Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Topiğimizin adında Azeri var ona göre bence susalım 😂 tercih meselesidi tebiiki. Sen sene deyilmesini istemeye bilersen doğal haqqındı canım. Ama menimçün ferqi yoxdu. Türk diline fransız kökenli sözler çox girib. Fransız dilinde Azərbaycanlı Azeri deyilir. Ona görə onlar da yəqin bele istifade edirler canım
Aytənin zibilidi onda😂😂😂 Birdə Hiranur83 Hiranur83 düz deyir əslində. Azəri xalqı başqadı, onlar İranda yaşayır və bizə heç bir aidiyyatları yoxdu. Biz Azərbaycanlıyıq. Sadəcə qısaldırlar. Düzü məndə sevmirəm azəri sözünü.

Yox can mən susmuram istəyən sussun, topik mənim olsaydı susardım. Təbii ki, mən də dedim ki, Azərbaycanda da özünə azəri deyən var, buyursun desin. Mən demirəm, azəri İranda yaşayan qaraçı milləti var onlara deyilir. Bizim 36-cı ilə qədər vəsiqələrimizdə Türk milliyəti yazılıb, əvvəlin adamları bilir. Stalin sonra dəyişdirib ki, Türk olduğumuzu bizə unutdursun (gördüyüm qədəri ilə bacarıb da ) nə isə uzun sözün qısası kim nə deyir desin söz çürütməyi xoşlamıram, və elə burda da sonlandırıram. Gecəniz xeyirə 💖
Oxumamışdım yazdığını təkrar kimi oldu. Tam destek arxandayam, düzdü tanımasamda)):KK5::KK36:

Yox can mən susmuram istəyən sussun, topik mənim olsaydı susardım. Təbii ki, mən də dedim ki, Azərbaycanda da özünə azəri deyən var, buyursun desin. Mən demirəm, azəri İranda yaşayan qaraçı milləti var onlara deyilir. Bizim 36-cı ilə qədər vəsiqələrimizdə Türk milliyəti yazılıb, əvvəlin adamları bilir. Stalin sonra dəyişdirib ki, Türk olduğumuzu bizə unutdursun (gördüyüm qədəri ilə bacarıb da ) nə isə uzun sözün qısası kim nə deyir desin söz çürütməyi xoşlamıram, və elə burda da sonlandırıram. Gecəniz xeyirə 💖
Derin izaha göre çox sağol can. Bunları bilmirdim öyrenmeyim de yaxşı oldu. Bundan sonra diqqet edecem inşallah. Men de dedirtmeyecem. 👍
Men biri haqlıyken haqlısan diyen bir insanam boşuna höcetleşmerem canım. Tekrar çox sağol 🤗😘❤️

Oxumamışdım yazdığını təkrar kimi oldu. Tam destek arxandayam, düzdü tanımasamda)):KK5::KK36:
Yaxşıki etiketledin ay qız gözümnən qaçıb görməmişəm sayende gördüm. Ayıp olurdu qıza bu boyda şey yazıb cavab vermeseydim 🤦

Salam Qizlarr necesiz??? dunen geceden beri mende lekenlenme oldu kahverengi mens.e hələ 7gun var insallah olmaram🙏🏻🙏🏻yerlesme kanamasida inanmıram yani bu qədər tez ola bile??

Təkrar biliyin anasıdır, təkrarlayaq ki, yaddaşımıza həkk olunsun, həkk olunsun ki, heç vaxt silinməsin, gələcək nəsillərə ötürülsün 💪 bu arada dəstək üçün təşəkkürlər 💖
Gəl tanış olaq, mən qociqlər sırasındayam 😍 bura gələndə qızlarnan o qədər isti münasibət oldu ki, yaş həddi önəmsənilmədi. Adım Nüşabə, 37 yaşım var, bir övladım var ( oğlan ) 7 yaşı olacaq İn şə Allah oktyabrda. Allah cəmi istəyənlərə qismət etsin. 6 il də mənim olmayıb

Derin izaha göre çox sağol can. Bunları bilmirdim öyrenmeyim de yaxşı oldu. Bundan sonra diqqet edecem inşallah. Men de dedirtmeyecem. 👍
Men biri haqlıyken haqlısan diyen bir insanam boşuna höcetleşmerem canım. Tekrar çox sağol 🤗😘
Can bilməmək ayıb deyil, bildiyi halda danmaq bu mənə çatmır. Başqa yerlərdə də görürəm bu söhbəti, heç kəs Azərbaycanlı, ya da AzərbaycanTürkü olduğunu qəbul etmək istəmir, üzdən iraqlar ( yəqin ki, bildiniz kimləri nəzərdə tuturam ) bizə Türk deyir, biz qəbul etmək istəmirik : (

Salam Qizlarr necesiz??? dunen geceden beri mende lekenlenme oldu kahverengi mens.e hələ 7gun var insallah olmaram🙏🏻🙏🏻yerlesme kanamasida inanmıram yani bu qədər tez ola bile??
Niye de olmasın 😍 gözde gör davam eliyecek yoxsa yox. Elemese test eliyersen 🤗

Təkrar biliyin anasıdır, təkrarlayaq ki, yaddaşımıza həkk olunsun, həkk olunsun ki, heç vaxt silinməsin, gələcək nəsillərə ötürülsün 💪 bu arada dəstək üçün təşəkkürlər 💖
Gəl tanış olaq, mən qociqlər sırasındayam 😍 bura gələndə qızlarnan o qədər isti münasibət oldu ki, yaş həddi önəmsənilmədi. Adım Nüşabə, 37 yaşım var, bir övladım var ( oğlan ) 7 yaşı olacaq İn şə Allah oktyabrda. Allah cəmi istəyənlərə qismət etsin. 6 il də mənim olmayıb
Qociqlere özde 😂 ay qız 37 olmasın 27 olsun ne ferqi var. Esas insanın ruhudu 🤗❤️
Allah oğluşunu saxlasın canım 😍

Boooy ay bacı sən neçə yer takip edirsən bir helə bildirim gəlir :confused:
Yo çox yer takip elemirem burdan elave bir yer var i vse. Prosta orda yazdıqların herşeyi like eliyirler birde çox adam var aktivdi ora ona göre ordan bildirim çox gelir burası da bezen ona göre arada gedir gözümnen qaçır 🤦😂

Niye de olmasın 😍 gözde gör davam eliyecek yoxsa yox. Elemese test eliyersen 🤗
Cox heyacanlaniram ozumu umidlendirmek istemirem...ama belirtielrde var 🙄ele harda uzandim yatib qaliram oyaniram qan ter icinde dilim dodagim quruyur birde sancim var sol yumurtaligimda mede altindada...birde sinede deyisikler var🙄bilmirem kecen defe belim falan agriyirdi ozumu hamile hiss edirdim indi olnadi pis oldum...ona gore bu defe cox axtarmaə istemirem psixloji olar deye🙄ama bu lekenlenme casdirdi meni yenice ozumu saxlayirdim😁🤔

X