- 11 Mart 2018
- 991
- 647
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #9.461
Ele mendeBərbad. Martdan evdəyəm bütün sinir sistemim çökübSən necəsən, neyniyirsən?
Men veetle edirəm canım illerdi. Tertemiz aparır.Veetle bikinini etmek olurki???menim umidim yoxdu nese
Canım aseton tökesen belke o bölgeye? Mende de bir defe olmuşduye neynen eledim bilmirem ama getdi. Googleda yazda oje lekesi nasıl çıkar diye. Orda ayrıntılı yazılmış olarQızlar bilmirsiz partardan lak ləkəsin necə çıxarmaq olar?
Yo aseton dağıdır ləkəni. Süfrəni pis günə qoydum o günCanım aseton tökesen belke o bölgeye? Mende de bir defe olmuşduye neynen eledim bilmirem ama getdi. Googleda yazda oje lekesi nasıl çıkar diye. Orda ayrıntılı yazılmış olar
Soruşmaq ayıb olmasın, veetle alanda neçə gün çəkir rahatlığı?Men veetle edirəm canım illerdi. Tertemiz aparır.
Her zamanki kimi gec görmüşem sorrySoruşmaq ayıb olmasın, veetle alanda neçə gün çəkir rahatlığı?
Vallah men heç pms olmadım aybaşı vaxtı da pms vaxtı da şokolad yeyenleri çox görmüşem. Menim heeç öyle şeylerim olmadıTəzə şey tapmışam şokolad pms (mens öncəsi sindrom) vaxtı superdi1 sutka gündüzü yola verdim, əsəbləşmədən gün keçdi şükür. Gecədə şokoladı yeyib yatdım. Səhərə quzu balasına dönmüşdüm bilginiz olsun
Vallah men heç pms olmadım aybaşı vaxtı da pms vaxtı da şokolad yeyenleri çox görmüşem. Menim heeç öyle şeylerim olmadı
mənimki şokolad yeməyə bəhanədi Bilmirəm prolaktin üçün dərman xeyr elədi, ya evdə oluram deyə stres falan olmur. Hər nədəndisə şükür hələki yaxşıyam, əsəbim pozulmadı))
Heçbişey evdəyəm hələki. Dərman içirəm, axşamlar məhlə gəzintisi))Behaneni seveyim he teki olmasın eseb stres baş düşmenimizdi.
Nağassanne işnen meşğulsan?
Elbette bilinir reski çıxdı qarnım. Heç bir paltarım olmur uje gerek alış veriş edemHeçbişey evdəyəm hələki. Dərman içirəm, axşamlar məhlə gəzintisi))
Səndə necədi vəziyət? Hamilelik necə keçir, dərman içirsen? Bilinir uje bakınca?
Yaxşı olasan həmişəElbette bilinir reski çıxdı qarnım. Heç bir paltarım olmur uje gerek alış veriş edem
Dermansız olarkii heç( içirem tabiki
Şükür yaxşıdı ama veziyet. Ne yaxşı məhlə gezintisine çıxırsan. Mende 1-2 adam görsen hiç fena olmaz. Kafayı yiycem evde
Men virusa göre evden çıxmıram ki aylardıYaxşı olasan həmişəNiyə çıxmırsanki? Adamın başı qarışır nəqədər. Təsəvvür elə təzə girmişəm evə)))
Həyət evi deyildiki sizdə? Virusa görə qorxutma özünü. Özünü qoru amma stresə salma. Heçnə olmaz İnşallah. Evdə çox oturmaq ziyandı. Sənə özdə indi bol gəzmək lazımdı, sakitçilik vaxtı tax maskanı parka falan çıx. Lap evin qabağı olsun. Professor danışdıMen virusa göre evden çıxmıram ki aylardıhamile olmasam çıxardım ama riske de atmaq istemirem. Çıxsam da hara çıxacam ki bizde mehle yoxdu, çıxsam şehere çıxardım ama şeherde de çıxılası yer yoxdu
Heyet evidi heyete çıxırame ama bir insan üzü görsem iki kelam etsem fena olmazdı.Həyət evi deyildiki sizdə? Virusa görə qorxutma özünü. Özünü qoru amma stresə salma. Heçnə olmaz İnşallah. Evdə çox oturmaq ziyandı. Sənə özdə indi bol gəzmək lazımdı, sakitçilik vaxtı tax maskanı parka falan çıx. Lap evin qabağı olsun. Professor danışdı