- 24 Kasım 2017
- 1.546
- 1.617
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #1.061
Men yaxşıyam sen necesen.hele duran yoxdu deyesenQizlaarr necesizz niye sesiviz gelmir?
Diyesen hami yatmis ikimiz oyagiqQizlaarr necesizz niye sesiviz gelmir?
Beh beh kargoynan gondereceysen??3 4 ay gözle yetişer
Oyyyy heye danishmiyin canim cekirMen de teze qoz fındıq xoşduyuram bizim heyetde qoz ağacı vad idi Ayten demiş partdıyana qeder yiyirdim
Tebrik edirem can❤❤❤❤❤Allah sagligla qucaginiza almagi nesip etsin inshAllah❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤qizlar vaxtim 6maydadi bugun test eledim gozle gorulecey derecede iki xett. sevinmeden birinide eledim. ve yene pozitiv. inwallah qizara qizara geder :) sizdende wad xeberler alaq InwAllah
Eyni problem:)))mendede ilk hamileliyim eyni problemde eyni oldu:)))bu defe dermanlarivi ic buraxma:)mendede dugun falan boyuyen hecne yoxdu sadece qanda var 3-4 defe ferqli zamanlarda dushmushdum uziye:)))zob yox idi mende. zob hormonum yuksek olanda uzide yoxlandim. ondada gorsenmedi. duyunleri yoxdu chox wukur.ama hormon yuksek idi. seher acqarna eutroks atram 1defe. wukur analizlere gore artiq duwub.ama yenede o dermani atmaliyam. chox saqol quzum Allah axira kimi qismet elesin. sene ve butun olmuyanlara qismet
Teyyareynen.başınızdan aşağı töküsnBeh beh kargoynan gondereceysen??
Ay qızzz gözlerim yaşardı.ne xeberdi?Sabahiniz xeyir gozelleryatmamisham saat 8 den oyagam
Diyesen hami yatmis ikimiz oyagiqmen tezdenen qalxmsam cim cim elemsem seher yemeyi yemisem kuxnani yigisdirmsam tenbel ayten ise helede yatir
Sabahiniz xeyir gozelleryatmamisham saat 8 den oyagam
Ele mende uzanmsam )))) tezden duranda yuxu basir hele cim cim edende adam xosallanir )Men de 7de durmusham kocama yimey verdim yola saldim qablari yudum indi uzanmisham yatdim belke :)
Yoooox onda mene az catacag ele.elemeTeyyareynen.başınızdan aşağı töküsn
YasharmasinAy qızzz gözlerim yaşardı.ne xeberdi?
Ele eletdirecem ki evinizin balkonuna düşsünYoooox onda mene az catacag ele.eleme
Hardansa cixibGun hardan chixib goresen)))))
Yaxşıdıda deyiş rejimini.Yasharmasineslinde 3-4 saat yuxh yatmisham ama 9 a ishlemish durdum ele bilki nece gundj yatmisham yuxumu ele almisham 1qram yuxum gelmir
Gorekde degishilir bu meretYaxşıdıda deyiş rejimini.
Hamileliye görede yaxşıdı.düzgğn rejimnen yatmağGorekde degishilir bu meretdaha yaydi degishilecek yavash yavash