Qorxutma can özünü, sadəcə gərək bir gözün uşaqda olsun, amma nə qədər baxsan da uşaq tez hərəkət edir, bir də baxırsan ki, yapmış artık yapacağını
can o qınamaq söhbətinin dərinliyni bilmirəm,sadəcə gördüm yazıb nə zaman düzələr filan dedim hələ balacadır, hələ zamanı var. Sən bizim yazdıqlarımızı oxu, yaxşı yaxşı hazırla özünü
judi mənim ən çox qorxduğum uşağın yanmasıdır, bilirəm eləməzsən amma yenə də deyim. Ümumiyyətlə hamıya aiddir tək sənə yox. Heç vaxt uşağın başının üstündən qaynar bir şey keçirtməyin. Mən görmüşəm qaynar çaydan, qazan keçirdirlər uşaq yanında. Mən heç vaxt etməmişəm, adicə çay süzüb stola qoymamışam, belə şeylərdən ehtiyatlı olun. Çox hoqqalar çıxardıb e bizimki hələ dediyim kimi bir helə gözüm üstündə ola ola. Səbrim çatmır yazmağa, televizor barədə bəxtim gətirib serial sevmirəm, sevsəm də baxmaram uşaq yanında. Mən proqram çox sevərəm, ən çox da tlc də ev zad satırlar, remont edirlər o verlişə baxaram. Düz deyirsən uşaq yanında kino, serial, lazımsız şeylərə baxmağın mən də tərəfdarı deyiləm