- 3 Ağustos 2016
- 1.324
- 2.370
- 32
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #1.461
Sıxılmışam ee uje bu sohbetlerden Nemiş. Ozumnen asılı deyil. Siz hele tezesiz. Menim 3 ilimdi. 3 ildi her cikine pikine baxırdım. Day baxmıram. Ne boşa ümidlenmey istemirem, ne de ozumde belirti axtarmaq. Sadece uzaq olmaq isdiyirem. YorulmuşamBebişim hamişlik konularından kaçma. Ne kadar kaçarsan gelir seni bulur. Takma sadece
men qan analizi verdm xq. pozitiv chixdi. ama heftesine uyqun olaraq az chixdi hcg. ya gec mayalanma olub ya da inkiwafdan qalma riski var dedi hekim. yene gedib analiz vermeliyemSen nece oldun bes?
He yaxşı olar.inşAllahmen qan analizi verdm xq. pozitiv chixdi. ama heftesine uyqun olaraq az chixdi hcg. ya gec mayalanma olub ya da inkiwafdan qalma riski var dedi hekim. yene gedib analiz vermeliyem
chox saqol AminHe yaxşı olar.inşAllah
canim ne vaxt idi aybasinin vaxti?Qızlar sabahınız xeyir.necesiz?neynirsiz.men nese özümü hamile kimi hiss edirem bilmirem niye
Sabah canım.bugun yumurtamın 12ci günüdücanim ne vaxt idi aybasinin vaxti?
Sabo xeyr ay qiz bes bu nedir cekirsen?bilmrsen hamilelere siqaret olmaz?Qızlar sabahınız xeyir.necesiz?neynirsiz.men nese özümü hamile kimi hiss edirem bilmirem niye
Problem nedir bes miray?Sıxılmışam ee uje bu sohbetlerden Nemiş. Ozumnen asılı deyil. Siz hele tezesiz. Menim 3 ilimdi. 3 ildi her cikine pikine baxırdım. Day baxmıram. Ne boşa ümidlenmey istemirem, ne de ozumde belirti axtarmaq. Sadece uzaq olmaq isdiyirem. Yorulmuşam
Efkar dağıtıyorum))))inşAllah canımSabo xeyr ay qiz bes bu nedir cekirsen?bilmrsen hamilelere siqaret olmaz?nsallah ele hamis olarsan )
Adım Aytendi canProblem nedir bes miray?
Aysagol en zehlem geden seydiye iyne derman basim agrisa bele derman atmayan adamam.Allah nesib eylesin tez birzamanda korpemiziAdım Aytendi canher ikimizde de var idi. Ele de boyuk problem deyil mence. UZide her wey yolundadı. Bir borularımnan başım qarışıqdı onu da gorey ne yerdedi. 1ildi hekime getmirem saxlamışam cunki cox iyne derman qebul elemişem uje bedenim hamısı iyne dermandı. Her cırta pırta gore iyne derman yazırlar
Gunun kecibse test eledeEfkar dağıtıyorum))))inşAllah canım
Bat ne vaxt idi can? ALLAHdan xeyirlisi her birimizcunMen diyesen bu ayda getdi umudler kehverengi axintim geldi sabaha mutleq xestelencem
Eslinde bata var.ama mende duz emelli vaxt yoxdurki axirinci defe 25 gunde olmusdum indi yene ele olacam yeqin bu gun 25 ci gunumdu.bitki icirem deye o tezlesdiribBat ne vaxt idi can? ALLAHdan xeyirlisi her birimizcun
QorxuramGunun kecibse test elede
Sen hele hekime get.inşAllah olar onan sonraMen diyesen bu ayda getdi umudler kehverengi axintim geldi sabaha mutleq xestelencem
He gedecem qoy kocami gonderim yoxladim arxayin olum sora nece gun kecib?hec vaxt gecikmemsense belke hamissen ele? Yoxla men olsam coxdn yoxlamsdimSen hele hekime get.inşAllah olar onan sonra