- 27 Nisan 2020
- 177
- 113
- 24
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #9.681
Meni hekim ele qorxutduki dedi matkan yumurtaliqlarin coox zeifdi senin uzun zaman mualiceye ehtiyacin var bele usagin olmaz falan filan. Indi hekimi deyismisem o biraz daha yaxsi danisdi 2ayliq mualice yazdi dedi bunlari ele sonra yene gel yanimaSakınnnn! Bu konulara girsen çıxa bilmezsen. Sakın bele düşünme. Allah uzaq elesin yoldaşının faizi sıfır olsa heç o demez menim üzümnen olmur deye. Ne o deyer ne qaynanan ne baldızın. Özün özünü suçlamaqdan vazgeç yoxsa çox yıpranarsan. Burda böyük bir problem yoxdu çox şükür. Anadangelme matkasızlar var, turbalıqları olmuyanlar var. Yani yumurtan yetişmir çartlamır bu problemlerin en besitidi.
Ay canım, hekimlerde de az yoxdu. Pul qoparmaqçun qalıblar neynesinler. Mene de sebebi bilinmeyen sonsuzluq diaqnozunu qoymuşdular. İndi gedib gözlerine soxmaq var idi bu yeke qarnımı ki, bes noldu sonsuz idim. Esas sen özve inan. Özün güclü qal ki kimse senin zeif yanıvı görüb burdan türkler demiş yürümeye çalışmasın. Yumurtalıqları zeif olan ve öz özünə çatlamayan bir padruqam var eyni dönemlerde hamile qaldıq. Düzdü müxtəlif sebeblerden onun hamiləliyi davam etmedi ama hamile qalmağına engel olmadı bu durum. Qorxutma özüvü ne de kiminse seni qorxutmasına izin vermeMeni hekim ele qorxutduki dedi matkan yumurtaliqlarin coox zeifdi senin uzun zaman mualiceye ehtiyacin var bele usagin olmaz falan filan. Indi hekimi deyismisem o biraz daha yaxsi danisdi 2ayliq mualice yazdi dedi bunlari ele sonra yene gel yanima
Sirf pula gore 2ay meni uzatdiqca uzatdi folekul yetisdirmeye derman yazmirdi 1tabletka yazirdi deyirdi ged gelen ay yene gel axir getdim gordum seklini qoyub qara baglayiblar. Bu hekimde mene folekul yetisdiren bisey yazmayib bugun telde bir basqasiyla danisacam gorum o ne deyir. Insallah sag salamat olsun bebisin nece ayindasan?Ay canım, hekimlerde de az yoxdu. Pul qoparmaqçun qalıblar neynesinler. Mene de sebebi bilinmeyen sonsuzluq diaqnozunu qoymuşdular. İndi gedib gözlerine soxmaq var idi bu yeke qarnımı ki, bes noldu sonsuz idim. Esas sen özve inan. Özün güclü qal ki kimse senin zeif yanıvı görüb burdan türkler demiş yürümeye çalışmasın. Yumurtalıqları zeif olan ve öz özünə çatlamayan bir padruqam var eyni dönemlerde hamile qaldıq. Düzdü müxtəlif sebeblerden onun hamiləliyi davam etmedi ama hamile qalmağına engel olmadı bu durum. Qorxutma özüvü ne de kiminse seni qorxutmasına izin verme
7ci ayımdayam sene qismet inşallahSirf pula gore 2ay meni uzatdiqca uzatdi folekul yetisdirmeye derman yazmirdi 1tabletka yazirdi deyirdi ged gelen ay yene gel axir getdim gordum seklini qoyub qara baglayiblar. Bu hekimde mene folekul yetisdiren bisey yazmayib bugun telde bir basqasiyla danisacam gorum o ne deyir. Insallah sag salamat olsun bebisin nece ayindasan?
Ele isteyirem onuda eleyim ama bir yan etkisi olmaz insallah hormonlarim cox asagidi hele men kimdese bu qeder asagi hormon esitmemisdim mende nadir durumdu)) insallah sag salamat alarsan qucagina. Qizdi ya oglan?7ci ayımdayam sene qismet inşallah
Folekul yetişmesi üçün bilirsen neyne. 2-3 dene qoz lepesini geceden bir stekan iliq suya qoyursan, aybaşının 2ci gününden başlayaraq seher acqarına suyunu içirsen, ardındab lepeleri de yeyirsen. Bunu 15-20 gün eliyirsen. Yumurtaların ele yetişir ki inana bilmezsen. Özüm yoxlamışam. Menim yumurtalarım maksimum 12-14 olurdu bunu elediyim ay 16-18 olmuşdu. Ve bu üsulla hamile qalanların sayı olduqca çoxdu.
Çox sağol can. Allah olmayanlara qismət elesinEle isteyirem onuda eleyim ama bir yan etkisi olmaz insallah hormonlarim cox asagidi hele men kimdese bu qeder asagi hormon esitmemisdim mende nadir durumdu)) insallah sag salamat alarsan qucagina. Qizdi ya oglan?
Bugun xestelenmisem ele axsam hazirlayib qoyaram insallah birde mende hec gecikme olmur heryerim bu qeder zeifdiÇox sağol can. Allah olmayanlara qismət elesin
Cinsiyet açıqlamırıq. Sürprüz
O istifade elediyin dermanların min qat daha çox yan etkisi var inan ki. Mende problem yumurtalıqlarda deyildi ona göre onu elediyim ay hamile qalmamışdım. Ama yetişdirdiyine şahid olduğumçun sene de meslehet gördüm
Teki olmasın. Çox derman qebul eledikçe gecikmeler yarada bilir. Mende de 1 il gecikme olmadı sonra o qeder derman qəbul eledim ki başdadı 2-3 gün gecikmeler.Bugun xestelenmisem ele axsam hazirlayib qoyaram insallah birde mende hec gecikme olmur heryerim bu qeder zeifdi
Yani qivirciq
Beklenen Adet Tarihibat ne demek?
Özün heçolmasa öyrənmisən cinsiyətin??Çox sağol can. Allah olmayanlara qismət elesin
Cinsiyet açıqlamırıq. Sürprüz
O istifade elediyin dermanların min qat daha çox yan etkisi var inan ki. Mende problem yumurtalıqlarda deyildi ona göre onu elediyim ay hamile qalmamışdım. Ama yetişdirdiyine şahid olduğumçun sene de meslehet gördüm
Gedirəm deyirəm 2 gündü hələdə burdayamÖzün heçolmasa öyrənmisən cinsiyətin??
Tabiiki kız, üregim partdıyardı kiÖzün heçolmasa öyrənmisən cinsiyətin??
Eşi getmede ne vare gedirsen qal burdaGedirəm deyirəm 2 gündü hələdə burdayam
Gördüyünüz kimi hələ burdayamEşi getmede ne vare gedirsen qal burda
Nece deyərlər, getme gözümnen gederem özümnenGördüyünüz kimi hələ burdayam
Xeyirlisi olsun təkj, Arzuna çatarsan İnşallahSalamlar qizlar. Men bugun xq a alizi verdim ve neqativ. Olmadi hamilelik. InsaAllah qismet olsa basqa ay