- 8 Eylül 2017
- 11.039
- 19.742
- 31
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #1.141
dermannan bawqa tebii usullar var ki tutundurmaqchun? yox
Qebizlikden dansmaye ele qorxuramki hamile qalsam usag mutleq dusecek.qebizliyim var nece ildi ayib olmasin bayira cixanda yumurtaliqlarim agriyir
Mendede irsidir anadan kecmeMeni demirsen. Bizde genetik bağırsaq rahatsızlığı var men de qorxuram. Keçen ay başıma geldi lap çox qorxuram. Düzdü diyirler gücenmekden uşaq düşmür ama niye diyirler ki ağır qaldırma eyni şeydide mence
Mende olmushdu quzum ne yalam diim ozde hekim mene ele demishdi hevaxt hamile qala bilmiyeceysen bu hormon yuksekliyiynen hec gozlemirdim yeni psixiloji ola bilmez kese boyudukcede olur ama ilk elamet idrardir hamile qalin inshAllah goreceysiz:)))))Yox cisin elaqesi yoxdu onla hamilelik de ilk evvel olmur axi six idrara cixma men bilen bir iki ay sora olur kese boyudukce baski yapir sidik kisesine tez tez cixiriq.men indide her gun saat 7 8in yarisi zorla catiram tualete o verdisdi bir seher o vaxt getdinse arxasi gelr o saatlarda gedrsen
Sizde verdishdi yeqin onu die bilmerem ama men hecvaxt ele olmamisham die mene qeribe geldi hem tezden durmagim hemde tez tez tualete qacmagim ishiyib cixirdim 2 deq tezeden qayidirdim tualete senede diirem hamile qal onda basha dusheceksen menim dediklerimi indi menim sozum sizin ucun boshdu:)))Mende de var idi bir iki ay qabaq her gun sehere yaxın dururdum partdıya partdıya. Nolsun ortada birşey yoxdu.
One step meselesi de boş şeydi men her defe eliyirdim her defe de izi çıxırdı. Bidene 3manatdıq aldığımda çıxmamışdı heçne birdene de o senin dediyin çubuq kimi olanda
Hamimiz can inshAllah❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤men abortdan sonra 3ay qorundum. yanvara kimi. sora qorunmadim ama fevral mart apreli xestelendim. mayda gorek 6si nolur heleki pozitivdi testler. Allah hech neyi vaxtinnan evvel vermir. elbetde ki qismet. tezliyken sevinersen InwAllah
Ozuvuz bilersuz baci ele elemiyun goturun sheyivizi isti suya qoyin menden yacshiliq edib demekQoyma qoymaa belke hamileseeenn açılış olaarrr
Hecne demirem hamish olanda danishrig mende eleydi direm nie yalan danishimki yalan danishmali bisheydiki bu?????Gel bunu sen Aytene anlat. Onu mennde dedim ama dinleyen kim
Hele getme mence gozde vaxtin kecsin deyer artsin indiden getsen sonra bashdiyacagsan fikirleshmeyeki nie az cixdi qoy yacshi yaxshi artish elesin omdan somra getpozitivi gorsemde o havalarda deyilem. gederem qan testi eliyerem neqativ chixar pis olaram deye vaxtimin kechmesini ve emin olmaqi gozduyrem. testler edirem 3gundu. hamsi pozitiv. ama ne bilim ayaqim getmir analiz vermeye.
Narahat olma hamile qalindigda bezileri ishal olur bezileri qebz belke sen ishal olanlardan oldun qebizliyede min cure tebii usulla care var diersen men sene dierem neyneQebizlikden dansmaye ele qorxuramki hamile qalsam usag mutleq dusecek.qebizliyim var nece ildi ayib olmasin bayira cixanda yumurtaliqlarim agriyir
Sende hershey tersinedi men hamile qalanda hekimim demishdiki gucenib elemeya qebz olsanMeni demirsen. Bizde genetik bağırsaq rahatsızlığı var men de qorxuram. Keçen ay başıma geldi lap çox qorxuram. Düzdü diyirler gücenmekden uşaq düşmür ama niye diyirler ki ağır qaldırma eyni şeydide mence
salam Ayten:)necesen?:))BirTutamMutluluk20 salam can:)))))
mende ele duwunub heleki getmirem. nede aqlimda chox tutmuram ki hamileyem. deyilmiwem kimi duwunmeye chaliwiram gecikmem olana qederHele getme mence gozde vaxtin kecsin deyer artsin indiden getsen sonra bashdiyacagsan fikirleshmeyeki nie az cixdi qoy yacshi yaxshi artish elesin omdan somra get
Mendede irsidir anadan kecmeyox ayqiz dusur niye dusmur ona gore de hekimlee qebizliyi olana dermna verirki Allah elemesin erken dogus olar usaq acilar.belke iki uc ay olanda dusmez ama o tutunma erefesi vare onda duse biler.ne edime su yaxsi komek edir ama ice bilmreme su. Nece gunen bir cixirsan bayira?
Sizde verdishdi yeqin onu die bilmerem ama men hecvaxt ele olmamisham die mene qeribe geldi hem tezden durmagim hemde tez tez tualete qacmagim ishiyib cixirdim 2 deq tezeden qayidirdim tualete senede diirem hamile qal onda basha dusheceksen menim dediklerimi indi menim sozum sizin ucun boshdu:)))
Ozuvuz bilersuz baci ele elemiyun goturun sheyivizi isti suya qoyin menden yacshiliq edib demek
Narahat olma hamile qalindigda bezileri ishal olur bezileri qebz belke sen ishal olanlardan oldun qebizliyede min cure tebii usulla care var diersen men sene dierem neyne
Sende hershey tersinedi men hamile qalanda hekimim demishdiki gucenib elemeya qebz olsan