- 8 Ocak 2020
- 3.846
- 3.426
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #9.641
He icirem ele ona gore tez baxiriqki hamile qalmasam uje 10 gun olur. Aybasini gozlesem mecnur kesmeliyem. Hamilelik yoxdusa 10gunden artiq da olmazHee hekim deyibse o başqa. Progesteron azlığı mende de var idi. Duphaston içeceksen yeqin inşallah pozitivi görendemen hardasa 5 ayıma qeder içdim. İnşallah xeyirli xeberlerini gözleyecem
InsaAllah. Tatli eziyetli ama bir o qeder de omrunun en gozel gunlerine az qaldi ❤He poçti eledi.Yox heyecan yoxdu. Düşünmemeye çalışıram düşünsem deli olaram. Tebii doğuş mu yoxsa kesr mı olacaq onu da deqiq bilmirem. Tek düşüncem o bebiş bi şekilde, türkler demiş eninde sonunda, ordan çıxacaq inşallah.
He hekim kontrolunda olmalıdı herşey. Eslinde bele demeyime baxma ne qeder tez bilinse o qedet tez üstüne düşüler. Men 1hefte gecikmeyle test eledim hekimim dedi 2 gün sonra da testi tekrarla tündleşdiyini görsen gel birdefelik uzi eliyek ki kiseni görek orda. Kise matkadadısa iyne dermana başdıyaq gec olmadan. Yaxşıki gözlemeyib tez üstüne düşmüşem. Ciddi qan laxtalanmam var. Eyer gec getseydim Allah qorusun uşağa geden damar tıxanacaqdı. Tez müdaxilə etdik. İnşallah seninçün de en xeyirlisi olar. Bele baxıram ki hekimin yaxşıdı senindeHe icirem ele ona gore tez baxiriqki hamile qalmasam uje 10 gun olur. Aybasini gozlesem mecnur kesmeliyem. Hamilelik yoxdusa 10gunden artiq da olmaz
He Vallah. Şükür minnoşum mamasına çox eziyet vermedi camaatın hamilelikleri nece keçir, bütün günü qusma bayılma ve bir çox şikayətlər. Men hamilelk müddetinde 1 defe qusdum oda yediyimi qarışdırmışdım üstelik de qarnıma soyuq olmuşdu. Rahat keçirtdim çox şükür. İnşallah doğuş da rahat olar.InsaAllah. Tatli eziyetli ama bir o qeder de omrunun en gozel gunlerine az qaldi ❤
InsaAllah rahat olacaq. Chox sagoll InsaAllah ❤He Vallah. Şükür minnoşum mamasına çox eziyet vermedi camaatın hamilelikleri nece keçir, bütün günü qusma bayılma ve bir çox şikayətlər. Men hamilelk müddetinde 1 defe qusdum oda yediyimi qarışdırmışdım üstelik de qarnıma soyuq olmuşdu. Rahat keçirtdim çox şükür. İnşallah doğuş da rahat olar.
