- 8 Eylül 2017
- 11.039
- 19.742
- 31
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #9.281
HitlerdenYok yok iç güzelliğiyle alakalı değil ben Azeri olup da güzel olmayan bayan görmedim.
Aa neden sevilmiyor şuan bi hit şarkısı var inanılmaz güzel her yerde de çalıyor.
İsimlerini söylemen yeterli canım.Çok sağol
Harikasın canım çok sağol hemen açıyorumHitlerden
Şarkıcılarımız Zülfiyye Xanbabayeva, Röya, Aygün Kazımova, Aygün Bəylər, Miri Yusif, Zamiq, Eyyub Yaqubov, Natavan Həbibi,Yok ya ne ergeniburda her yerde çalıyor
Bikaç şarkı şarkıcı tavsiye edersen sevinirim canım. Üzeyir'in Yaxsi Olar hem klibi hem şarkısı bi insan bıkmaz mı
Bu sanatçıların diğer şarkıları da güzeldir canım ama hit şarkıları bunlar.Harikasın canım çok sağol hemen açıyorum
Ha ha hepsi yavaş şarkılar ama en baştaki güzelmişHitlerden
Murad Arif Oğlum etkilendim güzelllllHitlerden
Ay sağ ol, özümü tərifləmək kimi çıxmasın mənim ev sahibəm deyirdi ki, uşağın səliqəsinə çox yaxşı baxırsan. Paltarları asanda deyirdi fikir verirəm tər təmizdi, deyirdi önlüyündə də ləkə yoxdur. Üstündən də iy gəlmir deyirdi uşağın, dedim ən zəhləm gedən şey uşaqdan iy gəlməsidir.Uşağım inşallah gelen qonaqdan da diger işlerimden de vacibdi menimçüninşallah yaxşı ana ata olarıq
Röya haraketli aslındaHa ha hepsi yavaş şarkılar ama en baştaki güzelmiş
Benim de çok etkilendiğim kliplerden. Her izlediğimde duygulanırım.Murad Arif Oğlum etkilendim güzelllll
Tebiiki. Ama o yaramazlıqları gördükden sonra o iy gelmeyi leke olması menimçün ikinci plandadı. Aytene de deyirdim özmü izah eliye bilmedim ya da nedense o meni anlamaq istemedi. Deyirem ki desen uşağın üst başına baxa bilmirəm leke qalır ya iy gelir diyerem eşi öz işidi. Ama uşağın mikrobu çıxdığı halda tezden o şeylere davam elemesi pisdi bir tədbir görmelisen.Ay sağ ol, özümü tərifləmək kimi çıxmasın mənim ev sahibəm deyirdi ki, uşağın səliqəsinə çox yaxşı baxırsan. Paltarları asanda deyirdi fikir verirəm tər təmizdi, deyirdi önlüyündə də ləkə yoxdur. Üstündən də iy gəlmir deyirdi uşağın, dedim ən zəhləm gedən şey uşaqdan iy gəlməsidir.
Murad Arif ne müthişmiş şarkı ve klip gözümden yaş geldi sağol canım listeme eklerimHitlerden
Tavsiyeler verirem senin de sevdiyin hit mahnı varsa buyurKız napıyonuz qarışdı bir birinə burda hər şeymüzikmi dinliyonuz
Bi Türk geldi karıştırdı ortalığı güzel hatunKız napıyonuz qarışdı bir birinə burda hər şeymüzikmi dinliyonuz
Öyle canımMurad Arif ne müthişmiş şarkı ve klip gözümden yaş geldi sağol canım listeme eklerim
Beğenmek kelime mi harikaÖyle canımbeğenmene çok sevindim
Bu da o şarkıcının kızım şarkısıBeğenmek kelime mi harikabizim de güzel hayırlı bir oğlumuz olsun inşallah isteyene kız tabi ama en önemlisi sağlıklı evlatlar
Bunu da dinliyim diğerinde klibi görünce olta falan bam telime bastıBu da o şarkıcının kızım şarkısı
Amin. Rabbim herkese sağlıklı evlatlar versin
Gız ben dans edecektim ağlıyorum.Bu da o şarkıcının kızım şarkısı
Amin. Rabbim herkese sağlıklı evlatlar versin