- 23 Nisan 2017
- 1.585
- 2.640
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #9.421
A bajı evdə bir dılqır aparatım var kitayındıSen yene sapnan alırsan men onu da bacarmıram aylardı bığlarımnan barışıq bir şekilde yaşıyıram. Evvel eve parikmaxer gelirdi ama indi çağırmıram virusa göre. Qaldım bele. Qaşdarımı da artıqları alıram makkaşnan çıxdıqca. Şekil şükül vere bilmirem
Yoxe krem zad codlaşdırar mence. Boşver. Ayqız neynirsen üz alıb onsuzda maska taxmırsan?A bajı evdə bir dılqır aparatım var kitayındıonnan eliyirəm, onu da yalan yarımçıq, dərindən eliyə bilmirəm, qaşlarım da elə qız qaşı kimi durur ordan burdan lap pisləri götürürəm vəssalam, şəkil şükül mən də vermirəm Hə bacı uzaq dur hələlik, dedim yəni bir kremnən zaddan olsa hərdən adam evdən tələsik çıxası olur, oynaqlamayım da, aparatnan eliyəndə bir günüm sərf olunur ona
Can bir dəfə, iki dəfə getməknən olmaz, mən aylarnan getdim, hamilə qalandan sonra nə vaxt dedi getdim, ta ki, doğulana kimi, sonra elə özü də əməliyyat elədi vəssalam. Belə də Mehman olmasın başqa savadlı həkim olsun nə fərqi var, təki bir iş görə bilsin. O həkim ki, deyir bu ay o hormonu müalicə edək, gələn bu mikrobu, o birisi ay filan şeyi, bax o həkimdən qaçmaq lazımdırMehman hekimin yanına Ayten getmişdi. Ona kömey olmadı ama
Hahaha Allah səni güldürsün, taxıram bacı maskasız qoymurlar ki, heç yerə, elə özüm də qorxuram taxıram. Desənə korona arvadların canın qurtarıbYoxe krem zad codlaşdırar mence. Boşver. Ayqız neynirsen üz alıb onsuzda maska taxmırsan?Men hekime gedene yaxın qaşdarımı düzeldirem ancaq. Bığlarımı heç görmür maskadan
Ayten de çox getdi yanına. Düzdü prosesderden xeberim olmadı o qeder. Neynedi neynemedi bilmirem. Ama olmadı yaniCan bir dəfə, iki dəfə getməknən olmaz, mən aylarnan getdim, hamilə qalandan sonra nə vaxt dedi getdim, ta ki, doğulana kimi, sonra elə özü də əməliyyat elədi vəssalam. Belə də Mehman olmasın başqa savadlı həkim olsun nə fərqi var, təki bir iş görə bilsin. O həkim ki, deyir bu ay o hormonu müalicə edək, gələn bu mikrobu, o birisi ay filan şeyi, bax o həkimdən qaçmaq lazımdır
Hee men de heç bir saniye de çıxartmıram maskanı.Hahaha Allah səni güldürsün, taxıram bacı maskasız qoymurlar ki, heç yerə, elə özüm də qorxuram taxıram. Desənə korona arvadların canın qurtarıb
Ay sağ ol mən də məhşur, televizorda orda burda reklamı gedən həkimlərdən danışmadım. Sırf xeyrini gördüyüm həkimdən danışdım. İndi ola bilər Aytən xeyrini görməyib, amma mən onun yanından əli boş qayıdanın görməmişəm. Dediyim kimi fərqi yoxdur Mehmandır Əlidir Vəlidir, təki bir iş görsün, İn şə Allah Aytənin də olar, istəyən hər kəsin də, AminAyten de çox getdi yanına. Düzdü prosesderden xeberim olmadı o qeder. Neynedi neynemedi bilmirem. Ama olmadı yanio hekimnen deyile men de o qeder teriflenilen hekimlere getdim ki bir faydasını görmedim. Öz yoluynan hamile qaldım. İndi getdiyim hekim de çox məşhur hekim deyil ama getdiyim o min dene məşhur hekimnen yaxşıdı mence. Allah teki yollarını açsın inşallah bütün istiyen arzusunda olan hamının övladı olsun menim bacımın ve burdaki qızların da inşallah
Bəzək vuransan, mən əvvəllər çox vurardım e, necə deyərlər ağını çıxardardım. 6-7 il olar heç nə vurmuram, heç bəzək əşyam heç nəyim yoxdur. İndi deyirəm heç olmasa bir karandaş, bir pomada alıb atım evə, sonra da deyirəm əşi neyniyirsən lazım deyilHee men de heç bir saniye de çıxartmıram maskanı.
