- 3 Ağustos 2016
- 1.324
- 2.370
- 32
- Konu Sahibi minik_prince
- #1.281
Biri bacı dedi sanki. Ben de hemencecik geldim. BirTutamMutluluk20 nasılsın kız? Bebişler nasıl?He bilirem bacım bir ara gedirdi ele hekimin yanına. Ele lap yaxşıdı ki :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biri bacı dedi sanki. Ben de hemencecik geldim. BirTutamMutluluk20 nasılsın kız? Bebişler nasıl?He bilirem bacım bir ara gedirdi ele hekimin yanına. Ele lap yaxşıdı ki :)
cox sag ol canim sen necesenBiri bacı dedi sanki. Ben de hemencecik geldim. BirTutamMutluluk20 nasılsın kız? Bebişler nasıl?
cox sag ol canim sen necesen
judy bacindi?
Biri bacı dedi sanki. Ben de hemencecik geldim. BirTutamMutluluk20 nasılsın kız? Bebişler nasıl?
Yaxshi can sen necesen?salam Ayten:)necesen?:))
Quzum her zaman olmuyubsa sende hamilesen ama senle Nermin yazmisizki bizde verdishdi Nerminede yazmishdim mende hec vaxt olmamishdi die mene qeribe geldi hec bilmirdimde ele shey var ama kecen ay mendede tez tez cixdim ama bildimki soyugdeymedi cunki gun erzinde oldu yuxudan durmadim hec ve xestelendimİndi görek kimin dediyi çıxır
Yox quzum goyneme olmur ama gucnen catdirmag olur:)))bide mende kecen ay senin kimi oldum ama bildimki hamile deyilem cunku gun erzinde oldu hec 1gunde olsun yuxudan ishemey ucun durmadim ve xestelendjm:)))Yox can boş deyil keçen ay menim reglimnen 1hefte keçdiyee onda mende de olmuşdu keçennen sora ama evvel yox. Bilirsen özüde nece? Göyneme ağrı zad yox idi sadece elebilki seherden axşama eder idrara çıxmamışam kimi gelirdi gedirdim 10deq sonra elebilki heç getmemişem yene gelirdi. Ama bir damcı da eliyib çıxmırdımda normal eliyirdim elebil 3-4saatdı getmirem. Ama ayshenin dediyi kimisini de yaşamışam göyneme qaça qaça tualete getmey çatdıra bilmemey 1-2damla gelirdi hele tumana saxlıya bilmirdim gücdü soyuq olmuşdu. Ele olanda da normal eliyib qutara bilmirsen eliyirsen ama iki üç damcı.
Yeniki bunların ikisini de yaşamışam men. Ona göre diyirem.
Hee duz edirsen ama ozuve diqqet ele agir shey falan qaldirma parnoy qaynar suda cimme neyise goturmek ucun ayaglarivi qaldirib dartinmamende ele duwunub heleki getmirem. nede aqlimda chox tutmuram ki hamileyem. deyilmiwem kimi duwunmeye chaliwiram gecikmem olana qeder
Yox ashagivizi direm eleŞeyimizi yox ayağımızı
Elbette dushe bilir ama Allah vermek istiyirse hecneye baxmir inan bunlara takilmayin❤Qebizlikden uşaq düşe bilir?
Sen dushuk yashamisan?????bilmirdim hecYaxşıye? Mende onda gücenmeyden düşmüş ola biler he? (
Vallah o klomen klofitle eyni kateqoriyaya aiddir men klofit istifade etmishem 1 ay hekim yazdiki ic 5 ci gununden 5 gun 2ci ay ozum ozbashina icdim sora konsturitsiyasini oxuyanda gordumki yazilib eger hamile qalmamizsinsa dozani artirin ne bilim ne daha 3 cu ay icmedim ama yeni packam var elede qalib hemde 1ci ay tesir elemir oqizlar klomen istifade edeniniz var?
Allah saxlasin ama quzum menim 4-5 hefteliyimden bashlamishdi hec gozlemediyim anda hamile qalmishdim psixoloji ola bilmezdi yeniki bizde hamida eledi misal 1 hefte bundan qabag bacim dediki mene soyug olub bizde suzeney diirler bilmirem sizde nedi vaxtindan 4 gun kecmishti hamile oldugunu oyrendi 2 ushagi var 2 defede abot olmushdu 4 dundede eyni menim ozumdede eyniqizlar sidiye tez tez cixma hamilelik elameti deyil o ancaq hamileliyin 5-6ci ayinda hetta axir axirda olur usaq boyuyur boyreyi sixir.
men 3 defe hamile qalmisam 4 usagim var 1i tek 3u ucem:))
menden sorusun siz artiq bi ginekoloq qeder bilirem:)))
Quzum sende silik deyildiki hecne yoxuydu atmishdin bura ozde dushuyun agrisina adam doze bilmir srazu bilirki bu dushukdu basha dushur yeni hemde qan cox olur et et parcalar tokulur coxlu coxluYox 1hefte çekmişdi adetimnen testler silik çıxırdı qan testi vermeye gedeceydim qebizdiyim var idi gücenende qan geldi bir iki damla. Seher durdum gördüm emelli başdı qanaxmam var. Day sonra da getmedim hekime.
yox canim kim deyir onu men ele birinci defeyle hamile qalmisam o dermanlaVallah o klomen klofitle eyni kateqoriyaya aiddir men klofit istifade etmishem 1 ay hekim yazdiki ic 5 ci gununden 5 gun 2ci ay ozum ozbashina icdim sora konsturitsiyasini oxuyanda gordumki yazilib eger hamile qalmamizsinsa dozani artirin ne bilim ne daha 3 cu ay icmedim ama yeni packam var elede qalib hemde 1ci ay tesir elemir o
sizin neslin qizlarinda olursa demeli genetikdir canim:))Allah saxlasin ama quzum menim 4-5 hefteliyimden bashlamishdi hec gozlemediyim anda hamile qalmishdim psixoloji ola bilmezdi yeniki bizde hamida eledi misal 1 hefte bundan qabag bacim dediki mene soyug olub bizde suzeney diirler bilmirem sizde nedi vaxtindan 4 gun kecmishti hamile oldugunu oyrendi 2 ushagi var 2 defede abot olmushdu 4 dundede eyni menim ozumdede eyni