Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Heee qaynanam rəhmətə gedib deyen adam olmuyacaq yeni mamamgildede ozumuzkuler bilse besdi mende deyirem biraz keçsin sonra🙏🏻
Allah rehmet elesin. He qaynanan yoxdusa çox yayılmaz. Bezi qaynanalar yayır hamıya. Mamava tapşırarsan sevincek olub yaymasın hamıya. Men mamamı gücnen tuturdum. Filankese diyim qurban demişdi gedek kesdirek, filan podruqam nezir demişdi gedek onu verek falan. Dedim ay mama hele yox 😂

Allah rehmet elesin. He qaynanan yoxdusa çox yayılmaz. Bezi qaynanalar yayır hamıya. Mamava tapşırarsan sevincek olub yaymasın hamıya. Men mamamı gücnen tuturdum. Filankese diyim qurban demişdi gedek kesdirek, filan podruqam nezir demişdi gedek onu verek falan. Dedim ay mama hele yox 😂
Heee yaxşı edibsen can mencede hele yayılmasa yaxşıdı esas sağ salamat olsun🙏🏻🙏🏻

He hiss eledim ikinci olduğunu nedense 😍🤗
Yox menim bacımda ilk olacaq inşallah menim körpemin ayağı düşer bacıma. Senin de bacıvın körpesi sene uğurlu geldiyi kimi 😍 Allah hesretinde olan hamıya qismət elesin 🤲
He canım oda mənə uğur gətirdi inşAllah səninkidə ona gətirər😍🙏🏻sizlə bölüşdüm sevincimi sanki yaxınlarımız kimi özümü çox yaxşı hiss edirəm😍😍

He canım oda mənə uğur gətirdi inşAllah səninkidə ona gətirər😍🙏🏻sizlə bölüşdüm sevincimi sanki yaxınlarımız kimi özümü çox yaxşı hiss edirəm😍😍
İndi veziyyetinden danış 😍 bel ağrısı aybaşı ağrıları kimi qarın ağrısı mede ağrısı falan var?

Ay Allahım bunlar ne güzel konusuyorlar severim ben sizin dilinizi:KK200::21:
Benim yeni kaynanam da Azeri yavaştan bende öğreniyorum dilinizi☺

Ay Allahım bunlar ne güzel konusuyorlar severim ben sizin dilinizi:KK200::21:
Benim yeni kaynanam da Azeri yavaştan bende öğreniyorum dilinizi☺
Yeni kaynanam derken? ☺️ Siz mi yeniden evlendiniz yoksa kayınpederiniz mi?
Öğrenmekte yardımcı oluruz size. Bizimle takılın çabucak öğrenirsiniz zaten 🤗

İndi veziyyetinden danış 😍 bel ağrısı aybaşı ağrıları kimi qarın ağrısı mede ağrısı falan var?
Hee necə gündü yazmışdım mədəmə soyuq olmuşdu qızdırmam falan olmuşdu qaytarmaq falan belkede ondanmis qarnım falanda ağrıyırdı ishal olurdum...indi o gedib ama sancılar var normaldida ele???geceler başım boynum ağrıyır?

Yeni kaynanam derken? ☺ Siz mi yeniden evlendiniz yoksa kayınpederiniz mi?
Öğrenmekte yardımcı oluruz size. Bizimle takılın çabucak öğrenirsiniz zaten 🤗
Aramıza katıl canım oyrenirsin inşallah sende😍🙏🏻
Kp evlendi azeri bir bayanla maşaallah çok sevildi☺ Ilk başta anlamıyordum dilinizi şimdi alıştım hee hiii demiyorum

Menim qohumlarım keçen ay bilibler hamile olduğumu. Sehlinam düz deyir, deme qaynana da tapşırarsan en az 3 ay heç kimin xeberi olmasın bebiş yerini berkitsin inşallah sonra kime istiyir diyer. Senin ailen bide yoldaşıvın ailesi bildi besdi 🤗
Güneləm mən, etiketsiz sehlinam yazanda bi qəribə oldum, deyirəm o kimdi:olamaz::-)

Menim qohumlarım keçen ay bilibler hamile olduğumu. Sehlinam düz deyir, deme qaynana da tapşırarsan en az 3 ay heç kimin xeberi olmasın bebiş yerini berkitsin inşallah sonra kime istiyir diyer. Senin ailen bide yoldaşıvın ailesi bildi besdi 🤗
Məncədə. Amma məndə alınmaz elə. mənim ailəm biləndə bizim nəsil biləcək, yoldaşımkilərə deyəndə oların nəsli biləcək, belə sevincini tutamayan ailəmiz var😅😅😅 Onunçün soruşan olanda deyirəm televizorda elan verəcəm olanda))

Hee necə gündü yazmışdım mədəmə soyuq olmuşdu qızdırmam falan olmuşdu qaytarmaq falan belkede ondanmis qarnım falanda ağrıyırdı ishal olurdum...indi o gedib ama sancılar var normaldida ele???geceler başım boynum ağrıyır?

Normaldı he eyni menim kimi olmusan sende. Normalda camaat qebiz olur men ishal olmuşdun ilk 3 ay ele ara ara ishal oldum. Mede qarın ağrısından danışmıram bele. Dincel ilk 3 ay çox diqqetli ol 2kgdan artıq şey qaldırma, reski hereket eleme, elivi qaldırıb yuxarıya dartınma, isti hamamda çimme, mübasibet yaşama, bunlara diqqet et ki uşaq yerini berkitsin orda inşallah. 😍

X