He vallah kurtarıcımız olub biz qadınlarınevvel bir yere getmemiş ne qeder hazırlaşırdım indi geyindim bidene başımı bağladım vse. Axotum olanda gözüme karandaş çekirem o da bir neçe saniyemi alır. Herşey pratik
He men de yaxşı şeyler eşidirem onun haqqında. Amin inşallahAy sağ ol mən də məhşur, televizorda orda burda reklamı gedən həkimlərdən danışmadım. Sırf xeyrini gördüyüm həkimdən danışdım. İndi ola bilər Aytən xeyrini görməyib, amma mən onun yanından əli boş qayıdanın görməmişəm. Dediyim kimi fərqi yoxdur Mehmandır Əlidir Vəlidir, təki bir iş görsün, İn şə Allah Aytənin də olar, istəyən hər kəsin də, Amin
Bəzək vuransan, mən əvvəllər çox vurardım e, necə deyərlər ağını çıxardardım. 6-7 il olar heç nə vurmuram, heç bəzək əşyam heç nəyim yoxdur. İndi deyirəm heç olmasa bir karandaş, bir pomada alıb atım evə, sonra da deyirəm əşi neyniyirsən lazım deyil
Kız sən aynən bən, eski benHe men de yaxşı şeyler eşidirem onun haqqında. Amin inşallah
Yox maska olmasa men sade bezenmeyi xoşduyuram. Normal dodaq rengi pomada, gözüme ya layner tuj, ya da göz içine qara karandaş. Arada axotum olanda da biraz rumyana. Ama 5deqeliy day çox oynamıram üstündeüzük qolbaq saat sep bele şeyler heveskarıyam sevirem taxmağı. Ama elcek zad da taxıram hekime gedende ona göre aksesuardan da el çekmişem uzun müddetdi
Nece oldu deyişdin bes hevessizleşdin can? Uşaqdan sonra?Kız sən aynən bən, eski benəvvəl mən də sənin kimi idim
Yox can yaşa dolduqca hər şeyə olan həvəsim öldü, əvvəlki forslu qızın yerin, indi sadə çox çox sadə bir qadın aldı : ) amma mənim qaynımın arvadları bu gün sabah nənə olacaqlar elə əvvəlki kimi bəzəkli, düzəkli, geyimli, keçimli, ən balaca mənəm, amma heç bir həvəsim qalmayıb artıq.Nece oldu deyişdin bes hevessizleşdin can? Uşaqdan sonra?
Canım kiçik kiçik çıxan xestelikler yorub seni bəlkə de. Allah beterinden qorusun elbetteki. Ama yorularda insan gözünde heçne olmaz.Yox can yaşa dolduqca hər şeyə olan həvəsim öldü, əvvəlki forslu qızın yerin, indi sadə çox çox sadə bir qadın aldı : ) amma mənim qaynımın arvadları bu gün sabah nənə olacaqlar elə əvvəlki kimi bəzəkli, düzəkli, geyimli, keçimli, ən balaca mənəm, amma heç bir həvəsim qalmayıb artıq.
Hə can onları özüm yazmaq istəmədim, forslunu elə belə məcazi anlamda yazdım. Yoxsa o qədər də abartılı deyildim, amma əvvəllər belə də deyildim. İnanırsan mən saçıma bu yaşıma qədər rəng qoymamışam, çox deyiblər bir qoy dəyişiklik olsun, demişəm istəmirəm o dəyişikliyi. Fen də ki, qışda qurutmaq məqsədi ilə istifadə edirəm. Elə bu bər bəzəyin, fenin ziyanından zadından da eşitdim day heç vurmadım, dediyim kimi həvəsim də qalmadı. Amma mənim kimi də bir şey deyil, abartmadan lazımdır hər şey. Belə geyimim filan səliqəlidir, duş qəbul etməyim, səliqə işinə baxmağım, saçımı hər gün darayaram, qoltuq altım filan öz yerində. Amma dediyim kimi əvvəlki kimi rənkli, rünklü, geyinmirəm, bəzək vurmuram, saçımı da ya hörürəm, ya da at quyruğuCanım kiçik kiçik çıxan xestelikler yorub seni bəlkə de. Allah beterinden qorusun elbetteki. Ama yorularda insan gözünde heçne olmaz.
