Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bebişim hamişlik konularından kaçma. Ne kadar kaçarsan gelir seni bulur. Takma sadece
Sıxılmışam ee uje bu sohbetlerden Nemiş. Ozumnen asılı deyil. Siz hele tezesiz. Menim 3 ilimdi. 3 ildi her cikine pikine baxırdım. Day baxmıram. Ne boşa ümidlenmey istemirem, ne de ozumde belirti axtarmaq. Sadece uzaq olmaq isdiyirem. Yorulmuşam

Problem nedir bes miray?
Adım Aytendi can :KK15: her ikimizde de var idi. Ele de boyuk problem deyil mence. UZide her wey yolundadı. Bir borularımnan başım qarışıqdı onu da gorey ne yerdedi. 1ildi hekime getmirem saxlamışam cunki cox iyne derman qebul elemişem uje bedenim hamısı iyne dermandı. Her cırta pırta gore iyne derman yazırlar:kızgın:

Adım Aytendi can :KK15: her ikimizde de var idi. Ele de boyuk problem deyil mence. UZide her wey yolundadı. Bir borularımnan başım qarışıqdı onu da gorey ne yerdedi. 1ildi hekime getmirem saxlamışam cunki cox iyne derman qebul elemişem uje bedenim hamısı iyne dermandı. Her cırta pırta gore iyne derman yazırlar:kızgın:
Aysagol en zehlem geden seydiye iyne derman basim agrisa bele derman atmayan adamam.Allah nesib eylesin tez birzamanda korpemizi

X