Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Məndə bu ay çox girmemişem indi necə gündü yenə başladım 😏hee can teki yaxşılıq olsun başını qat yaxşı olar inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Judy_K Judy_K sən neyniyirsən necə gedir hamiləlik 😍🤗
O getdi sen gel. Tek qoymıyın meni bu sehifede 😂
Yaxşıyam can şükür Allaha yaxşı gedir şükür. Gece iç organlarımı tepikliyirdi bağırsağım sidik kisesi zad hamısını xurt xeşil eledi başıva gelsin 😂

Salam. Xoş gelmisen. 😍🤗 Kimsen kimlerdensen özvü teqdim ele ☺
Men Nermin, 27 yaşım var 4 ildi aileliyem, müellimliyi qutarmışam ama işlemirem 🤦
Mende Terane 24yasim var 1ildi evliyem usaq yoxdu mende muellimeyem evlenenden islemirem

Mende Terane 24yasim var 1ildi evliyem usaq yoxdu mende muellimeyem evlenenden islemirem
Ne müellimesi? Men Fransız dili müellimesiyem mende unini bitiren kimi evlendim ve işlememişem heç 🤦
Uşaq istiyirsiz yoxsa hele gözleyirsiz?

Ne müellimesi? Men Fransız dili müellimesiyem mende unini bitiren kimi evlendim ve işlememişem heç 🤦
Uşaq istiyirsiz yoxsa hele gözleyirsiz?
Bagca muellimesiyem men 2il isledim evlilikden qabaq. Usaq isteyirik amma menim prablemlerim var yumurtaliqlarim zeifdi folekul yetismir bu aydan mualice goturmusem

Bagca muellimesiyem men 2il isledim evlilikden qabaq. Usaq isteyirik amma menim prablemlerim var yumurtaliqlarim zeifdi folekul yetismir bu aydan mualice goturmusem
Çox istiyerdim bagça müellimesi olam. Belke onda yoldaşım icaze vererdi işdemeye 🤦
Allah kömeyiniz olsun inşallah çox keçmeden hamile qalarsan. Folekul yetişmemesi ciddi problem deyil iyneynen dermannan yetişdirib çartdadırlar. Xoş xeberlerini gözleyirem 🤗

O getdi sen gel. Tek qoymıyın meni bu sehifede 😂
Yaxşıyam can şükür Allaha yaxşı gedir şükür. Gece iç organlarımı tepikliyirdi bağırsağım sidik kisesi zad hamısını xurt xeşil eledi başıva gelsin 😂
Caaan😍😍😍Allah dardan qutarsin sağ salamat🙏🏻Ay Amin inşallah mənədə qismət😍🙏🏻

Nikinə vuruldum🥰 Olar İnşallah kefini kök saxla həmişə🤩 Nooldu elə hamı müəllimlər yığışıbki bura😅😅 Bidə kıvırclk olduğunu de tam olsun:KK70:
Aynen eleyem😄bilirem olacage olmagina ama ciynimde yuk hiss eleyiremki menim prablemim uzunden olmur usaq

Aynen eleyem😄bilirem olacage olmagina ama ciynimde yuk hiss eleyiremki menim prablemim uzunden olmur usaq
Sakınnnn! Bu konulara girsen çıxa bilmezsen. Sakın bele düşünme. Allah uzaq elesin yoldaşının faizi sıfır olsa heç o demez menim üzümnen olmur deye. Ne o deyer ne qaynanan ne baldızın. Özün özünü suçlamaqdan vazgeç yoxsa çox yıpranarsan. Burda böyük bir problem yoxdu çox şükür. Anadangelme matkasızlar var, turbalıqları olmuyanlar var. Yani yumurtan yetişmir çartlamır bu problemlerin en besitidi.

X