Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay sagol esas hamile qalana qederki mualicedi hamile qalandan sonrasi asanddi quzum:)))

Ayyy sagol mende eleyem cox cox dozumluyem mende dushuk agrisini bilmirdim 2 gun cekdi mende ele bilirdimki bele olur qabalarimi tokub xlorluyub edirdim arada tuturdu bukulurdum tezeden buraxirdi sora qanaxmaya dushende skoro meni apardi xestexanaya orda dediler delisen sen nece dozmusen 2 gun dedim bilmirdimki ele bilirdim bele olmalidi ama o tarif edilemez bir agri hecneye benzemir men danishanda diirler dogush agrisi ele olur eger ele olubsa demekki nese olub sende

Men 1hefte çıxıq ayağnan gezmişeme hekim şokdaydı ki nece gezmisen sen. Yox seninkinin ağrısı ele ola biler çünki böyüy idi axı seninki diyesen 7-8heftelik olub. Mende adetimnen 1hefte keçmişdi

Ama menim dediyimi gondermemisenama kishi qizi kimi Allah icin soyle bu sohbetler gedende ayshen dememishdiki men hergun beleyem bide sen ne burcusen demeki dolcasan???ne burcusense cox zit xarakterlerik

Heri çox zıt. Git burdan pis qız men buğayam. Mence sen qızsan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…