- 8 Eylül 2017
- 11.039
- 19.742
- 31
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #1.261
qizlar bakida iranli qadin hekim var adini deqiq bilmirem adinin icinde Kamiley var deyesen:))emim qizinin hekimi idi o hamile qaldi sonra bir nece adama meslehet gordu hamisi da hamile qaldi 5 il 8 il qalmayanlar var idi
yaxsi hekimdi birinci defe gedende 70 manatdi sonra davamli gedende 60.yaxsi hekimdi amma yene deyirem men rayondaki hekimin mualicesiyle hamile qalandan sonra onun yanina gedmisem
oyrenerem canimHarda işdiyir? Adını deqiq öyrene bilersen can?
oyrenerem canim
yazdim watsapdan emim qizina cavab yazsin deyecem seneÇox sağol can xeber eliyersen mene
Eki Görüntüle 2142993
canim bu da nomresi
yerini ozunden sorusarsan deyesen deyir yerini deyisibAyy çox sağol canım ALLAH razı olsun
Canım hele yumurtlamadan 6 gün keçib.hemde day istemirem elemekden.32 gün bitsin olmasa ele eliyecem.canım bes menim ne qedee şansım var qalmağaaysen test eleyen sen idin?:)))
Düşerli olar inşAllahAyy çox sağol canım ALLAH razı olsun
yumurtlamadan 14 gun sonra eleyersen xestelenmesenCanım hele yumurtlamadan 6 gün keçib.hemde day istemirem elemekden.32 gün bitsin olmasa ele eliyecem.canım bes menim ne qedee şansım var qalmağa
He ele eliyecem.yumurtlamadan 14 gun sonra eleyersen xestelenmesen
yerini ozunden sorusarsan deyesen deyir yerini deyisib
yox bilmirem aytenden cox ucuzdu men bilen.sorusaram emim qizindanSoruşaram canım. Bunun qiymetleri necedi bilmirsen?
Düşerli olar inşAllah
yox bilmirem aytenden cox ucuzdu men bilen.sorusaram emim qizindan
ne narahatciliq bos bekar adamdi:)))35 manatdi deyirEybi yoxdu can narahat eleme birde xala qızını çox sağol herşeye göre.
demeli birinci gedende 35 manat odeyirsen tekce hekimin muayinesine uzist basqasidi.deyir meselen ged 10 gune gelersen onda gedende pul vermisen artiq.bu 35 manat 1 ayliq zaddi basa sala bildim?:)Eybi yoxdu can narahat eleme birde xala qızını çox sağol herşeye göre.
ne narahatciliq bos bekar adamdi:)))35 manatdi deyir
demeli birinci gedende 35 manat odeyirsen tekce hekimin muayinesine uzist basqasidi.deyir meselen ged 10 gune gelersen onda gedende pul vermisen artiq.bu 35 manat 1 ayliq zaddi basa sala bildim?:)