- 24 Kasım 2017
- 1.546
- 1.617
- Konu Sahibi minik_prince
- #1.501
HerSey_Guzel_Olucak senşn qaşıntın nece oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biraz sakitlesib.birden qasinir.bu gun ancaq qehve rengi lekelenmem var aybasi gelecek diyesenHerSey_Guzel_Olucak senşn qaşıntın nece oldu
Ay başı belirtilerin varmı.menim heç haram ağramır meselen.bi dene arada sağ yumurtalığım ağrıyrBiraz sakitlesib.birden qasinir.bu gun ancaq qehve rengi lekelenmem var aybasi gelecek diyesen
hal hazrda yox sadeve sag terefimde agri var.nebilim mence xeste olacam bele baslayirAy başı belirtilerin varmı.menim heç haram ağramır meselen.bi dene arada sağ yumurtalığım ağrıyr
Bu gun eleme eyer elememisense.sehee ilk idrarla edersen.varsa ustune isaret ora qeder batirQızlar men dayamnamadım test aladım.ama elemeye cesaretim yoxdu.bide bu idrara batırıb gözletennen aldım.onu neter eliyrler
Ay başın olursa bele sevinmelisen.çünki çoxu pcolarda ay başı olmur ve yumurta kistaya çevirilir.bu kistata çox vaxt atılır ya atılmırhal hazrda yox sadeve sag terefimde agri var.nebilim mence xeste olacam bele baslayir
Ne qeder gözeltim bes.yox elemedimBu gun
Bu gun eleme eyer elememisense.sehee ilk idrarla edersen.varsa ustune isaret ora qeder batir
Hec mende bilmrem diyesen birinci xett cixana qederNe qeder gözeltim bes.yox elemedim
Niye kusmusuz?
5 saniye falan saxladım.onda heçne çıxmadıSerAy12 canımm idrara batırılan testlerin üstünde yazılır ne qeder saxlamaq lazımdı hara qeder idrara salmaq lazımdı. Deqiq oxu sonra ele. Men aldığımda 10saniyeydi diyesen. Bu şeklini gönderdiyin testlere inanma idrara batırılannan ele
5 saniye falan saxladım.onda heçne çıxmadı
Ne bilim ruscaydı başa düşmedimüstünde ne qeder saxlamaq lazımdı yazılıb
Ne bilim ruscaydı başa düşmedim
Salam qizlar qehveyi axintim coxaldi diyesen xestelenirem