- 11 Mart 2018
- 991
- 647
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #9.381
Test eləmədin, nə qədər qalıb vaxtına?Lekelenme qutarib adi axinti gelir canim....birde yumurtalığım qarnimin alti teref agriyir eel bilki mens olacam o agrilardunende belime vurdu agri
4 gun qalib ...dunen ilk defe test edirdim hec bilmedim duz oldu olmadi negativ cixdiTest eləmədin, nə qədər qalıb vaxtına?
Caan❤ Narahat olma. Həyatında ilk dəfəydi test eliyirdin??? Ümidinidə heç vaxt qırma. Xeyirli zamanda arzuna çatassan İnşallah. Beynini xarab eləmə onnan. Dedim axı sənə başını qat. Sənə hələ tezdi bizim kimi bunu özünə dərd eliyəsən.4 gun qalib ...dunen ilk defe test edirdim hec bilmedim duz oldu olmadi negativ cixdiona gore umidim qirildi
Heee can ilk defeydi...he canim duzdu eslinde ozumuz yoldasimla takmariq ama o qeder insanlar varki dehsetdiler xeste kimi baxirlar adamaCaan❤ Narahat olma. Həyatında ilk dəfəydi test eliyirdin??? Ümidinidə heç vaxt qırma. Xeyirli zamanda arzuna çatassan İnşallah. Beynini xarab eləmə onnan. Dedim axı sənə başını qat. Sənə hələ tezdi bizim kimi bunu özünə dərd eliyəsən.
Heee oda duzdu canim...sonradan pozitiv olma ehtimali yoxdu ele artiqGuli007 özdə sənə bir söz deyim. Testin neqativ çıxması silik çizgidən min dəfə yaxşıdı. İkinci xətti görüb səhəri adet gördüyümü bilirəm. Ürəyinə salma heçnəyi.
Neynirsən elə bircə sakit ol. Sən stres keçirdikcə bütün hormonların oynayacaq, yox yerdən problem çıxacaq. Başım çəkib onunçün deyirəm. Həkim yoldaşıma deyirdiki apar gəzdir tez tez, evdən çıxsın başı qarışsın. İşliyirsənsə özünü işinə ver.Heee oda duzdu canim...sonradan pozitiv olma ehtimali yoxdu ele artiqmens.i gozleyim
Duzdu vAllah adamin basi uje o qeder qatisirki ancaq deli kimi fikirlesirNeynirsən elə bircə sakit ol. Sən stres keçirdikcə bütün hormonların oynayacaq, yox yerdən problem çıxacaq. Başım çəkib onunçün deyirəm. Həkim yoldaşıma deyirdiki apar gəzdir tez tez, evdən çıxsın başı qarışsın. İşliyirsənsə özünü işinə ver.
Məndə sadəcə xırdaca problemim var şəxsi ona görə rahatlaşa bilmirəm həmişə bi stres var. Elədə olanda hormonların birin normaya salıram, gələn ay başqası qalxır. Yenə başlıyıram mualicəyə. Burada sırf başım qarışsın deyə girirəm. Yoxsa evdə vaxt keçmir.Duzdu vAllah adamin basi uje o qeder qatisirki ancaq deli kimi fikirlesir
Necesen? Neynirsen? Ay qız men yene görməmişəm burda danışılanları. Ama bu sefer mənim suçum deyil bildirim gelmiyibMəndə sadəcə xırdaca problemim var şəxsi ona görə rahatlaşa bilmirəm həmişə bi stres var. Elədə olanda hormonların birin normaya salıram, gələn ay başqası qalxır. Yenə başlıyıram mualicəyə. Burada sırf başım qarışsın deyə girirəm. Yoxsa evdə vaxt keçmir.
Sən bizə bax amma səflərimizi təkrarlama. Belirti axtarma. Başqa məşquliyət tap özünə. İnşallah bidə görəssən hamiləsən. Türklər demiş heçnəyi kafaya takma
EhhhQociqlere özdeay qız 37 olmasın 27 olsun ne ferqi var. Esas insanın ruhudu ❤
Allah oğluşunu saxlasın canım
Sağ ol, Allah sənə qismət etsinMaşallah Allah saxlasın. Mən arada sırada girirdim həmişə 5 6 aydan bir. Bircə son 3 4 aydı, korona çıxannan bərdi burda yatıb dururam
Məndə günel, 26 yaşında 2 illik evli bekar bi insanam)))
Mən bunun testini eləmişəm, iynəsi olduğunu bilmirdimQızlar sabahınız xeyir. XQ iynəsi vurduranınız olmayıb? Görəsən neçə gün sora aybaşı olur? Gecikmə eləməzki???
Mən evdar xanımam deyə mənə elə də bir fərq etmədi, amma insan yenədə sıxılırNecəsiz qızlar? Bu tətil işi öldürür məniSiz necə keçirirsiz vaxtınızı?
Caaaan yaxsi calisacam hecne fikirlesmeyimMəndə sadəcə xırdaca problemim var şəxsi ona görə rahatlaşa bilmirəm həmişə bi stres var. Elədə olanda hormonların birin normaya salıram, gələn ay başqası qalxır. Yenə başlıyıram mualicəyə. Burada sırf başım qarışsın deyə girirəm. Yoxsa evdə vaxt keçmir.
Sən bizə bax amma səflərimizi təkrarlama. Belirti axtarma. Başqa məşquliyət tap özünə. İnşallah bidə görəssən hamiləsən. Türklər demiş heçnəyi kafaya takma
Bu səfər keçdim günahınanNecesen? Neynirsen? Ay qız men yene görməmişəm burda danışılanları. Ama bu sefer mənim suçum deyil bildirim gelmiyib
Xestelendin sen?
Hə bilirən. Həmən hormondu elə, folikul çartlasın deyə vurmuşdular mənə bu ay.Mən bunun testini eləmişəm, iynəsi olduğunu bilmirdim
He yaxşıdı şükür. Görsenmir nese buralarda. Men de bilmirem niyeJudy_K bacı haralarda, görsənmir, yaxşıdır ? Darıxmışam onun üçün, ayrı qızlar da var idi heç biri gəlmir : (
PfffBu səfər keçdim günahınan
Hə oldum