- 8 Eylül 2017
- 11.039
- 19.742
- 31
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #1.241
Onda vare hem sene keçir hemde yoldaşına.biz ikimizde müalice aldığ
senin olculerin menim evvelki olculerime oxsayir hekim mualice yazib sene?ne eleyirsen hansi dermanlar?Bu martin kagizidir gunuju bilmrem Eki Görüntüle 2142989
eger daimi olursa soyuqdeymedi amma sen deyirsen imenni o gunleri olur ola bilsin sende eledi.sidiye cox getme sende idi?Vasmoyda qadın meslehetxanası var ordaki hekimdi. Hee imenni yumurtlama zamnı olur çox rahatsızlıq veren iyi var günde 3defe deyişirem alt paltarımı
soyuqdeyme kecici deyil gobelek kecicidiOnda vare hem sene keçir hemde yoldaşına.biz ikimizde müalice aldığ
Aprelin kagizida vare baxdiz ona? Yox hele mualice etmrem gelen aydan baslayacamsenin olculerin menim evvelki olculerime oxsayir hekim mualice yazib sene?ne eleyirsen hansi dermanlar?
bu kagizda yazilib 13cu gunu men bilmek isteyirem ki o vaxti partladi folekulun yoxsa qaldi o folekul 19u partladi?Atmamışam onu.canım orda 20ci günü getdim. cüzi maye var yazılıb.bide 0.8 endromteriya.ama men özüm hiss eledim 19cu gün partadı
baxdim ama o cox da etrafli deyilAprelin kagizida vare baxdiz ona? Yox hele mualice etmrem gelen aydan baslayacam
He kokelirem uje esas qarnan ( bu polikistoza gorebaxdim ama o cox da etrafli deyil
Hemim falekul 19u partadıbu kagizda yazilib 13cu gunu men bilmek isteyirem ki o vaxti partladi folekulun yoxsa qaldi o folekul 19u partladi?
Men yox berdeye ere gelmsemqizlar haminiz bakida olursuz?
canim ustune dus mualicenin folekul boyuden dermani da hekimden sorusMen yox berdeye ere gelmsem
eger daimi olursa soyuqdeymedi amma sen deyirsen imenni o gunleri olur ola bilsin sende eledi.sidiye cox getme sende idi?
qizlar haminiz bakida olursuz?
canim ustune dus mualicenin folekul boyuden dermani da hekimden sorus
menim mualice hekimim sirvandadi yaxsi hekimdi.amma ucem olduqlarini bilende hekimin de meslehetiyle bakiya gelib getdim cunki rayonda ucem usaqlari saxlaya bilmezdiler onlara kuvoz filan lazim olacaqdi.hamileliyimin 3 ayindan ayten seferova oldu hekimim dogusu da o eledi.xosqedemin verlisindeki:))))Canım senin hekimin yaxşıdı? Bakıdadı?
menim mualice hekimim sirvandadi yaxsi hekimdi.amma ucem olduqlarini bilende hekimin de meslehetiyle bakiya gelib getdim cunki rayonda ucem usaqlari saxlaya bilmezdiler onlara kuvoz filan lazim olacaqdi.hamileliyimin 3 ayindan ayten seferova oldu hekimim dogusu da o eledi.xosqedemin verlisindeki:))))
yaxsi hekimdi birinci defe gedende 70 manatdi sonra davamli gedende 60.yaxsi hekimdi amma yene deyirem men rayondaki hekimin mualicesiyle hamile qalandan sonra onun yanina gedmisemHeee senden onu soruşacaqdım ele ki Ayten Seferova necedi? Gederem onda onun yanına.