraxmsam usaq meselesin aglimin ucundan bele kecmr.mualiceye baslamaliyam usaq ucun hec onuda telesdirmrem gedecem gelen ay mualiceye.

Xoş geldin ne gözel sayımız artır :) eehh bacı, nerdeeee. İşlesem nece gözel olardı. Düzdü indi de evvelki kimi fikirleşmirem ama işleyende adamın başı çox qarışır. Sen işleyirsen?
Hə işliyirəm mən. Yaxşı yadıma düşdü. Düzdü bəlkə söhbətə aidiyatı yoxdu:KK42:
Məzun olannan sora iş tapa bilmirdim. Düz 1 il evdə oturmuşdum dəli olurdum uje. Oki iş tapdım ard arda yeni təkliflər gəldi.
İnşallah birdə görəsizki heç gözləmədiyiniz vaxta şad xəbər gəlib:KK200:

Ama hele aybasida olmamsam cox gumanki pkoya goredi gelen ay baslayacam mualiceye

Ay qız olmasa nöşün 6 çıxsun? 0 çıxarda. Niye düşmedün üstüne? 5den sonrası hamilelikdi axı. Bir hekime zada gedeydin belke artması üçün birşeyler önerecekdi? Göresen indi sıfıra düşüb yoxsa qalxıb?

X