Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Men buruq xoşduyuram eslinde can. Ama buruğu darayanda pis güne düşür axı. Daraq da vurmadın dolaşıb qalır mecbursan darıyasan. Bide yoldaşım mene düzü yaraşdırır. Arada buruq olanda deyir aa ne qeşeydi, ama her defe buruq olsun diyir ki düz ele sene düz yaraşır 😂

Xınadan xoşum gelmire can. Bele ele zada qoymağı sevirem ama saça xına heç sevmirem. Bide xınadan sonra kraskaya keçmey de istoriyadı. Ona göre ele kraska qoyuram can. Mecbur dözeciyem bir neçe ay da bele ağbirçekliye. 😂 İnşallah bebiş sağ salamat gelsin sonra qoyaram. Yaxşıki hicablıyam yoxsa bele ağ başnan nece gezerdim bu neçe ayı 😂

Bayramın mübarək can. Allah qurbanlarınızı gözel dileklerinizi qebul elesin inşallah 🤲
Hə Judi qıvrım saçı daramayanda sonu faciə olur 😱
Düz deyir yoldaşın düz saç yaxşı yaraşır insana, qıvrımı heç sevmirəm 😞
Hə elə bildim xınanı hər adam sevmir, niyə canım xınadan çətindir kraskaya keçmək ? Öyrənim birdən gələcəkdə lazım olsa Allah ömür versə bilim. Hə can əsas bebişdir 👶
Sağ ol Judi sizlərlə bahəm 💖🌹

Hə Judi qıvrım saçı daramayanda sonu faciə olur 😱
Düz deyir yoldaşın düz saç yaxşı yaraşır insana, qıvrımı heç sevmirəm 😞
Hə elə bildim xınanı hər adam sevmir, niyə canım xınadan çətindir kraskaya keçmək ? Öyrənim birdən gələcəkdə lazım olsa Allah ömür versə bilim. Hə can əsas bebişdir 👶
Sağ ol Judi sizlərlə bahəm 💖🌹
Kuaför verlişine baxırdım orda deyirdiki xınalı saça kraska qoyanda saçı pis güne qoyur. Ona göre qoymuram xına can.

Qızlar mən evdə sapnan alıram üzümü, amma bir də görürsən tez bazar evdən çıxmalısan, onda çatdırmıram. Üz üçün tük tökən falan filan bəsə bilən var, yapışqan kağız zad yox, krem
Veet də olar kremi. Mən bir ara bədən üçün olanını üzümə işlədirdim. Çox bərbad iyisi var indi ancaq sapnan alıram 1 günnən bir. Birdə veet baha olur. Sesu da var, amma bilmirəm üz üçün kremi olur ya yox

Sehlinam Sehlinam can oxudum yazdıqlarını, tək tək alıntılamadım. Bacı mən burdakı qızlara da əvvəllər deyirdim, uşaq istəyirsənsə yaxşı biliyi olan elə belə yox ha mükəmməl bilikli olan endokrinoloqa gedin. Çünki bu mikrob, hormon bunların hamısını endokrinoloq daha yaxşı bilir, ginekoloq (hamısı yox) başı çıxmır, yalandan gündə bir hormon, mikrob çıxardıb, yaxşı pul soracaq. Bax 6 il başım çəkib ona görə deyirəm. Bakıdasansa, imkanın çatarsa Mehman həkimə get, çox yaxşı həkimdir, insanı yersiz yerə nə müalicə etmir, nə də ağzına gələn şeylər çıxartmır. Mənim indiki ağlım olsaydı 6 ildə 3-4 uşaq doğmuşdum. İndi bircə uşağa dikdim gözümü, Allah hamının balasın saxlasın, mənim balam da içində, olmayanlara qismət olsun İn şə Allah
Qaynanamda deyir səni aparacam onun yanına. Ən son istədiyim şey indi həkim dəyişməkdi. Axrıncı dəfə dəyişəndə dedi gəl sıfırdan yoxlayaq, bütün dərmanları kəsdim. Məndədə tsh yüksək idi. 1 həftə dərmanı kəsməklə elə qalxdıki 4 aya normaya düşdü.

