• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vasmoyda qadın meslehetxanası var ordaki hekimdi. Hee imenni yumurtlama zamnı olur çox rahatsızlıq veren iyi var günde 3defe deyişirem alt paltarımı :KK43:
eger daimi olursa soyuqdeymedi amma sen deyirsen imenni o gunleri olur ola bilsin sende eledi.sidiye cox getme sende idi?

Canım senin hekimin yaxşıdı? Bakıdadı?
menim mualice hekimim sirvandadi yaxsi hekimdi.amma ucem olduqlarini bilende hekimin de meslehetiyle bakiya gelib getdim cunki rayonda ucem usaqlari saxlaya bilmezdiler onlara kuvoz filan lazim olacaqdi.hamileliyimin 3 ayindan ayten seferova oldu hekimim dogusu da o eledi.xosqedemin verlisindeki:))))

menim mualice hekimim sirvandadi yaxsi hekimdi.amma ucem olduqlarini bilende hekimin de meslehetiyle bakiya gelib getdim cunki rayonda ucem usaqlari saxlaya bilmezdiler onlara kuvoz filan lazim olacaqdi.hamileliyimin 3 ayindan ayten seferova oldu hekimim dogusu da o eledi.xosqedemin verlisindeki:))))

Heee senden onu soruşacaqdım ele ki Ayten Seferova necedi? Gederem onda onun yanına.

Back