Sene ve burdaki istiyen bütün qızlara da rahat, sağlıqlı hamilelik arzulayıram
He hekim nezaretinde tez oyrenmek yaxsidi ama hekime getmiyib ancaq testle ugrasacaqsa adam onda ele birdefelik aybasi kecende eliyib psixologiyasin da pozmamaq lazimdiHe hekim kontrolunda olmalıdı herşey. Eslinde bele demeyime baxma ne qeder tez bilinse o qedet tez üstüne düşüler. Men 1hefte gecikmeyle test eledim hekimim dedi 2 gün sonra da testi tekrarla tündleşdiyini görsen gel birdefelik uzi eliyek ki kiseni görek orda. Kise matkadadısa iyne dermana başdıyaq gec olmadan. Yaxşıki gözlemeyib tez üstüne düşmüşem. Ciddi qan laxtalanmam var. Eyer gec getseydim Allah qorusun uşağa geden damar tıxanacaqdı. Tez müdaxilə etdik. İnşallah seninçün de en xeyirlisi olar. Bele baxıram ki hekimin yaxşıdı seninde
Düzdü. Menim bir defe inkişafdan qalmış hamileliyim olduğuna göre hekimim tez üstüne düşmeliyik dedi. Qaynanama qalsa aybaşının üstünnən 15-20 gün keçsin sonra get hekime deyirdi. Hekimimnen danışanda dedi srazu gel gözletme. İndi evvelki dövr deyil ki hamile qalasan xeberin olmasın 2-3 ay sonra ayılasan ki hamilesen. İndi hamile qalmaq bir derd onu inkişaf eletdirmey bir derd. Allah bütün qadınların kömeyi olsun. İşimiz çetindiHe hekim nezaretinde tez oyrenmek yaxsidi ama hekime getmiyib ancaq testle ugrasacaqsa adam onda ele birdefelik aybasi kecende eliyib psixologiyasin da pozmamaq lazimdi
Salam canim buralardayam günleri sayıram az qalıb 2 gün...ama ümidim yox
İnşallah❤ Hesap pasifti niyə yazılıb??InsaAllah. Neqativ gormeye oyresmisem deye pozitiv birseyin xeyalin qura bilmirem. Ama Allahda umid kesilmez. Bu ay olmasa ekbet birgun Allah qismet eder. InsaAllah ovladla sinamaz bizleri
Yox valla, əlaməti təzə evli olanda axtarırdım teyə çox tapırdı. 1 ildən çoxdu heçnə hiss eləmirəm, ay oram şişdi ay buram ağrıdı. Testidə 1 həftə gecikmə olmasa eləmirəm normalda.Sende lap az qalib. Hec test elemisen evde? Gunu kecmeden eleme. Hansisa elametin bar her aydan ferqli olan?
Burda dekabr yazıllb axı?? Nə vaxt gəlirki bəbiş? Axı dekabıra 1 ay qalmıyıb. Sağ salamat rahatlıqla gəlsin İnşallah.He poçti eledi.Yox heyecan yoxdu. Düşünmemeye çalışıram düşünsem deli olaram. Tebii doğuş mu yoxsa kesr mı olacaq onu da deqiq bilmirem. Tek düşüncem o bebiş bi şekilde, türkler demiş eninde sonunda, ordan çıxacaq inşallah.
Belke noyabrın axırı oldu hele deqiq bilmirik. Dekabrda 9ay 10gün tamam olur. Ama bezen tez gelir axı uşaq o qeder gözlemir. Baxaq görek bizimki neyniyecek inşallahBurda dekabr yazıllb axı?? Nə vaxt gəlirki bəbiş? Axı dekabıra 1 ay qalmıyıb. Sağ salamat rahatlıqla gəlsin İnşallah.
Allah şəfa versin gözlə özünü. Əlaqə söhbətini özünə dərd eləmə. Eylül topiğinde hamile qalan qızlardan biri 1 dəfəynən oldu demişdi. Xeyirlisi olsun təki.Salam qizlar necəsiz???mənim son 2 günüm var ama ümidim yox çünki bu dəfə her gün her gün dəyərləndirə bilmədik....hemde bu ay takmak istemedimdünde soyuq olub özümü çox pis edirəm xestelenmisem qızdırmam falanda var idi.... yenede bir ümid derman falan içmek istemirem bəlkə nəsə olar hem umidsizem həm ümidli
Cooox sağol canım görəkdə qismətAllah şəfa versin gözlə özünü. Əlaqə söhbətini özünə dərd eləmə. Eylül topiğinde hamile qalan qızlardan biri 1 dəfəynən oldu demişdi. Xeyirlisi olsun təki.
UşşBelke noyabrın axırı oldu hele deqiq bilmirik. Dekabrda 9ay 10gün tamam olur. Ama bezen tez gelir axı uşaq o qeder gözlemir. Baxaq görek bizimki neyniyecek inşallah
Banlanıb??Arzu niye getdi ki? Ne yapmış olabilir ki
Məndə bu ay çox girmemişem indi necə gündü yenə başladım
Mektebler açıldı ona göre deyirsen? Sen kurtardın kendini meni de burdan kurtar