- 8 Eylül 2017
- 11.039
- 19.742
- 31
- Konu Sahibi minik_prince
- #1.221
niye gedmirsen bes?yoldasin yoxlanib?
Yoldaşım bu ay gedib ireli hereketi biraz aşağıdı başqa her şey qaydasındası. Gelen ay getdim belke
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
niye gedmirsen bes?yoldasin yoxlanib?
He partdıyıb.ondada qalınlığ 0.8dihemen vaxti olan folekulun partlamisdi?yeni burda gosteriler folekulun
Canım soyuğlamadıBirde birşey soruşum mennen yumurtlamadan sonra ya da o erefelerde çox pis iy gelir. Ginekologum güclüdi deyilene göre. baş hekimdi. Neçe defe ona dedim dedi boş şeydi heçne yoxdu ama internetde araşdırıram normal deyil yazılır. Qaşıntı göyneme zad yoxdu bidene pis qoxu var bide ağ axıntı. Bu nedise belke buda engel olur hamile qalmağıma?
onda qalma ehtimalin yuksekdi cunku folekulla usaqligin divari ust uste dusurH
He partdıyıb.ondada qalınlığ 0.8di
Ayın 10u.hemde yumurta partıyan günü bi sorakı gün elaqe olduonda qalma ehtimalin yuksekdi cunku folekulla usaqligin divari ust uste dusur
ne vaxtdi aybasinin vaxti?
onda yoldasindan da ola biler cunku senin neticelerin kecen il ele de zeif deyilmis.indi necedi bilmirem.qoxu gelmeyi de normal deyil amma imenni yumurtlama zamaninda olur?hekimin kimdi?Yoldaşım bu ay gedib ireli hereketi biraz aşağıdı başqa her şey qaydasındası. Gelen ay getdim belke
Can
Canım soyuğlamadı
Mende atim baxindaonda qalma ehtimalin yuksekdi cunku folekulla usaqligin divari ust uste dusur
ne vaxtdi aybasinin vaxti?
Menim padruqam gedşb hekim deyib ki iyi axıntı varsa soyuqlamadıCanım bu 5-6aydı beledi. Soyuqlamada sarı axıntu olur qaşıntı göyneme olur. Men ele bilirem en azınnan
onda yoldasindan da ola biler cunku senin neticelerin kecen il ele de zeif deyilmis.indi necedi bilmirem.qoxu gelmeyi de normal deyil amma imenni yumurtlama zamaninda olur?hekimin kimdi?
bu folekulun partlayan gun ayin necesi idi?uzi kagizinda gore bilmedimAyın 10u.hemde yumurta partıyan günü bi sorakı gün elaqe oldu
onda yoldasindan da ola biler cunku senin neticelerin kecen il ele de zeif deyilmis.indi necedi bilmirem.qoxu gelmeyi de normal deyil amma imenni yumurtlama zamaninda olur?hekimin kimdi?
Menim padruqam gedşb hekim deyib ki iyi axıntı varsa soyuqlamadı
Mende polikistik va yumurtalarim tenbelidi boyumirbu folekulun partlayan gun ayin necesi idi?uzi kagizinda gore bilmedim
aybasinin necenci gununde getmisdin?Bu martin kagizidir gunuju bilmrem Eki Görüntüle 2142989
Atmamışam onu.canım orda 20ci günü getdim. cüzi maye var yazılıb.bide 0.8 endromteriya.ama men özüm hiss eledim 19cu gün partadıbu folekulun partlayan gun ayin necesi idi?uzi kagizinda gore bilmedim
Bunun gununu bilmrem iki ay idi xestelenmrdim getdim dedi pko var ama o biri kagizda yazmsamaybasinin necenci gununde getmisdin?
Onda vare hem sene keçir hemde yoldaşına.biz ikimizde müalice aldığMenim bu hekimim noş heçne demir bes
Nece gunde bir aybaso olursan?Atmamışam onu.canım orda 20ci günü getdim. cüzi maye var yazılıb.bide 0.8 endromteriya.ama men özüm hiss eledim 19cu gün partadı