Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Qızlar bilmirsiz partardan lak ləkəsin necə çıxarmaq olar?
Canım aseton tökesen belke o bölgeye? Mende de bir defe olmuşduye neynen eledim bilmirem ama getdi. Googleda yazda oje lekesi nasıl çıkar diye. Orda ayrıntılı yazılmış olar

Canım aseton tökesen belke o bölgeye? Mende de bir defe olmuşduye neynen eledim bilmirem ama getdi. Googleda yazda oje lekesi nasıl çıkar diye. Orda ayrıntılı yazılmış olar
Yo aseton dağıdır ləkəni. Süfrəni pis günə qoydum o gün Pokrıvala salmışam indidə. Baxım yutubdan bişey tapım gərək.

Təzə şey tapmışam şokolad pms (mens öncəsi sindrom) vaxtı superdi 1 sutka gündüzü yola verdim, əsəbləşmədən gün keçdi şükür. Gecədə şokoladı yeyib yatdım. Səhərə quzu balasına dönmüşdüm bilginiz olsun

Vallah men heç pms olmadım aybaşı vaxtı da pms vaxtı da şokolad yeyenleri çox görmüşem. Menim heeç öyle şeylerim olmadı

Vallah men heç pms olmadım aybaşı vaxtı da pms vaxtı da şokolad yeyenleri çox görmüşem. Menim heeç öyle şeylerim olmadı
mənimki şokolad yeməyə bəhanədi Bilmirəm prolaktin üçün dərman xeyr elədi, ya evdə oluram deyə stres falan olmur. Hər nədəndisə şükür hələki yaxşıyam, əsəbim pozulmadı))

Behaneni seveyim he teki olmasın eseb stres baş düşmenimizdi.
Nağassan ne işnen meşğulsan?

Heçbişey evdəyəm hələki. Dərman içirəm, axşamlar məhlə gəzintisi))
Səndə necədi vəziyət? Hamilelik necə keçir, dərman içirsen? Bilinir uje bakınca?
Elbette bilinir reski çıxdı qarnım. Heç bir paltarım olmur uje gerek alış veriş edem
Dermansız olarkii heç( içirem tabiki
Şükür yaxşıdı ama veziyet. Ne yaxşı məhlə gezintisine çıxırsan. Mende 1-2 adam görsen hiç fena olmaz. Kafayı yiycem evde

Yaxşı olasan həmişə Niyə çıxmırsanki? Adamın başı qarışır nəqədər. Təsəvvür elə təzə girmişəm evə)))

Yaxşı olasan həmişə Niyə çıxmırsanki? Adamın başı qarışır nəqədər. Təsəvvür elə təzə girmişəm evə)))
Men virusa göre evden çıxmıram ki aylardı hamile olmasam çıxardım ama riske de atmaq istemirem. Çıxsam da hara çıxacam ki bizde mehle yoxdu, çıxsam şehere çıxardım ama şeherde de çıxılası yer yoxdu

Həyət evi deyildiki sizdə? Virusa görə qorxutma özünü. Özünü qoru amma stresə salma. Heçnə olmaz İnşallah. Evdə çox oturmaq ziyandı. Sənə özdə indi bol gəzmək lazımdı, sakitçilik vaxtı tax maskanı parka falan çıx. Lap evin qabağı olsun. Professor danışdı

Heyet evidi heyete çıxırame ama bir insan üzü görsem iki kelam etsem fena olmazdı.
Tek heç yere çıxmıram yoldaşım olmadan. Aile qanunumuz odaki çıxarmır meni. Ama kafaya koydum diyecem ki axşamüstü deniz qırağına gedek. Evin yanındadı zaten. Gedek biraz gezişim deniz havası alım gelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…