- 23 Nisan 2017
- 1.585
- 2.640
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #9.261
Ma şa Allah, Şükür, yeyər onu xalasıBiz şükür Allaha yaxşıyıq herşey qaydasındadı böyüyürük yavaş yavaş
Qorxma hamıdan da qəşəng baxacaqsan, mən doğulandan özüm baxmışam. Bilirsən də burda mənim heç kimim yoxdur, özüm tək baxmışam. Kim qırxı çıxmamış uşağı çimizdirir ? Olar e mənim kimi köməksiz olsa, mən özüm çimizdirmişəm, ümumiyyətlə kesr olmuşam yatdığım üç gün xəstəxanada olub vəssalam, ondan sonra gəlib min bir əzab əziyyətnən özüm saxlamışam. Şükür indi oktyabrda 7 yaşı olacaq Ma şa Allah. Sən də baxacaqsan narahat olma, hər kəsdən də əla baxacaqsan, o gücü o qüvvəti Allah verəcək sənə İn şə Allah.Bunları oxuduqca qorxuram. Allah saxlıyıre düzdü, ama ele olsun istemirem qorxuram baxa bilmerem birden deyirəm.
Yəqin çox fikirləşirsən girib yuxunaİnşallah. Yuxuda görürem ki uşaq doğulub ama men çetinlik çekirem. Bilmirem süd verim ya susuyub su verim ağlıyır niye ağladığını bilmirəm.
Özde münasibetden zaddan sonra da öldürür adamı. Şişib eliyirdi ora mendeQayıtmaz inşallah.
Şamnan qorxuram həkim deməmiş eləməyə. Geksikon yazırdı həmişə onu eliyəcəm. Məndə özdə axıntıda olmure mualiceden sonra. Amma qaşıntı həyatımın içinə eliyir.
Can ay bacı. Allah şəfa versin. Beterlerinden qorusun.Canın bəla görməsin İn şə Allah, hə judi mənim də qismətim belədir. Yox quzum egzama ömürlük mənimlədir, allergik xəstəlikdir o səpir, qaşınma verir, sonra da o səpkilər partlayır, qabıq verir, o əməliyyat zadnan düzələn deyil. Bilirsən nəyə görə əlimdə xoş xassəli şiş əmələ gəlmişdi, ondan əməliyat olmuşam indi də.
İnşallah canım. Ama özümnen aslı deyil. Ayten uşağın ayaqqabı yimeyini soxulcan yemeyini falan deyir, sen qazı açmağını deyirsen bunları oxuduqca vahimelenirem. Çox qorxuram bele şeylerden. Allah şahiddi qınamadım men Ayteni men qınamaqdan çox qorxuram. Sadece uşağa göre narahat oldum. Bu o olmasın başqası olsun. Baldızımın qızının 7 yaşı var bizim o gic gic seriallarımıza baxır arbde zadda gedire onlar, her defe ona da deyirem qoyma baxsın bunlar çox ziyandı uşağa, Vallah yaxşılıqları üçün deyiremQorxma hamıdan da qəşəng baxacaqsan, mən doğulandan özüm baxmışam. Bilirsən də burda mənim heç kimim yoxdur, özüm tək baxmışam. Kim qırxı çıxmamış uşağı çimizdirir ? Olar e mənim kimi köməksiz olsa, mən özüm çimizdirmişəm, ümumiyyətlə kesr olmuşam yatdığım üç gün xəstəxanada olub vəssalam, ondan sonra gəlib min bir əzab əziyyətnən özüm saxlamışam. Şükür indi oktyabrda 7 yaşı olacaq Ma şa Allah. Sən də baxacaqsan narahat olma, hər kəsdən də əla baxacaqsan, o gücü o qüvvəti Allah verəcək sənə İn şə Allah.
Sağ ol judi Allah razı olsunCan ay bacı. Allah şəfa versin. Beterlerinden qorusun.
