- 24 Kasım 2017
- 1.546
- 1.617
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #1.521
Men dik tutmamışdımAaa bu menimkinnen deyil başqadı. Diyir ki göy yerinnen tutursan salırsan idrara ama ordaki xetti keçmemelidi. Buraxırsan dik veziyyetde qalır içinde 5 deq sonra neticeni gösterir. Bu menimkine oxşamır ama yazılannan bunu anladım.
He dunen seherden gelir gah azalir gah coxalir.sinemde agri falan hec bir seyy yoxdur.siddetli agrimda yxodur sadece axinti.kecen ay 26 ci gunde xestelnmsdim duzensizdir mende adet.bu gun 26 gunumdur.bilmrem kas gelmeye kirmizilarEle qehverengi gelir dünennen?
Ehsan yeni yaxşı menada yoxsa?Selam kızlar nasılsınız?Men yuxuda adet oldugumu gormuwem yani gorurem ki alt paltarımda kahverengi axıntı var. Direm aydaa yene xestelendim ama fikirleşirem ki hele vaxtıma var axı niye bele tez geldi. bir de gorurem ki evimizde ehsandı ne qeder adam var. ehsan veririk.
Şükür men de yaxşıyam. Hee yaxşıydı pis bir şey görmedim. Mamamgil de bizde idiler yemeyleri zadı tokurduy aş var idi kişmişli falan.Salam canım sen necesen.
Ehsan yeni yaxşı menada yoxsa?
İnşAllah xeyir xeber alarsanŞükür men de yaxşıyam. Hee yaxşıydı pis bir şey görmedim. Mamamgil de bizde idiler yemeyleri zadı tokurduy aş var idi kişmişli falan.
Saol can aminİnşAllah xeyir xeber alarsan
Mende yaxşıyam.ele bil heç adet olası havam yoxdu.heç haram ağramır.bugunuydu günüm.hemişe seher oluram.yoxsa olmuram.indide olmadım.2 gün keçsin ele eliyecem testdeSaol can aminsen nasılsın? Bidene de test eledin? Günün keçib?
İnşAllah xeyirlisiMende yaxşıyam.ele bil heç adet olası havam yoxdu.heç haram ağramır.bugunuydu günüm.hemişe seher oluram.yoxsa olmuram.indide olmadım.2 gün keçsin ele eliyecem testde
İnşAllah bu mübarek ayda.gözel xeberler alarığİnşAllah xeyirlisiteki hec birimiz olmayaq menim bat 16sıdı. Ama belim zadım agrıyır bugun.
Mencede testi soxdum çıxardımSerAy12 mence testi düzgün elememisen
İnşAllah canım. HayırlısıMirAy92
Rüyada Kadının Adet Olduğunu Görmesi
Bir kadının rüyasında adet olduğunu görmesi hayırlıdır. Şifa bulmaya ve evlat sahibi olmaya delalet eder.
Ayy hadi inşaALLAH ablişkomm
Gelen geden yoxdu.ağrımda yoxduSerAy12 canım necesen ne veziyyetdesen?
Gelen geden yoxdu.ağrımda yoxdu
Bi dene arada yumurtalığım ağrıyr.vessalam
Bugun delililer kimi pencere silmişemSabahı da gözle sonra test ele bidene de. Ama sabah idrarınla ele. Bideki gözde özüvü ağır qaldırma çox iş görme