Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İndi görek kimin dediyi çıxır
Quzum her zaman olmuyubsa sende hamilesen ama senle Nermin yazmisizki bizde verdishdi Nerminede yazmishdim mende hec vaxt olmamishdi die mene qeribe geldi hec bilmirdimde ele shey var ama kecen ay mendede tez tez cixdim ama bildimki soyugdeymedi cunki gun erzinde oldu yuxudan durmadim hec ve xestelendim

Yox quzum goyneme olmur ama gucnen catdirmag olur:)))bide mende kecen ay senin kimi oldum ama bildimki hamile deyilem cunku gun erzinde oldu hec 1gunde olsun yuxudan ishemey ucun durmadim ve xestelendjm:)))

mende ele duwunub heleki getmirem. nede aqlimda chox tutmuram ki hamileyem. deyilmiwem kimi duwunmeye chaliwiram gecikmem olana qeder
Hee duz edirsen ama ozuve diqqet ele agir shey falan qaldirma parnoy qaynar suda cimme neyise goturmek ucun ayaglarivi qaldirib dartinma

qizlar klomen istifade edeniniz var?
Vallah o klomen klofitle eyni kateqoriyaya aiddir men klofit istifade etmishem 1 ay hekim yazdiki ic 5 ci gununden 5 gun 2ci ay ozum ozbashina icdim sora konsturitsiyasini oxuyanda gordumki yazilib eger hamile qalmamizsinsa dozani artirin ne bilim ne daha 3 cu ay icmedim ama yeni packam var elede qalib hemde 1ci ay tesir elemir o

qizlar sidiye tez tez cixma hamilelik elameti deyil o ancaq hamileliyin 5-6ci ayinda hetta axir axirda olur usaq boyuyur boyreyi sixir.
men 3 defe hamile qalmisam 4 usagim var 1i tek 3u ucem:))
menden sorusun siz artiq bi ginekoloq qeder bilirem:)))
Allah saxlasin ama quzum menim 4-5 hefteliyimden bashlamishdi hec gozlemediyim anda hamile qalmishdim psixoloji ola bilmezdi yeniki bizde hamida eledi misal 1 hefte bundan qabag bacim dediki mene soyug olub bizde suzeney diirler bilmirem sizde nedi vaxtindan 4 gun kecmishti hamile oldugunu oyrendi 2 ushagi var 2 defede abot olmushdu 4 dundede eyni menim ozumdede eyni

Yox 1hefte çekmişdi adetimnen testler silik çıxırdı qan testi vermeye gedeceydim qebizdiyim var idi gücenende qan geldi bir iki damla. Seher durdum gördüm emelli başdı qanaxmam var. Day sonra da getmedim hekime.
Quzum sende silik deyildiki hecne yoxuydu atmishdin bura ozde dushuyun agrisina adam doze bilmir srazu bilirki bu dushukdu basha dushur yeni hemde qan cox olur et et parcalar tokulur coxlu coxlu

Ayyyy hamimiz ekiz istiyirmishik ben sizi bilmirdim hec Nerminle Ayshen@azerinnn mende bakida qaliram bidene ayshen qaxda herSey guzelde berdede qalir:))))ayten seferova diirsen ama men sabina mirzeyavinin yanina getmishdim fikirleshirdimki hemishe onun yanina gedecem hec ama hec xoshuma gelmedi 2saniyeye yola saldi hec kagizlarimada baxmadi hecne elemedi ay xosh gelmisiz i vse komekcisi ozu yazdi pozdu postaladilar xesteleri ve menimenim hekimim bibimdi cox savadli hekimdi omdan gizlin 5-6 ferqli hekime getmishem ama ondan savadlisini gormemishem sadece dushuk yashadim men gozumden dushdu 2 gin men o agrini cektim 1ci ya meni abort ederdiki men ele eziyyet cekmiyim yada dermanla qanaxmamai saxliyardi saxlamadiki risklidi ushag xeste ola biler ama menle beraber 2 padruqam hamile qaldi eyni problem onlardada oldu indi ikiside mashAllah minnoshlarini qucagina aldilar hemde 4-5 xestelenmeyim ancag dermanla oldu onun esebi bir terefden vurdu abort olsaydi bunlarin hecbirini yashamazdim

Neee qeder uzun yazmishamyaxshi hekim axtariram tapa bilmirem qaynimgilin hekimine gedecem bu ayda olmasa mence hec olmuyacagda gorum o xoshuma gelir qaynimin dostudu haca falan bir yerde gedibler arvadina yaxshi baxib men gedim gorum mene nece baxacagarvaddi

Bide qizlar sik idrar mence insandan insana degishir sizin sohbetlerden sora dedim goresen bizim neslin qizlari anormaldi die girdim nete biraz goz attim ilk qarshima cixani atacam size men yuxarilarda yazmisham bilmirem hansinizaki mende 4-5 hefteliyinde bashlamishdi did

Hemisheki kimi mende shekil yuklenmemeyim tutdu kstati bunu diir gebeliyin ilk 3 ayinda olur sik sik idrar adeten 6 haftasinda bashliyo nedeni hormonal degishim hormonlar bobrekler daha fazla kan verdiyi icin diir tokur deyir ne deyir ona gore bobrekler cox ishdiyir tez ishemey tutur bele

yox canim kim deyir onu men ele birinci defeyle hamile qalmisam o dermanla
bu dermanla mualice 3 ay olur sonra bir muddet saxlayirsan tezeden baslayirsan.beli doza artirilmalidi ama bunu hekim demelidi cunku kista yaratma eghitmali da var

sizin neslin qizlarinda olursa demeli genetikdir canim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…