Qorxutma can özünü, sadəcə gərək bir gözün uşaqda olsun, amma nə qədər baxsan da uşaq tez hərəkət edir, bir də baxırsan ki, yapmış artık yapacağınıİnşallah canım. Ama özümnen aslı deyil. Ayten uşağın ayaqqabı yimeyini soxulcan yemeyini falan deyir, sen qazı açmağını deyirsen bunları oxuduqca vahimelenirem. Çox qorxuram bele şeylerden. Allah şahiddi qınamadım men Ayteni men qınamaqdan çox qorxuram. Sadece uşağa göre narahat oldum. Bu o olmasın başqası olsun. Baldızımın qızının 7 yaşı var bizim o gic gic seriallarımıza baxır arbde zadda gedire onlar, her defe ona da deyirem qoyma baxsın bunlar çox ziyandı uşağa, Vallah yaxşılıqları üçün deyirem
Eeee demə. Xarab elədim işləri. Kendi düşen ağlamazmış. NəysəÖzde münasibetden zaddan sonra da öldürür adamı. Şişib eliyirdi ora mende
Şükür çıxdı getdi. He geksikon elemişem. Müvəqqətidi. Aparmır
Allah qorusun. Bax yanmağdan da qorxuram. Hele indi atam danışırdı, bir tanışının uşağının 5 yaşı var imiş uşaq gedib düşüb basenaya xeberleri olmuyub. Boğulub Allah uzaq elesin. Çetindiye gerek gözünnen qoymayasan. Allah bütün balacaları qorusun inşallahQorxutma can özünü, sadəcə gərək bir gözün uşaqda olsun, amma nə qədər baxsan da uşaq tez hərəkət edir, bir də baxırsan ki, yapmış artık yapacağınıcan o qınamaq söhbətinin dərinliyni bilmirəm,sadəcə gördüm yazıb nə zaman düzələr filan dedim hələ balacadır, hələ zamanı var. Sən bizim yazdıqlarımızı oxu, yaxşı yaxşı hazırla özünü judi mənim ən çox qorxduğum uşağın yanmasıdır, bilirəm eləməzsən amma yenə də deyim. Ümumiyyətlə hamıya aiddir tək sənə yox. Heç vaxt uşağın başının üstündən qaynar bir şey keçirtməyin. Mən görmüşəm qaynar çaydan, qazan keçirdirlər uşaq yanında. Mən heç vaxt etməmişəm, adicə çay süzüb stola qoymamışam, belə şeylərdən ehtiyatlı olun. Çox hoqqalar çıxardıb e bizimki hələ dediyim kimi bir helə gözüm üstündə ola ola. Səbrim çatmır yazmağa, televizor barədə bəxtim gətirib serial sevmirəm, sevsəm də baxmaram uşaq yanında. Mən proqram çox sevərəm, ən çox da tlc də ev zad satırlar, remont edirlər o verlişə baxaram. Düz deyirsən uşaq yanında kino, serial, lazımsız şeylərə baxmağın mən də tərəfdarı deyiləm
İlişki meselesini deyirsen?Eeee demə. Xarab elədim işləri. Kendi düşen ağlamazmış. Nəysə
Vay vay təzə olub ? Hə canım tam dərk edənə kimi gərək gözdən qoymayasan. Qulaq as doğulandan sonra qoymayacaq iş görməyə, heç nəyə fikir vermə, ay ev təmiz deyil, ay filankəs gəlib evimə söz çıxardar və s və s və s. Heç nəyə, heç kəsə fikir vermə uşağa bax, bir az böyüyəndən sonra hər şey yoluna düşəcək.Allah qorusun. Bax yanmağdan da qorxuram. Hele indi atam danışırdı, bir tanışının uşağının 5 yaşı var imiş uşaq gedib düşüb basenaya xeberleri olmuyub. Boğulub Allah uzaq elesin. Çetindiye gerek gözünnen qoymayasan. Allah bütün balacaları qorusun inşallah
Uşağım inşallah gelen qonaqdan da diger işlerimden de vacibdi menimçünVay vay təzə olub ? Hə canım tam dərk edənə kimi gərək gözdən qoymayasan. Qulaq as doğulandan sonra qoymayacaq iş görməyə, heç nəyə fikir vermə, ay ev təmiz deyil, ay filankəs gəlib evimə söz çıxardar və s və s və s. Heç nəyə, heç kəsə fikir vermə uşağa bax, bir az böyüyəndən sonra hər şey yoluna düşəcək.
Baxdım canımJudy_K özələ baxarsan bekar olanda
Selam canım. O sizin içinizin güzelliğiSelam Azeri güzelleri ama gerçekten güzelsiniz yalan değil
En kısa zamanda sağlıklı bir bebeğe kavuşmanızı dilerim.
Ben sizden ufak bir ricada bulunucam. Ben Azeri şarkılarını çok seviyorum. Bana şöyle hit olmuş yahut çok sevilen en güzellerinden bikaç şarkı söyleseniz şu günlerde Üzeyir Mehdizade favorim eşim dedi yeter bıktırdın
Selam canım. O sizin içinizin güzelliği
Ben gönderirim sana ama eşin haklı dinleme üzeyiribizim burda pek sevilmez. Ne hikmetse türkler çok seviyor kendini nasıl sevdirmiş bilemiyorum profiline mi göndereyim nereye göndereyim canım?
Çok tatlısın canım sağol.Yok yok iç güzelliğiyle alakalı değil ben Azeri olup da güzel olmayan bayan görmedim.
Aa neden sevilmiyor şuan bi hit şarkısı var inanılmaz güzel her yerde de çalıyor.
İsimlerini söylemen yeterli canım.Çok sağol
Yok ya ne ergeniÇok tatlısın canım sağol.Ben Türkiyeye gittiğimde de ağzımı açmadan şıp diye bilirlerdi Azeri olduğumu. Demekki böyle düşünenler var
Valla nasıl söyliyim sana, tercihle alakalı. Ergen tipler olur ya son ses müzik dinlerler arabada saç baş bi şekil. O tipler dinliyor bizde üzeyiri. Bence hemen kurtul
Muhteşem şarkılarımız şarkıcılarımız var. Evet Üzeyir de az çok tanıtıyor bizi ama daha güzel şarkılarımızla tanınmak isterim