Sen yene sapnan alırsan men onu da bacarmıram aylardı bığlarımnan barışıq bir şekilde yaşıyıram. Evvel eve parikmaxer gelirdi ama indi çağırmıram virusa göre. Qaldım bele. Qaşdarımı da artıqları alıram makkaşnan çıxdıqca. Şekil şükül vere bilmirem 🤦
Braunun aparatı var ipli. Mən tələbə vaxtı youtube dan öyrəndim sapla almağı. Tez tüklənirəm deyə salona pul çatdıra bilmərəm. Ayda bir salonda elətdirirəm. Ara vaxtlarda sapnan özüm həl eliyirəm. Rahatçılıqdı. Ən gözəli lazer idi amma.

Veet də olar kremi. Mən bir ara bədən üçün olanını üzümə işlədirdim. Çox bərbad iyisi var indi ancaq sapnan alıram 1 günnən bir. Birdə veet baha olur. Sesu da var, amma bilmirəm üz üçün kremi olur ya yox
Iyy sesu çox iyrencdi. Tez çürüyür. Men vajina üçün istifade eliyirdim ancaq kremi. Sesu od qoydu mene. Ama veet qeşeydi. İndi onnan da olmuşam heyf deyildi veet. Lezva meni bezdirib düz emelli de temizdiye bilmirem qarnım burnuma gelende nece temizdiyecem bilmirem 🤦

Braunun aparatı var ipli. Mən tələbə vaxtı youtube dan öyrəndim sapla almağı. Tez tüklənirəm deyə salona pul çatdıra bilmərəm. Ayda bir salonda elətdirirəm. Ara vaxtlarda sapnan özüm həl eliyirəm. Rahatçılıqdı. Ən gözəli lazer idi amma.
Lazere gedecem gedecem deye deye ayları ötürdüm 🤦

Men buruq xoşduyuram eslinde can. Ama buruğu darayanda pis güne düşür axı. Daraq da vurmadın dolaşıb qalır mecbursan darıyasan. Bide yoldaşım mene düzü yaraşdırır. Arada buruq olanda deyir aa ne qeşeydi, ama her defe buruq olsun diyir ki düz ele sene düz yaraşır 😂

Xınadan xoşum gelmire can. Bele ele zada qoymağı sevirem ama saça xına heç sevmirem. Bide xınadan sonra kraskaya keçmey de istoriyadı. Ona göre ele kraska qoyuram can. Mecbur dözeciyem bir neçe ay da bele ağbirçekliye. 😂 İnşallah bebiş sağ salamat gelsin sonra qoyaram. Yaxşıki hicablıyam yoxsa bele ağ başnan nece gezerdim bu neçe ayı 😂

Bayramın mübarək can. Allah qurbanlarınızı gözel dileklerinizi qebul elesin inşallah 🤲
😂😂😂kıvırcıklar məhəllədi olubki bura. İndi lao kəsdirmişəm; nənəm demiş, başım tərəkəmə papağına oxşuyur🤣🤣. Yolsaşım deyir aç sənə düz yaraşır. Amma o ütüynən bu istitə əlləşəcək qədər fərasətli deyləm😄😅

Iyy sesu çox iyrencdi. Tez çürüyür. Men vajina üçün istifade eliyirdim ancaq kremi. Sesu od qoydu mene. Ama veet qeşeydi. İndi onnan da olmuşam heyf deyildi veet. Lezva meni bezdirib düz emelli de temizdiye bilmirem qarnım burnuma gelende nece temizdiyecem bilmirem 🤦
Kremi necə vururdun ora?? Mən qorxurdumki ziyanı olar nəsə. Bi ara lipuçkaynan eliyirdim. Super olurdu. Ondada kıldönmesi oldu 1 həftə ölürdüm qaşıntıdan. Məcbur lezvaya qayıtdım.

