Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Qızlar men su yolumu heç saxlıya bilmirem.ele bil bu deyqe tökülür aşıb daşır gedirem 1 qram bi.şeyo_O

Qızlar men su yolumu heç saxlıya bilmirem.ele bil bu deyqe tökülür aşıb daşır gedirem 1 qram bi.şeyo_O

Caan soyuq olubda sene. Bilirsen neyne. Bir vanna isti su doldur sal ayagivi onun ichine ustunu de adyalnan yorgannan zadnan ort hava getmesin. Qoy qizsin biraz ora. Sora da bidene eski gotur utule qoy ayagivin arasina. Soyuyanda bidefe de utule. Bele bele 4-5 defe ele. Sora da imkan varsa biraz uzan yorganin altinda. Yoxdusa da ayagiva 2dene noski giyin qalin ele ayaqlarivi. 3-4saata kechecek. Bashima gelib elemishem srazu kechib

Men oruc tuturam deye gece o ishden sonra 2de durub chimmishem tesevvur ele. :KK43:
Sen onu mene yazeeee:mad:kecen hefte 4 gun hergun oldug gece saat 4-5 de cim qusul.al sora yashbashina yat bu ay cox cox cimdime miningit olacam die qorxdum kicamda se xesteleneceysen axirda dedi bitti o gunler:sampiyon:

Caan soyuq olubda sene. Bilirsen neyne. Bir vanna isti su doldur sal ayagivi onun ichine ustunu de adyalnan yorgannan zadnan ort hava getmesin. Qoy qizsin biraz ora. Sora da bidene eski gotur utule qoy ayagivin arasina. Soyuyanda bidefe de utule. Bele bele 4-5 defe ele. Sora da imkan varsa biraz uzan yorganin altinda. Yoxdusa da ayagiva 2dene noski giyin qalin ele ayaqlarivi. 3-4saata kechecek. Bashima gelib elemishem srazu kechib
Yox yox SerAy12 SerAy12 qetiyyen eleme ozde hec elemeyaaa sen hetta isti suyla filanda cimme iliga yaxin suyla cim isti hecne eleme olmaz Nermin o hamile ola biler

Yox bilmirem.ama inanmıramda nese hiss elemirem heçne
Gorursen bilmirsen ona gore eleme hecne inanmiya bilersen hiss elemiye bilersen ama hecvaxt emin ola bilmersen menim burdaki arkadashlarimdan biri 2 gun qabag ele bele mirta test eledi adete 6 gun qala cift cizgi cixdi ama hergun gunde min defe danishirdig tik yoxuydu hemishe yazirdiki bu ay menden kecdi hec yumurtlamadim bu ay diyirdi ozde nese hiss elemeyin ucjn 6-7 heftelik olmagin lazimdi esebleshirem kimse belirti axtaranda sperma ora dushende uje hiss elemelisizki tutunur dehshetsize:KK12::KK20:

Gorursen bilmirsen ona gore eleme hecne inanmiya bilersen hiss elemiye bilersen ama hecvaxt emin ola bilmersen menim burdaki arkadashlarimdan biri 2 gun qabag ele bele mirta test eledi adete 6 gun qala cift cizgi cixdi ama hergun gunde min defe danishirdig tik yoxuydu hemishe yazirdiki bu ay menden kecdi hec yumurtlamadim bu ay diyirdi ozde nese hiss elemeyin ucjn 6-7 heftelik olmagin lazimdi esebleshirem kimse belirti axtaranda sperma ora dushende uje hiss elemelisizki tutunur dehshetsize:KK12::KK20:
Ne bilem ya.ay başım gelsede hormon testini eletdirsem deye gözlüyrem:KK70:

munasibetden hemen sonra hiss etmek psixolojidi, orasi hech:stop:.ama men 2hamilelik yawamiwam, xestelenmeyime 1hefte qalmiw hiss elemiwem. test etdim pozitiv. sora gunawiri yene testler edirdim. ve vaxtimnan da kechdi. heyif qismet olmadi inkiwafdan qaldi 9hefteliyinde. neche aydi bow kechrdi. ama bu ay yene 1hefte qalmiw hiss eledm:KK36:. testler eledim pozitiv. hele vaxtim 6sidi. tebii ki her beden ayri reaksiya verir. hissiyatin ne derece hessasdi, ona baqlidi. 1hefte evvelde hiss ede bilersen, 5 6heftesine kimi xeberin olmuya da biler:KK47:

X