- 24 Kasım 2017
- 1.546
- 1.617
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #1.421
Salam canım.ramaşka demle oynan yuyun.Salam qizlar.ustunuze sagliq qasinti goynemen var iki gundur.ne etsem kecer?
Ramaska yoxdure aptekden alim demleyim?Salam canım.ramaşka demle oynan yuyun.
He al.sallama çay kimi olan var.onan al.hemde çalış oranın nemi itmesin.nem itendede qaşıntı verir.Ramaska yoxdure aptekden alim demleyim?
yaxsu can tesekkyrlerHe al.sallama çay kimi olan var.onan al.hemde çalış oranın nemi itmesin.nem itendede qaşıntı verir.
He sarıdı.ama azalıbaysen axintin saridi?
Mence havadandı.nese açılıb bağlanır bu teeefde adamı boğur ele bilqizlar salam necesiz
men de halsizam yaman
ev esik tokdum temizleyim ele ortaliqda qaldi her sey ureyim cirpinir ele bil
qizlar salam necesiz
men de halsizam yaman
ev esik tokdum temizleyim ele ortaliqda qaldi her sey ureyim cirpinir ele bil
He canım ele bi gün oldu.axşam olandasa bişirem istiden bilmirem indi belke men soyuğ yerde yaşamışam.buranın havası istidi.belke onandı.ama birce o gece oldu.hemde içimde nese hiss var menim hamileyem deye.nedense ümidlenib yox daxilimdedi.ama bi terefdende deyrem sene ele gelir.ay başı olub alacağsan payınıSerAy12 canım istilik olure olmağına hamilelikde ama mence daxili olur o. Yeni bedenin yanmır sen özün daxilden ele hiss eliyirsen terliyirsen. Düzdü hamile qalmamışam heç bile bilmerem ama keçen ay gecikende mende ele oldu istiden terliyirdim ki men terlemiyen adamam. Yoldaşım geceler pencere açırdı. Ama daxili idi mende. Bilmirem ama eslinde necr olur
Sabahın xeyr canım.Allah kömek olsun.qrip olmusan?Sabahınız xeyir qızlar necesiz? Men de xestelenmişem srağagün yumurtalığımın ağrısınnan ölürdüm geze bilmirdim sağ yumurtalığım berk ağrıyırdı nece diyerler zonkluyordu. Ele bişey. Dünen biraz babatdaşdım bugün de belede qaşıntım da var. Qızlar noldu bele birden bire hamımıza? Göze mi geldik ne?)))
Menim bebiş hayallerim bu ay da çöpe :/
Salam canım.yaxşıyam.sen necesen.canım bi hekime görestde.qaşıntıynan yaşamağ olar.infeksiya düşmüş olacağdı.bizdede yaman istidi.heleki soyuğ yerde öyreşen men.burda qızarmış toyuğ oldumSalam qizlar necesen?neynrsiz?havalar uaman istilesibe bu yay olecem men istiden hec dozumum yoxdur istiyr dunen konkret yayi hiss eledim.yay gelende mende halsiz oluram ayaga durmaga halim olmur.qasintidandaki olurem duzelmeyib hele.son bir hefte var adete eyer yene gecikmem olmasa.soz neunrsiz?
He canım ele bi gün oldu.axşam olandasa bişirem istiden bilmirem indi belke men soyuğ yerde yaşamışam.buranın havası istidi.belke onandı.ama birce o gece oldu.hemde içimde nese hiss var menim hamileyem deye.nedense ümidlenib yox daxilimdedi.ama bi terefdende deyrem sene ele gelir.ay başı olub alacağsan payını
İnşAllah canım.görekde nolur.yaxşı olar hamımız üçünKeçen aydan deyirdin ki may menim ayımdı :) inşaALLAH yanılmazsan canım