Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bekleriz her zaman 💋 canım bize ya Azerbaycanlı de, ya da Azerbaycan Türkü azeri deme olurmu 🌹 bize derken yani tüm Azerbaycan halkını diyorum, her kes de Azerbaycanda kabul etmiyor, kendisine azeri diyen de var ama ben ya Azerbaycanlıyım diyorum, ya da Azerbaycan Türküyüm diyorum 💖
Topiğimizin adında Azeri var ona göre bence susalım 😂 tercih meselesidi tebiiki. Sen sene deyilmesini istemeye bilersen doğal haqqındı canım. Ama menimçün ferqi yoxdu. Türk diline fransız kökenli sözler çox girib. Fransız dilinde Azərbaycanlı Azeri deyilir. Ona görə onlar da yəqin bele istifade edirler canım

Hə indi anladım məsələni canım.
Qoy mən də deyim ürək sözlərimi Aytənə minik_prince minik_prince Aytüş quzum nə desən səni başa düşərəm, qabın dolub daşsa çirkli eybi yox, paltarın dağ boyda qalsa ütüsüz, yuyulmamış eybi yox, ev süpürülməyib eybi yox, yemək qoya bilməmisən eybi yox bunun kimi bir çox şey, hamısı boş şeydir. Amma quzum həqiqətən də ayaqqabı altı yeməyi bu bir az qorxuludur. Bilirəm sənin onu hər dəqiqə yumağa da vaxtın olmaz bunu da başa düşürəm, amma müvəqqəti at balkona zada ayaqqabıları, qoyma yesin. Gülüm bütün günü o ayaqqabıların gəzmədiyi, dəymədiyi yer yoxdur quzum. Bilirəm bizim heç birimiz sənin onu istədiyin qədər istəməz, üzülməz. Ana kimi heç kəs ola bilməz, amma ayaqqabıya diqqət elə canım, at balkona bir az əziyyət çəkərsiz ordan götürüb geyməyə, heç nə olmaz, qurban olsun Davudun bir dırnağına o əziyyət.
Judy_K Judy_K nə qiybət can eski arkadaşlarız biz, həm Aytüş özü ümumi söhbət yerində yazıb, biz də cavab veririk 🌹 Atüşü də Davudu da çox istəyirik 💖 gəlmir e bir o uşağın şəklin qoysun görək
He can men de çox istediyimnen uşağa canım yandığından dedim yanlış anlaşıldım. Belke de senin kimi özümü ifade eliye bilmedim sehv məndə de ola biler. Ama demek istediyim tamda senin dediklerin idi. Çox sağol meni ifade eledin lap. ❤️ He Valla men de görmek istiyirem o oğluşu 😍 senin yakışıklını görmüşem o qalıb 🙄

Daha önce izlemedi miydin canım 😁gerçekten inanılmaz güzel hele oltalar var tamam 👌
Bin kere izledim. Sana gönderdikten sonra dur tekrar izleyeyim dedim de gene ağladım 😂 her seferinde ağlıyorum sona doğru. Evet klip de olsa film gibi oynamışlar o duygu insana geçiyor 🤗

Ay çok teşekkür ederiz canım evet çook güzel seslendiriyor bu şarkıyı 😍 bende çok seviyorum.
Aynen bunları dinle üzeyiri boşver 😂😂😂😂
Ha ha haaa neden kız dinliceğim kadar dinledim böğğ geldi zaten 😂😂😂ondan size sordum canım şu güzellerin topiğine bi uğrayıp sorayım dedim :KK66: ama diğer şarkı müthiş az önce yine izledim çok gerçekçi

Ha ha haaa neden kız dinliceğim kadar dinledim böğğ geldi zaten 😂😂😂ondan size sordum canım şu güzellerin topiğine bi uğrayıp sorayım dedim :KK66: ama diğer şarkı müthiş az önce yine izledim çok gerçekçi
İyi yaptın canım benim. O kadar konuştuk tanışmadık 🙄 ben Nermin. 27 yaşındayım. 4 senedir evliyim, Fransızca öğretmeniyim ama çalışmıyorum maalesef 🤦
Sen tanıtırmısın kendini? 🤗
Geldin artık bırakmam

İyi yaptın canım benim. O kadar konuştuk tanışmadık 🙄 ben Nermin. 27 yaşındayım. 4 senedir evliyim, Fransızca öğretmeniyim ama çalışmıyorum maalesef 🤦
Sen tanıtırmısın kendini? 🤗
Geldin artık bırakmam
Kovsan da gitmem artık😂

Memnun oldum canım. Ben Ahsen 30 yaşımdayım. 10 yıllık evliyim 3 yaşında 1 kızım var. Teknik Ressamım ama evlendim evleneli yapmıyorum. 🥰

Kovsan da gitmem artık😂

Memnun oldum canım. Ben Ahsen 30 yaşımdayım. 10 yıllık evliyim 3 yaşında 1 kızım var. Teknik Ressamım ama evlendim evleneli yapmıyorum. 🥰
Maşallah canım yaaa 😍😍😍 Rabbim kızını korusun inşallah bahtını güzel etsin 😍🤲
Ressammısıııınnn 😍😍😍 ben de artık seni bırakmam biyere 🤗 bende amatör ressamım canım. Evlendikten sonra ben de yapmamıştım yeni başladım şimdi bi tabloya. Onu yapıyorum yavaş yavaş kendimce 🤗

Maşallah canım yaaa 😍😍😍 Rabbim kızını korusun inşallah bahtını güzel etsin 😍🤲
Ressammısıııınnn 😍😍😍 ben de artık seni bırakmam biyere 🤗 bende amatör ressamım canım. Evlendikten sonra ben de yapmamıştım yeni başladım şimdi bi tabloya. Onu yapıyorum yavaş yavaş kendimce 🤗
Allah razı olsun canım Rabbim size de sağlıklı bir evlat nasip etsin.
Canım benim öyle çizim değil makina çizimi 😂otormotiv makina sanayi 😂

Allah razı olsun canım Rabbim size de sağlıklı bir evlat nasip etsin.
Canım benim öyle çizim değil makina çizimi 😂otormotiv makina sanayi 😂
Canım olsun ya hepsi aynı kapıya çıkıyor sonuçta 😂 benim kayınatam da mimar. O da çizimler yapıyor ben ona da ressam gözüyle bakıyorum 😂

Topiğimizin adında Azeri var ona göre bence susalım 😂 tercih meselesidi tebiiki. Sen sene deyilmesini istemeye bilersen doğal haqqındı canım. Ama menimçün ferqi yoxdu. Türk diline fransız kökenli sözler çox girib. Fransız dilinde Azərbaycanlı Azeri deyilir. Ona görə onlar da yəqin bele istifade edirler canım
Yox can mən susmuram istəyən sussun, topik mənim olsaydı susardım. Təbii ki, mən də dedim ki, Azərbaycanda da özünə azəri deyən var, buyursun desin. Mən demirəm, azəri İranda yaşayan qaraçı milləti var onlara deyilir. Bizim 36-cı ilə qədər vəsiqələrimizdə Türk milliyəti yazılıb, əvvəlin adamları bilir. Stalin sonra dəyişdirib ki, Türk olduğumuzu bizə unutdursun (gördüyüm qədəri ilə bacarıb da ) nə isə uzun sözün qısası kim nə deyir desin söz çürütməyi xoşlamıram, və elə burda da sonlandırıram. Gecəniz xeyirə 💖

X