Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay qiz ne mezelenmey? Sidiye tez tez getmey 5ci 6ci heftede olur bu qizin adeti hech kechmiyib hele. Sene diyirem soyuqdeymedi.
Mende diremki olsun hamile olmasin olsun soyugdeyme menim dediyim onun indi durup isti su eliyen vaxti degil aynin ortasinda

İndi eledin? Ne oldu
Sicmey oldu7 gunum var hele negatif ag appag test alanda one-step.alin qalsada reng deyishmir Judy_K bide quzum men adete bir hefte qalmishdan bashlamishdim tez tez ishemeye eyer menim kimi yatmag delisi olan insan yatan yerde o qeder ishemeyi gelirse tokulecek qeder imsanin ozunden asili olmuyarag yuxulu yuxulu tualete gedirse hamilelkmdir gun erzinde demirem haaa yatan yerde reski tutur adami esasende seherler

Qız mende seher 7de durub gedirem tualete.deyrem yatım birazdan eliyrem ama tökülür zor çatıram özümü

Yox cisin elaqesi yoxdu onla hamilelik de ilk evvel olmur axi six idrara cixma men bilen bir iki ay sora olur kese boyudukce baski yapir sidik kisesine tez tez cixiriq.men indide her gun saat 7 8in yarisi zorla catiram tualete o verdisdi bir seher o vaxt getdinse arxasi gelr o saatlarda gedrsen

Mende de var idi bir iki ay qabaq her gun sehere yaxın dururdum partdıya partdıya. Nolsun ortada birşey yoxdu.
One step meselesi de boş şeydi men her defe eliyirdim her defe de izi çıxırdı. Bidene 3manatdıq aldığımda çıxmamışdı heçne birdene de o senin dediyin çubuq kimi olanda

Aytendidee her şeyi hamileliye bağlayacak illaki))))))

Hele 1aydi qorunmagi buraxmishdig ilk denememiz tutmadi bu 2cidi gorek qismetdi bu ishler:))
men abortdan sonra 3ay qorundum. yanvara kimi. sora qorunmadim ama fevral mart apreli xestelendim. mayda gorek 6si nolur heleki pozitivdi testler. Allah hech neyi vaxtinnan evvel vermir. elbetde ki qismet. tezliyken sevinersen InwAllah

Qız mende seher 7de durub gedirem tualete.deyrem yatım birazdan eliyrem ama tökülür zor çatıram özümü
menim gunum 3gun soradi. testlerde pozitivdi. ama ne tez tez tualete getmeyim var, nede ozumu zorla chatdirmaq. tebii ki deyiwiklik var meselen 1saat erzinde 1defe gedirdimse indi 2defe gedrem. gece 1defe dururdumsa 2defe dururam. ama narahat edecey qeder chox chixilirsa hamilelikden deyil soyuqdeymedi. hamileliyde 6heftesinnen sora olur bunlar. hele tezdi. plus hele vaxtinnan kechmiybse

Gel bunu sen Aytene anlat. Onu mennde dedim ama dinleyen kim

men abortdan sonra 3ay qorundum. yanvara kimi. sora qorunmadim ama fevral mart apreli xestelendim. mayda gorek 6si nolur heleki pozitivdi testler. Allah hech neyi vaxtinnan evvel vermir. elbetde ki qismet. tezliyken sevinersen InwAllah

Qan testi eliyerdinde can niye gözdiyirsen? Madem bu qeder eminsen erken sevin tez rahatla önlemlerini de tez alarsan

Qan testi eliyerdinde can niye gözdiyirsen? Madem bu qeder eminsen erken sevin tez rahatla önlemlerini de tez alarsan
pozitivi gorsemde o havalarda deyilem. gederem qan testi eliyerem neqativ chixar pis olaram deye vaxtimin kechmesini ve emin olmaqi gozduyrem. testler edirem 3gundu. hamsi pozitiv. ama ne bilim ayaqim getmir analiz vermeye.

pozitivi gorsemde o havalarda deyilem. gederem qan testi eliyerem neqativ chixar pis olaram deye vaxtimin kechmesini ve emin olmaqi gozduyrem. testler edirem 3gundu. hamsi pozitiv. ama ne bilim ayaqim getmir analiz vermeye.

İnternetde araşdır daha da tutunmasıyçun ne ede bilersen deye. Ağır qaldırma. Qebizdiyin var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…