Men forslu deyilem eslinde. Ele olduğumu düşünürdüm bir gün podruqamın evindeydik axşama yoldaşlarımız biryerde onlara gelib bizi götürecekdi yemeye gedecekdik. Onun o yemeye nece hazırlandığını görennen sonra şok oldum dedim men heç bezenmirmişemabartlığı bir qırağa, onu eleştirmirem herenin bir tərzi var ama 6 da gedeceyimiz yemeye 4 den hazırlandı, 1saat yarım makyajını eledi menim heç adını bele bilmediyim varlığınnan xeberim olmayan şeyler çekdi sifetine men toya gedende 1 saat qabaqcadan hazırlaşıram onda da 15 deq makyajım, 45deq de şarfımı fasonnan bağlamağım. Bu qeder. Biz forslu deyilik
Canım onsuzda demesen de məndə tesevvür yaranıb. En önemlisi seliqe sehmandı Valla. O qeder süslüler varki ele şeylərə fikir vermirler heç. Feni men de sevmirem saçım buruqdu eslinde yayda çimib çıxıram öz özüne quruyur oluram purjunbaşHə can onları özüm yazmaq istəmədim, forslunu elə belə məcazi anlamda yazdım. Yoxsa o qədər də abartılı deyildim, amma əvvəllər belə də deyildim. İnanırsan mən saçıma bu yaşıma qədər rəng qoymamışam, çox deyiblər bir qoy dəyişiklik olsun, demişəm istəmirəm o dəyişikliyi. Fen də ki, qışda qurutmaq məqsədi ilə istifadə edirəm. Elə bu bər bəzəyin, fenin ziyanından zadından da eşitdim day heç vurmadım, dediyim kimi həvəsim də qalmadı. Amma mənim kimi də bir şey deyil, abartmadan lazımdır hər şey. Belə geyimim filan səliqəlidir, duş qəbul etməyim, səliqə işinə baxmağım, saçımı hər gün darayaram, qoltuq altım filan öz yerində. Amma dediyim kimi əvvəlki kimi rənkli, rünklü, geyinmirəm, bəzək vurmuram, saçımı da ya hörürəm, ya da at quyruğu
Kraska ama qoyurdum indi hamiləliyə göre qoymuram aylardı. Saçımın sağ terefi ağappaqdı güzgüde baxa bilmirem özmeHə can onları özüm yazmaq istəmədim, forslunu elə belə məcazi anlamda yazdım. Yoxsa o qədər də abartılı deyildim, amma əvvəllər belə də deyildim. İnanırsan mən saçıma bu yaşıma qədər rəng qoymamışam, çox deyiblər bir qoy dəyişiklik olsun, demişəm istəmirəm o dəyişikliyi. Fen də ki, qışda qurutmaq məqsədi ilə istifadə edirəm. Elə bu bər bəzəyin, fenin ziyanından zadından da eşitdim day heç vurmadım, dediyim kimi həvəsim də qalmadı. Amma mənim kimi də bir şey deyil, abartmadan lazımdır hər şey. Belə geyimim filan səliqəlidir, duş qəbul etməyim, səliqə işinə baxmağım, saçımı hər gün darayaram, qoltuq altım filan öz yerində. Amma dediyim kimi əvvəlki kimi rənkli, rünklü, geyinmirəm, bəzək vurmuram, saçımı da ya hörürəm, ya da at quyruğu
Ay kız mənim də saçım buruqdur e, spiral kimiCanım onsuzda demesen de məndə tesevvür yaranıb. En önemlisi seliqe sehmandı Valla. O qeder süslüler varki ele şeylərə fikir vermirler heç. Feni men de sevmirem saçım buruqdu eslinde yayda çimib çıxıram öz özüne quruyur oluram purjunbaşama hamamnan çıxanda fenniyirem düz olur. Herden ele herden bele eliyirem men evvel tonalni çekirdim her gün. Tonalnisiz çöle öldür çıxmazdım. İndi illerdi istifade elemirem heyf deyil bele? Boş boşuna istifadə elemişem indi ele rahatamki üzüm gözüm hava alır
Məcburiyyətdən qoymaq başqa, ağarsa yəqin ki, mən də qoyaram. Nə əcəb xına qoymursan, bir dəfə hardasa görmüşdüm müasir xınalar var indi, rəngi xoşuna gəlmir, ya kraska asandır ona görə ? Qoymadığım üçün bilmirəm, amma mamam qoyardı, xınanın işi uzundurKraska ama qoyurdum indi hamiləliyə göre qoymuram aylardı. Saçımın sağ terefi ağappaqdı güzgüde baxa bilmirem özmemecburiyyetden qoyurdum öz saçımın renginde. Menim saçım 18 yaşımnan ağarıb
Men buruq xoşduyuram eslinde can. Ama buruğu darayanda pis güne düşür axı. Daraq da vurmadın dolaşıb qalır mecbursan darıyasan. Bide yoldaşım mene düzü yaraşdırır. Arada buruq olanda deyir aa ne qeşeydi, ama her defe buruq olsun diyir ki düz ele sene düz yaraşırAy kız mənim də saçım buruqdur e, spiral kimiyəqin sən də düz saç xoşlayırsan hə ? Bütün saçı buruqlar düz istəyir, mən də düzləşdirəndə elə qəşəng olur ki, əvvəllər mən də açardım hə bacı ən zibili elə o tonalnıdır, düz edirsən elə
Məcburiyyətdən qoymaq başqa, ağarsa yəqin ki, mən də qoyaram. Nə əcəb xına qoymursan, bir dəfə hardasa görmüşdüm müasir xınalar var indi, rəngi xoşuna gəlmir, ya kraska asandır ona görə ? Qoymadığım üçün bilmirəm, amma mamam qoyardı, xınanın işi uzundurmən də lap tənbəl olub getmişəm e