Birdə nəyi deyim sizə. Düşüncə gücünə inanıram mən. Məsələn oturub bütün günü şikayət eliyəndə, ya səhəri əsəblə açanda bütün işlərim tərs gedir.
Yoldaşımada öyrətmişəm, bi analar sözüm var, relaks ol pozitif düşün pozitif olsun🤣🤣🤣 Bəzənin düzənin, güzgüyə baxanda gülün mütləq. Enerji verir adama)). Özünü yaxşı hiss edən qadın hərşeyə qadirdi😉

Kremi necə vururdun ora?? Mən qorxurdumki ziyanı olar nəsə. Bi ara lipuçkaynan eliyirdim. Super olurdu. Ondada kıldönmesi oldu 1 həftə ölürdüm qaşıntıdan. Məcbur lezvaya qayıtdım.
Yox heç bir ziyanı yox idi. Hamilelikde ziyandı dediler ondan sonra el çekdim istemeyerek. Ama ele tertemiz yupyumuşaq eliyirdiki. Gec çıxırdı tükler. İndi lezvaynan alayarımçıq alıram. Baxan ele biler priçeska saxlamışam ama tamamen beceriksizliyimden 😂😂😂😂😂

Üzdə yox, amma bədənimdə super effekt verdi. Çox incəltdi həndə əvvəkki kimi çox çıxmır indi.
Men her ay dedim gedecem gedecem ama gic kimi belke hamileyem deyib erteliyirdim ki ziyanı olar birden. Oda elden qalan elli il qalar meseli kimi qaldı 🤦
Yoxe menim üzümdə tük yoxdu bu yaşıma qeder heç üzümü aldırmamışam bığlarım var o d sarıdı çox bilinmir.

Yox heç bir ziyanı yox idi. Hamilelikde ziyandı dediler ondan sonra el çekdim istemeyerek. Ama ele tertemiz yupyumuşaq eliyirdiki. Gec çıxırdı tükler. İndi lezvaynan alayarımçıq alıram. Baxan ele biler priçeska saxlamışam ama tamamen beceriksizliyimden 😂😂😂😂😂
Mən kremi qoluma eliyəndə effekt olaraq lezvadan fərqi yox idi. Bircə oramı buramı kəsmirdim, birdə iyinnən ürəyim bulanırdı.

Men her ay dedim gedecem gedecem ama gic kimi belke hamileyem deyib erteliyirdim ki ziyanı olar birden. Oda elden qalan elli il qalar meseli kimi qaldı 🤦
Yoxe menim üzümdə tük yoxdu bu yaşıma qeder heç üzümü aldırmamışam bığlarım var o d sarıdı çox bilinmir.
Kef elə onda. Mənim vəziyətim biraz ağırdı deyə bu qədər əlləşirəm))

Mən kremi qoluma eliyəndə effekt olaraq lezvadan fərqi yox idi. Bircə oramı buramı kəsmirdim, birdə iyinnən ürəyim bulanırdı.
Veetin qeşey iyi var 😍 ama qolu ayağı kremnen eliye bilmirem ne yalan diyim. Aparmır. Boş boşuna kremi heyf eliyib üstünnen lezvaynan gedirem 😂 ama az çıxır qolumda ayağımda da. Bidene ora mende sıkıntıdı hele de lezvaynan voobşe 🤦

Veetin qeşey iyi var 😍 ama qolu ayağı kremnen eliye bilmirem ne yalan diyim. Aparmır. Boş boşuna kremi heyf eliyib üstünnen lezvaynan gedirem 😂 ama az çıxır qolumda ayağımda da. Bidene ora mende sıkıntıdı hele de lezvaynan voobşe 🤦
Veetle bikinini etmek olurki???menim umidim yoxdu nese 🙄

X