Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay cooox sağol canımAllah sənədə qismət eləsin inşAllah heee insanlar olmasa stress olmazdımbu ay takmadım insanlara

Heee canım fikirləşirəm görün nə edim gedib sabah uşaq üçün bir şey alıb qutuya qoyaram testle birlikdə...sabahda 1ni edəcəm

Heeee duz deyirsen onlar ele bilmese yaxşı çoooox sağol ürəyim Allah sənədə belə sevinc yaşatsın

Heeee duz deyirsen onlar ele bilmese yaxşı çoooox sağol ürəyim Allah sənədə belə sevinc yaşatsın
Menim qohumlarım keçen ay bilibler hamile olduğumu. Sehlinam düz deyir, deme qaynana da tapşırarsan en az 3 ay heç kimin xeberi olmasın bebiş yerini berkitsin inşallah sonra kime istiyir diyer. Senin ailen bide yoldaşıvın ailesi bildi besdi

Heee qaynanam rəhmətə gedib deyen adam olmuyacaq yeni mamamgildede ozumuzkuler bilse besdi mende deyirem biraz keçsin sonra

Ay sağ elim başına inşAllah ondada olarAllah qismət eləsin menim bacımda 2ciydi özündən çox mənə sevindi ağladı çox istiyirdi yegin sende ele olarsan Allah qismət eləsin
He hiss eledim ikinci olduğunu nedense
Yox menim bacımda ilk olacaq inşallah menim körpemin ayağı düşer bacıma. Senin de bacıvın körpesi sene uğurlu geldiyi kimi Allah hesretinde olan hamıya qismət elesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…