Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kp evlendi azeri bir bayanla maşaallah çok sevildi☺ Ilk başta anlamıyordum dilinizi şimdi alıştım hee hiii demiyorum
Maşallah mutlu mesut olsunlar inşallah güzel işte farklı kültür. Cici kvdeden bizim yemekleri öğrenirsiniz değişiklik olur. Bir kaç aya belki de burda konuşulanları anlarsınız

Ay qız menim anam da eledi gücnen tutuv saxlamışdım. Uje mecbur olub deyirdim ki sene menim uşağımnan vacib deyil ki camaatın bilmeyi. Bilerler gözderi deyer sonra onun məsuliyyətini necə götüreceksen üstüve. Psikolojik baskı yapmışdım arvada o da ele dözdü birteher

Hee o day bebiş zad konularına göre takılmır buralarda. Əslində düz eliyir men de ilk hamilelikden sonra o qeder pis olmuşdum ki hər ay deli kimi belirti zad axatarırdım burdakıları oxuyurdum srazu özümde de başdıyırdı o belirti. Bir gün qerar aldım ki vse, men çıxıram burdan. Çıxdım 2 il gelmedim. Bide martda hamile qalanda geldim sene qismət inşallah can.
Bugün çox qeribe oldume. Seher yuxudan durmuşam yoldaşımın paltarlarını hazırlıyıram, qeribe adet ağrısı kimi ağrım oldu içimde o vaxtlardaki kimi qəribə hiss geldi, o belirti hiss eliyende fikirleşirsene hamileyem ya yox. Gic kimi onu fikirleşdim yuxulu yuxulu, sora yeke qarnım gözüme girdi

Burda belirti oxumaqdan psixologiyan pozulub yəgin 2 il necə dözmüsəne. Məndə hardasa 2 ilə yaxın heç girmədim. Ailə qurannan sonra yadımnan çıxmışdı buralar Sonra birdə ayıldımki burdayam bütün günü.

Yox men aileliydim bura girende. Hamilelik istiyirdim bacım da demişdi ki bele bir forum var mende geldim. 2 il takıldım burda. Sonra gördüm zibilim çıxır ona göre özme söz verdim. Özümnen əlavə yoldaşıma da dedim ki görsen girirem qoyma. Onun da canına minnet dedim ona ki ama hamile qalan kimi girecem. Testde qırmızını gören kimi birinci işim hekime zeng eledim. İkinci işim de bura girmek oldu

yaxşı tutmusan özünü. Ağılsız başım, mən bura ilk girəndə hələ nişanlıydım özdə 3 4 ay uşaq istəmirdim. Ürəyimdi fikirləşirdimki görən məndə o qızların yerində olar bilərəm?? Sualımın cavabını aldım

Çoooox sağol canım meslehetlerini diqqətə alacam

Mende bacım girende baxırdım arada. Mende senin eksine arxayınçılıq var idi ki men onlar kimi olmuyacam geden kimi qalacam. Nece diyerler sen saydığını say

Xanimlar Salam.Men Her sey gozel olacaq adli isifadeciyem.parolumu unutdugum ucun yeni ad acmsam.ne var ne yox?Kim var kim yox

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…