- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #1.201
Judy senin de usaqliginin divari yaxsidi amma folejukun gec partlayir hal hazirdaki kagizda partlayib amma tutma ehtimali zeifdi cunku usaqligin divaru artiq qalinlasib
folekulun gec yetisirFolekulun ve yumurtalığın ölçüleri normaldı bes?
judy teldem girirem 2 kagiz atmisanmis qarisdirdim indi baxdim tekrar hamile qalma ehtimalin var.sen mene de gorum nece gunde bir aybasi olursan
Men evlenmemişden qabaq 28 günde bir olurdum. 1il 29-30 günde bir oldum. Son 3-4aydı da başı qaçıb. 28de oldum 32de maksimum 36 oldu keçen ay.judy teldem girirem 2 kagiz atmisanmis qarisdirdim indi baxdim tekrar hamile qalma ehtimalin var.sen mene de gorum nece gunde bir aybasi olursan
folekulun gec yetisir
onda normaldi folekullarin.prosta bunlar kecen ilin kagizlaridi teze kagizlarin olsa daha deqiq deyerdimMen evlenmemişden qabaq 28 günde bir olurdum. 1il 29-30 günde bir oldum. Son 3-4aydı da başı qaçıb. 28de oldum 32de maksimum 36 oldu keçen ay.
onda normaldi folekullarin.prosta bunlar kecen ilin kagizlaridi teze kagizlarin olsa daha deqiq deyerdim
teze uzi kagizin var?bilmek olmaz belke de artiq normaya dusub cunku ikinizde de guclu bir problem yoxdu.qala bilersizTez yetişmeyi üçün ne edim bilmirsen?
Qonağ gelirBu vaxtı ne dolma ay qız?)
niye gedmirsen bes?yoldasin yoxlanib?He keçen ilkidi o vaxtdan sonra getmemişem uziye.
Menim bu ayındıteze uzi kagizin var?bilmek olmaz belke de artiq normaya dusub cunku ikinizde de guclu bir problem yoxdu.qala bilersiz
teze uzi kagizin var?bilmek olmaz belke de artiq normaya dusub cunku ikinizde de guclu bir problem yoxdu.qala bilersiz
hemen vaxti olan folekulun partlamisdi?yeni burda gosteriler folekulunBirTutamMutluluk20 13 var bunan sora bide 16.19cu günümde partadı
bildim canim ben judy ye demisdimMenim bu ayındı