- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #1.381
yox 18 yox 19 yasimda aile qurmusam:)))18 yaşında?) ayaalla balaca olmusane :) 2011den bu yana deyişiklik var burda?
yox 18 yox 19 yasimda aile qurmusam:)))
he cox evvel daha maraqli idi evvel maraq qatan uyeler artiq girmirler nedense
Qızlar men ağır yük götürdüm.sağ terefim sancılandı.birden uşağ zad olsa nese olar?
Gelen hefte.ağrısı helede keçmiyib.üreyim orda atır ele bilAy qız götürmedeebat ne vaxtdı
yox evvelden bele deyildi amma cox boyuk deyisiklik yoxdu.sadece evvel daha aciq rengliydi indi biraz tunddu:))))Üyeler onsuzda deyişilir çıxanlar teze qatılanlar falan. Kk format olaraq çox deyişib? Yoxsa ele beleydi?
yox evvelden bele deyildi amma cox boyuk deyisiklik yoxdu.sadece evvel daha aciq rengliydi indi biraz tunddu:))))
hec ne canindan vacib deyil goturme agir seylerGelen hefte.ağrısı helede keçmiyib.üreyim orda atır ele bil
Gelen hefte.ağrısı helede keçmiyib.üreyim orda atır ele bil
valla onlara diqqet elememisrm cox da o deyesen beyenilme sayiyla elaqelidiBes bezilerinde popüler üye yazılıre o nece olur can?
valla onlara diqqet elememisrm cox da o deyesen beyenilme sayiyla elaqelidi
eynidiler canim 3de oglandi:))bundan elave 7 yasinda qizim da var:))Anladım. Can sen dimedine bebişlerin neçe qız neçe oğlan? Üçemlerin eyni cinsdi?
eynidiler canim 3de oglandi:))bundan elave 7 yasinda qizim da var:))
cox sag ol canimMaşallah ALLAH saxlasin böyükdiki. Canım çetin olmur ki sene3 üçemlerin balacadılar?
cox sag ol canim
he boyuk 2ci sinife gedir amma o birilerinden dala qalmir nadinclikde:))
ucemlerin 2 yaslari olub 2 yas 3 ayliqdilar.2 ay bundan qabaga qeder komekcimiz var idi bir yerde baxirdiq o da kocmeli oldu qaldim tek:)indi baxcaya qoyacam insallah
Ayten sen yaman pozulmsan ha sonanin usaqlariba qosulmsan diyesenQiz osturaga basmademedin 6 hefteden bashliyir men dedimki mende olub sense dedinki yox ola bilmez hecvaxt ne bilim ne men dedim ayshen hamiledi sora ayshen yazibki mende verdishdi ne bilim nedi hergun beleyem sehere qeder yatmamisham die girdim onlara baxdim zarafatsiz adetine 1 hefte qalmish ilk belirti idrari uashiyan cox olub dogurdan
Qızlar menim ağrım helede keçmedi.en çoxda ayağ üste duranda ağrıyr.
Yox canım çekdirmemişem.inanmıram ele şeylereDiqqetli olda can
uzan cox ayaga qaxla.vapsem hamile olmasanda agir seyelre diqqet ele agir seyden belde bosalir.belivi cekdrmsen hec?bel cekendede adam hamile qalir
Men inaniram cunki cox gormusem etrafimda.gelen ay mende cekdirecemY
Yox canım çekdirmemişem.inanmıram ele şeylere