Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Qızlar menim döngüm beledi bu ayda 27 günen olmalıdı he?

Eklentiler

• Screenshot_20180504-230611.png
    80 KB · Görüntüleme: 24
Qızlar sabahınız xeyir.dünen gece başıma bir şey geldi.axşam yatanda yoldaşım durğuzur ki meni nolur sene deye?mende yuxuluyam başa düşmedim.deyr öz özüne danışırsan.üstünde açığdı.sora yoldaşım mene el deyr yanıram.o qeder istiyem.tempuraturum qalxıb.ele bil pişirem durub pencereni açıb yoldaşım yene pişirem.nese bi teher yatdım.ve dünen başlıyan krem kimi axıntım var.normalda olmaz.indide ümidlenmek istemirem.3 gün var adetime

temperatur yaxwi deyil. hamilelim qizdirma vermir. eksine qizdirma hamileliye ziyandi. ya soyuqlamisan ya da bedeninde hardasa iltihablawma var ki o sene qizdirma verir. inwallah hamile olarsan ama bu qizdirma qalxmasinin ustune duw. varsa da ziyan elemesin. Allah komey olsun

Her kesde eyni şey olacağdı deye bi şey yoxdu.burda çox neferde oxumuşam gece istilenme ve terleme.Men demirem imenni hamileyem.ama içimde ele bir hiss var.ne qeder doğrudur bilmirem.Allaha şükürde heç bir problemim yoxdu.menim heç qrip olanda qızdırmam qaxlmaz.öz bedenimi yaxşı tanıdığım üçün bu qızdırmadan şüphelendim.

test elemisen? elesen 3gun qalmiw chixacaq

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…