- 8 Eylül 2017
- 11.039
- 19.742
- 31
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #9.761
Maşallah mutlu mesut olsunlar inşallahKp evlendi azeri bir bayanla maşaallah çok sevildi☺ Ilk başta anlamıyordum dilinizi şimdi alıştım hee hiii demiyorum
Seni bilirem Günelden. Guli belke unutmuş ola biler. Soruşar Günel kimdi ona göre birdefelik ele yazdımGüneləm mən, etiketsiz sehlinam yazanda bi qəribə oldum, deyirəm o kimdi
Ay qız menim anam da eledi gücnen tutuv saxlamışdım. Uje mecbur olub deyirdim ki sene menim uşağımnan vacib deyil ki camaatın bilmeyi. Bilerler gözderi deyer sonra onun məsuliyyətini necə götüreceksen üstüve. Psikolojik baskı yapmışdım arvadaMəncədə. Amma məndə alınmaz elə. mənim ailəm biləndə bizim nəsil biləcək, yoldaşımkilərə deyəndə oların nəsli biləcək, belə sevincini tutamayan ailəmiz varOnunçün soruşan olanda deyirəm televizorda elan verəcəm olanda))
Hee o day bebiş zad konularına göre takılmır buralarda. Əslində düz eliyir men de ilk hamilelikden sonra o qeder pis olmuşdum ki hər ay deli kimi belirti zad axatarırdım burdakıları oxuyurdum srazu özümde de başdıyırdı o belirti. Bir gün qerar aldım ki vse, men çıxıram burdan. Çıxdım 2 il gelmedim. Bide martda hamile qalanda geldim
Yok kız heeç xoşdamıram o mesleğiJurnalist olası qızsaneElə suallar çıxırki sənnən
Heçbi fikrim yoxduSeni bilirem Günelden. Guli belke unutmuş ola biler. Soruşar Günel kimdi ona göre birdefelik ele yazdım
Ne dimeydi menası Sehlinamın?
Burda belirti oxumaqdan psixologiyan pozulub yəginHee o day bebiş zad konularına göre takılmır buralarda. Əslində düz eliyir men de ilk hamilelikden sonra o qeder pis olmuşdum ki hər ay deli kimi belirti zad axatarırdım burdakıları oxuyurdum srazu özümde de başdıyırdı o belirti. Bir gün qerar aldım ki vse, men çıxıram burdan. Çıxdım 2 il gelmedim. Bide martda hamile qalanda geldimsene qismət inşallah can.
Bugün çox qeribe oldume. Seher yuxudan durmuşam yoldaşımın paltarlarını hazırlıyıram, qeribe adet ağrısı kimi ağrım oldu içimde o vaxtlardaki kimi qəribə hiss geldi, o belirti hiss eliyende fikirleşirsene hamileyem ya yox. Gic kimi onu fikirleşdim yuxulu yuxulu, sora yeke qarnım gözüme girdi
Yokbe elə soyuq yoxdu əslində. Heç sevmirəm amma bu vaxtları. Həyat təzədən başlıyır eləbir. Öyrəşdiyim rejim çıxdı getdiQızlar deyirem payız geldi emelli başdı. Bu ne havadı bele
Yok artıkHeçbi fikrim yoxduQeydiyatdan keçəndə nik tapa bilmədim, bunu uydurdum sonunda
Yox men aileliydim bura girende. Hamilelik istiyirdim bacım da demişdi ki bele bir forum var mende geldim. 2 il takıldım burda. Sonra gördüm zibilim çıxırBurda belirti oxumaqdan psixologiyan pozulub yəgin2 il necə dözmüsəne. Məndə hardasa 2 ilə yaxın heç girmədim. Ailə qurannan sonra yadımnan çıxmışdı buralar Sonra birdə ayıldımki burdayam bütün günü.
Yok artıkuydurulmuşa oxşamır heç
Yox men aileliydim bura girende. Hamilelik istiyirdim bacım da demişdi ki bele bir forum var mende geldim. 2 il takıldım burda. Sonra gördüm zibilim çıxırona göre özme söz verdim. Özümnen əlavə yoldaşıma da dedim ki görsen girirem qoyma. Onun da canına minnet dedim ona ki ama hamile qalan kimi girecem. Testde qırmızını gören kimi birinci işim hekime zeng eledim. İkinci işim de bura girmek oldu
Çoooox sağol canım meslehetlerini diqqətə alacamNormaldı he eyni menim kimi olmusan sende. Normalda camaat qebiz olur men ishal olmuşdun ilk 3 ay ele ara ara ishal oldum. Mede qarın ağrısından danışmıram bele. Dincel ilk 3 ay çox diqqetli ol 2kgdan artıq şey qaldırma, reski hereket eleme, elivi qaldırıb yuxarıya dartınma, isti hamamda çimme, mübasibet yaşama, bunlara diqqet et ki uşaq yerini berkitsin orda inşallah.
Hee baya kaliteli görsenirFitri isteddı, qızımın adınn Seglinam qoyum gərək
Mende bacım girende baxırdım arada. Mende senin eksine arxayınçılıq var idi ki men onlar kimi olmuyacam geden kimi qalacam. Nece diyerler sen saydığını sayyaxşı tutmusan özünü. Ağılsız başım, mən bura ilk girəndə hələ nişanlıydım özdə 3 4 ay uşaq istəmirdim. Ürəyimdi fikirləşirdimki görən məndə o qızların yerində olar bilərəm?? Sualımın cavabını aldım
Neynedin? Necedi vəziyyet?Çoooox sağol canım meslehetlerini diqqətə alacam
Hə sorada böyüyəndə məni verər məhkəməyə ki bu nə addı qoymusanHee baya kaliteli görsenirözde heç kimde olmayan bir adı olacaq
Yoldaşıma supriz etdimNeynedin? Necedi vəziyyet?