- 28 Şubat 2018
- 2.475
- 2.844
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #1.101
Sen onu mene yazeeeekecen hefte 4 gun hergun oldug gece saat 4-5 de cim qusul.al sora yashbashina yat bu ay cox cox cimdime miningit olacam die qorxdum kicamda se xesteleneceysen axirda dedi bitti o gunler
Yox yoxSerAy12 qetiyyen eleme ozde hec elemeyaaa sen hetta isti suyla filanda cimme iliga yaxin suyla cim isti hecne eleme olmaz Nermin o hamile ola biler
Gijdiye sen hamile qalmagi gozleyeeeeNe bilem ya.ay başım gelsede hormon testini eletdirsem deye gözlüyrem
Cox sagol can inshAllah❤❤chox saqol canim. gozleyirsense senede qismet olsun InwAllah
Heç ümidim yoxduGijdiye sen hamile qalmagi gozleyeeee
Heee sen yaxshisan mende 1 hefte qalmish bashlamishdim hiss elemeye qismet:))munasibetden hemen sonra hiss etmek psixolojidi, orasi hech.ama men 2hamilelik yawamiwam, xestelenmeyime 1hefte qalmiw hiss elemiwem. test etdim pozitiv. sora gunawiri yene testler edirdim. ve vaxtimnan da kechdi. heyif qismet olmadi inkiwafdan qaldi 9hefteliyinde. neche aydi bow kechrdi. ama bu ay yene 1hefte qalmiw hiss eledm . testler eledim pozitiv. hele vaxtim 6sidi. tebii ki her beden ayri reaksiya verir. hissiyatin ne derece hessasdi, ona baqlidi. 1hefte evvelde hiss ede bilersen, 5 6heftesine kimi xeberin olmuya da biler
Canim ele onu yoxliyanda achirlar. Sene diyirler baglidi achaq ya yox. Seni qorxutmaq istemirem ama chox agrili olur. Birde bagli olmagin novu var. Mende yari bagli olduguna gore bir seansla achildi ama tam bagli olan 5 ya da 10 seansda achilir. Birde ki 1ay munasibet qetiyyen olmaz. Dış gebelik olar ALLAH elemesinQizlar turbaliqlari yoxlayrlare aciqdi ya bagli onu bagli olsa nece acirlar emeliyyatla?agrili bir seydi?melumati olan var?
Hele 1aydi qorunmagi buraxmishdig ilk denememiz tutmadi bu 2cidi gorek qismetdi bu ishler:))Allah tezliyken evezin versin. indi problem nedi qalmamaqda?
Evrt bende hep hiss ederim.ve heçne çıxmazHeee sen yaxshisan mende 1 hefte qalmish bashlamishdim hiss elemeye qismet:))
Yox quzum sperm kalitesi die bishey yoxdu men six ilishkiynen hamile qaliram yox 1gunde 2defeden artig olmuyub heleki:))4-5gun ne xeberdi ay qiz acdigdan chixmisuz?1gun ara verun hech olmasa sperm kalitesini itirir ele olanda. 2-3gunnen bir olun ama day 1defe yoxdaa 2-3defe :) bizim gune rekordumuz 3du hele rekordumuzu qira bilmemishik hele
Soyug olsada o hecne eliye bilmez adeti gelse ondan sonra ne istese elesin ama indi olmazAy qiz yox diyir soyuqdeymem var o gun demedi ki sidiy yerindeb qan gelir? Berk soyuq olub ona.
Olsun olsun quzum men 1hefte qalib test eledimHeç ümidim yoxdu
Evrt bende hep hiss ederim.ve heçne çıxmazay bana bi şeyler oldy
U
Soyug olsada o hecne eliye bilmez adeti gelse ondan sonra ne istese elesin ama indi olmaz
Aaaa mezelenirsen sen menle yeqinki he???men hamilesen diirem nie tez tez idrara cixir ama umidlendirmirem diremki adetin gelmiyince hecne eleme tutaqki hamiledi sabah durdu bi vedre isti su ne bilim eski isitdi qoydu ozune acilish oldu be onda nece??????adeti gelsin ondan sonra neyniyir elesin tez tez ishmeyin ushag olmamasina ne aidiyyati ishemeyin deshiyi ayridi rahimin deshiyi ayriMence soyuqdeyme qoymur ushaq olmaga. Sende bosha umidlendirme qizi qoy elesin agrisi acisi azalar en azinnan. Menim 2saniye sidiyim goyneyib gelende deli oluram ki bu ay da qaldi bebish
Aaaa mezelenirsen sen menle yeqinki he???men hamilesen diirem nie tez tez idrara cixir ama umidlendirmirem diremki adetin gelmiyince hecne eleme tutaqki hamiledi sabah durdu bi vedre isti su ne bilim eski isitdi qoydu ozune acilish oldu be onda nece??????adeti gelsin ondan sonra neyniyir elesin tez tez ishmeyin ushag olmamasina ne aidiyyati ishemeyin deshiyi ayridi rahimin deshiyi ayri
İndi eledin? Ne olduOlsun olsun quzum men 1hefte qalib test eledim
@ayten_Judy_K kesin artık şunu.aaaaa heçne elemirem.gözlüyecem.hemde soyuğlama olandada qalırsan hamile.hekim dedi adeten qala bilmiyenler bele qalır.hende menim padrquam soyuq deymeye göre müalice alarken hamile qaldı.dermanlar uşağı öldürdü ama