- 8 Ocak 2020
- 3.846
- 3.426
- Konu Sahibi minik_prince
- #9.701
Amin yox can. Vurdurmamisdim. Sennen ne xeber?Xeyirlisi olsun təkj, Arzuna çatarsan İnşallah Çatlatma iynəsi vurdurmuşdun?? Analiz verdiyinə görə.soruşuram.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin yox can. Vurdurmamisdim. Sennen ne xeber?Xeyirlisi olsun təkj, Arzuna çatarsan İnşallah Çatlatma iynəsi vurdurmuşdun?? Analiz verdiyinə görə.soruşuram.
Batlarimizda eyniGördüyünüz kimi hələ burdayam
Beklenen Adet Tarihi BATBat ne demek kız , neyi bekliyorsunuz yani ?
Baht mı?
Heç gəlib gedən yoxdu hələAmin yox can. Vurdurmamisdim. Sennen ne xeber?
Təzə söz öyrənmişəm işlətməyə yer axtarırdım yaxşı gəldinBatlarimizda eyni
Dünen özüme istirahət vermişdimGedirəm deyəm mən idim, gedən Judy_K oldu. Hardasan?????????
Sağ əlin başıma. Allah uzağ eləsin narkomanlara dönmüşəm. 5 dəqiqə vaxt tapan kimi bura qaçıramDünen özüme istirahət vermişdim
Hamilelik testidi? Ay tüklerim biz biz oldu tebrik eliyirem canım çoooox sevindim heddinnen artıq neynedin getdin qan vermeye?Qizlar heyacandan esireem heç gözləmirdim
Menim ilk testim kimidi. 2 gün sonra eledim o biri xett kimi qıpqırmızı olmuşdu heç qan vermedim srazu uziye getdimQizlar heyacandan esireem heç gözləmirdim
Hee canım hamilelikdi dunen vaxtimiydi...2gun sonra ederem mende ele uziyə getmek istiyerem məndə....tez deyilki uzi üçün?Hamilelik testidi? Ay tüklerim biz biz oldu tebrik eliyirem canım çoooox sevindim heddinnen artıq neynedin getdin qan vermeye?
Seninçün tezdi onda. Menim vaxtımnan 1 hefte keçmişdi ilk test eliyende. 2 gün sonra da uziye düşdüm qarından görünmedi altdan uzi eledi ele gördük minnoşu sen onda get qan ver gözleme heç çıxıb açıq aşkar gözün aydın canım. İnşallah sağ salamat qucağına alasan. Yaxşı hekim tap. Bakıdasansa menim hekimimin yanına get çox məsuliyyətli hekimdi hamileliyi çox gözel aparır. Çox sevindim canım senin adına. Yoldaşına dedin?Hee canım hamilelikdi dunen vaxtimiydi...2gun sonra ederem mende ele uziyə getmek istiyerem məndə....tez deyilki uzi üçün?
Heee 1 həftə 10gun sonra gederem uziyə hekimim bacımın ki var çox yaxşıdı...Bakıda deyiləm heyif....caaaan cooox sağol inşallah hər şey yaxşı olar axıra kimi Allah sənidə dardan qutarsinyoldaşıma hələ demədim işə görə başqa rayona gedib sabah axşam gələcək supriz etmək istəyirəm tez deyilki?Seninçün tezdi onda. Menim vaxtımnan 1 hefte keçmişdi ilk test eliyende. 2 gün sonra da uziye düşdüm qarından görünmedi altdan uzi eledi ele gördük minnoşu sen onda get qan ver gözleme heç çıxıb açıq aşkar gözün aydın canım. İnşallah sağ salamat qucağına alasan. Yaxşı hekim tap. Bakıdasansa menim hekimimin yanına get çox məsuliyyətli hekimdi hamileliyi çox gözel aparır. Çox sevindim canım senin adına. Yoldaşına dedin?
Bu yestlərdən heçnə qnmıram düze Sevindisr gözək xəbər gəlir deməkki. Qan analizi ver tez yoxsa altı bazara düşəssən.Qizlar heyacandan esireem heç gözləmirdim
Yox tez deyil düz eledin telefonda deme qoy sağ salamat gelsin gözel sürpriz hazırla deyersen. Narahatsansa 1-2 test de ele emin ol, düzdü burda şübhəli bir veziyyet yoxdu herşey ortadadı ama için rahatlayar. Sürprizini indiden fikirleş nece edeceksen inşallahHeee 1 həftə 10gun sonra gederem uziyə hekimim bacımın ki var çox yaxşıdı...Bakıda deyiləm heyif....caaaan cooox sağol inşallah hər şey yaxşı olar axıra kimi Allah sənidə dardan qutarsinyoldaşıma hələ demədim işə görə başqa rayona gedib sabah axşam gələcək supriz etmək istəyirəm tez deyilki?
He Valla çoxdandı yox idi gözel xəbər. İnşallah ard arda gelsin sizlerden de görəkBu yestlərdən heçnə qnmıram düze Sevindisr gözək xəbər gəlir deməkki. Qan analizi ver tez yoxsa altı bazara düşəssən.
Axırki yaxşı xəbər çıxdı burdan. Dedikdə sənə özünü stresə salma hələ çox təzəsiz.
Allah tamamını yetirsin, maç maç quc quc batdaşım