- 24 Kasım 2017
- 1.546
- 1.617
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #1.481
Sabahdı canım vaxtım.elesemde belke çıxar bilmirem.ama o tek xett kabusum olubdu.ona göre qorxuram.32ci günüm bitsin ele eliyecemHe gedecem qoy kocami gonderim yoxladim arxayin olum sora nece gun kecib?hec vaxt gecikmemsense belke hamissen ele? Yoxla men olsam coxdn yoxlamsdim
Ayyyyy canim inshAllahki duzelmisen artig ona gore tez olursan demekki bitkinin faydasi olub sene❤❤❤❤Judy_K qiz senin basina gelen menimde basima geldi.eslinde hec bilmrem aybasim ne vaxtdir kecen ay 26 gunumde olmusdim bu ay yene eledise 26gunum bu gundu.ayaq yolunda oturarken salfete deyecek qeder qan gordum ama bele hecne yoxdure sadece silende olur ne qeribedir
He faydasi var iki aydr tez oluram.bilmedim sevinim yoxsa uzulumAyyyyy canim inshAllahki duzelmisen artig ona gore tez olursan demekki bitkinin faydasi olub sene❤❤❤❤
Sabahın xeyir canım.menim bugun bu saata kimi hemişe olurdu indi yoxdu gelen geden.ama ağrım var.adet olası kimi ağrıda deyil.sadece sağ yumurtalığın ağrıyrSabahınız xeyir gözeller. Necesiz? Neynirsiz? Kimin batı keçdi? Kim adet oldu? Kim hamiledi?
Sabahın xeyir canım.menim bugun bu saata kimi hemişe olurdu indi yoxdu gelen geden.ama ağrım var.adet olası kimi ağrıda deyil.sadece sağ yumurtalığın ağrıyr
Yox canım her au döngüm deyişir.bu ay 28de olmalıydım ama 32ci günü ötürüm hele test eliyecemAyy teki canım hadi inşaALLAH... Gözel xeberlerini eşidek :) senin maksimum döngün bugündi? Yani 32 bugündi?
Mende bu ay fikirleşmemişem heç.kafamda takmadım.ona göre heç haram ağramır.en yaxşısı bu sen demişkenMende heçne yoxdu adetime zaten var minimum 1hefte. 3gündi başım qarışıb qonaq gezmek falan filan hamilekik belirti zad yadıma da düşmüyüb bele nece qeşeydie :)
Test eledeSalam qizlar.Judy hec ozumde bilmirem adetim kecib ya yox.kecen defe 26ci gunumde olmusdum kecdi 26gun.ama ayaqyolun iki damci aciq reng qan geldi anlamram ama indi hecne yoxdur hele
Salam qizlar.Judy hec ozumde bilmirem adetim kecib ya yox.kecen defe 26ci gunumde olmusdum kecdi 26gun.ama ayaqyolun iki damci aciq reng qan geldi anlamram ama indi hecne yoxdur hele
Yox canım her au döngüm deyişir.bu ay 28de olmalıydım ama 32ci günü ötürüm hele test eliyecem
Siddetli kecen ayki kimi yoxdur.ama bitki icmsem yeqin aybasim tez gelecek ona gorediİNŞAALLAH yerleşme qanaması olar. Adet ağrın var?
SabahNe vaxtdı 32?
Siddetli kecen ayki kimi yoxdur.ama bitki icmsem yeqin aybasim tez gelecek ona goredi
Niye kusmusuz?He bilmirem.yoldaşımnanda küsük elemek istemirem heç.qoy ona ceza olsun
Karı koca arasındaNiye kusmusuz?