- 28 Şubat 2018
- 2.475
- 2.844
- Konu Sahibi minik_prince
- #1.441
Insallh yaxsi olar qizlar.hamimiz bu ay hamile qalariq.problem oldugunu bile bile umudumu itirmrem ki belke Allah mocuze gonderer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aysen sen icirsen o dediyin dermani hazirlamisdie qaynanan.nece vaxtdir icirsen?İnşAllah canım.görekde nolur.yaxşı olar hamımız üçün
Insallh yaxsi olar qizlar.hamimiz bu ay hamile qalariq.problem oldugunu bile bile umudumu itirmrem ki belke Allah mocuze gonderer
Alacam yoldasimda isryrem hekime getsin o getsin gelsin sora men baslaycamProblemin de o qeder böyük deyil sadece üstüne tez düşüb müalice almalısan qoyub oturma
He canım içirem. 15 gün falan olarAysen sen icirsen o dediyin dermani hazirlamisdie qaynanan.nece vaxtdir icirsen?
He o mence komek edecek basqa probleminiz yxodursa.men krasnaya icirdim demleyib o qurtardi basladim brovnaya gorek neler olur.He canım içirem. 15 gün falan olar
Alacam yoldasimda isryrem hekime getsin o getsin gelsin sora men baslaycam
İkisinide bi yerde demliyib içerdinde.çünki men her ikisinin qarışığını içirem.inşAllah düşerli olarHe o mence komek edecek basqa probleminiz yxodursa.men krasnaya icirdim demleyib o qurtardi basladim brovnaya gorek neler olur.
Qrip xestelenmey yoxsa o birinnen? Senin vaxtın bu vaxtlar idi ki?Sabahınız xeyir qızlar necesiz? Men de xestelenmişem srağagün yumurtalığımın ağrısınnan ölürdüm geze bilmirdim sağ yumurtalığım berk ağrıyırdı nece diyerler zonkluyordu. Ele bişey. Dünen biraz babatdaşdım bugün de belede qaşıntım da var. Qızlar noldu bele birden bire hamımıza? Göze mi geldik ne?)))
Menim bebiş hayallerim bu ay da çöpe :/
Qrip xestelenmey yoxsa o birinnen? Senin vaxtın bu vaxtlar idi ki?
Menem de eşşi. Dığırranıb geeremYok canısı adeti dimirem hele çox var ona. Soyuq olmuşdu yumurtalıqlarıma. Ele xestelenmey. Sen nasısın bakem.
Sende bakida qalirsan?Menem de eşşi. Dığırranıb geerem
Xırdalanda sen berdedesen he?S
Sende bakida qalirsan?
He teeskufki sen aktiv istifade etmrsen burani diyesenXırdalanda sen berdedesen he?
He teeskufki sen aktiv istifade etmrsen burani diyesen
Nea. Arada girirem. Vaxtım olmur menim. Hem de hamişlik söhbetlerinnen qaçıramHe teeskufki sen aktiv istifade etmrsen burani diyesen
Quzu seni bir bolume etiketledim dua bolumu qatilmaq isteyersen?bir oxu gorOnunki qıraqdan baxmaqdı yorum yapmadan oxuyur özüyçün :)
Onu da arada eliyirem. 5-10 deq girib cıxıram.Onunki qıraqdan baxmaqdı yorum yapmadan oxuyur özüyçün :)
Quzu seni bir bolume etiketledim dua bolumu qatilmaq isteyersen?bir oxu gor
Onu da arada eliyirem. 5-10 deq girib cıxıram.