Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
rehmetlik sebine xanim deyek
yox Ayten doktor etrafli baxir her bir sualini da cavablandirir cox gozel insandi her seyden elave
Ne bilim quzum eger oda sebine kimidise xoshuma gelmiyecek cunku men istiyirem hekim bele serilsin yere her noqteme baxsin ve meni basha salsin daha durub mene demesinki endikrnoloqun var varsa gel menimkime men ancag onla ishdiyirem nenirem

Nermin sifteni elesin gorek nolur yaxshi cixsa gederik bizde

Yox xestelenmeyine xestelenmisen cunku dushuye insan ovladi doze bilmir bizzad yashadigim ucun direm ama gucenmekden 100/100 dushur 1ci defede die bilmerem ama ne vaxtsa qirilir eger dediyinki gorunen silik cizgileridise belke kimyasal kecirtmisen?????

qizlar bu gun bilmirem niye seher 6da durmusam yuxudan yata bilmedim ondan sonra da:)
Meni deme yata bilmedim saat 7 idi birteher yattim 1 saata pencere perde acmishdim men isti olanda yata bilmirem gun meni yandirir mashiarin sesi qishqirmaglar telefonumun sesi ele bildim deli olacam perdeleri bagladim detskinin penceresini acdimki skvaznyak olsun oda tik yox

qizlar Ayten xanim cox yaxsi hekimdi hamilelik boyunca ne problemim oldusa komek eledi usaqlarim onun sayesinde yasadi deye bilerem.6ci ayinda sancim tutmusdu xestexanada iyne dermanla saxladilar sancimi o vaxt dogulsaydilar qalmayacaqdilar.
gece de zeng eleyirdim suallarimi cavablandirirdi gulnar xanim (komekcisi.o da hekimdi)hetta dogusun qiymetinde de bize endirim eledi ki sizden xosum geldi:)ama yene deyirem men ondan mualice goturmemisem mualicesi nece olar bilmirem.qaynimgil onun yanina gedr bilmedi cunku bilirsiz qiymetler biraz bahadi.

Ne bilim ay qız men viraz anormalam ağrıya dözümüm var. Turbalığımı açdıranda durdum ayağı ağrım zadım var idi ama aldırmadım iş zad görüb eliyirdim bilmirdim axı onın ağrısı nece olur ele bilirdim men abartıram. Sora qaynanam turbalığı açdıran bir tanışıynan danışıb o diyibki onun ağrısına dözmey olmur gerey 1gün xestexanada qalasan ya da eve getsen de yatasan bütün günü. Ona göre bilmirem az ağrısı nece olur. Zehlem gedir bu şeyimnen adam kimi ağrı çekmirem. Çekireme prosta dözürem ele bilirem ki böyüdürem))))

birde zehlem gedir zeng eleyirsen ay hekim filan problemim var deyir yanima gel.adi bir seydi bir dene derman deyecek demir telefonda ki 5 manat pul alacaq yanina gedende.amma ne ayten xanimda ne de iranli hekimde o yoxdu

Qiz osturaga basma demedin 6 hefteden bashliyir men dedimki mende olub sense dedinki yox ola bilmez hecvaxt ne bilim ne men dedim ayshen hamiledi sora ayshen yazibki mende verdishdi ne bilim nedi hergun beleyemsehere qeder yatmamisham die girdim onlara baxdim zarafatsiz adetine 1 hefte qalmish ilk belirti idrari uashiyan cox olub dogurdan

Canım senin yoldaşının analizlerini atsana baxağ

Admini etiketliyim seni ban elesin de akıllan

İndi dediyimi tapıb etiketliyecem görey kim o.basır

Mende evvelden çox çıxırame.ama indi töke töke gedirem.biraz o meni minarahat eledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…