- 8 Eylül 2017
- 11.039
- 19.742
- 31
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #9.241
Qaynanam deyib 40ı çıxaneycan sene kömey eliyeciyem inşallah. Ona göre biraz rahatam ama yene de insan düşünmeden edemiyorCan hər şeyin əvvəlin çətin olur. Yaxşı olacaq inşallah
Əşi məndə tərslikdən hər şey vaxtıma 1 həftə qalmış.tuturdu. Həm mualicəmi normal eliyə bilmirdim, həmdə həmiləsən sözün eşitməkdən boş yerə ümidlənirdim. İndi ağıllanmışam şükür. Təcrübə azdan çoxdan deyir öz sözün)))Men birden hamile olaram deyib o qeder şeyi erteledim ki bu 4 ilde. İnanki hamile olanda hiss eliyeceksen. Vaxtınnan keçibsr tabiki yapma ama ovulasyon zamanıdısa yada aybaşın yeni bitmişse mence ede bilersen.
Yanında deyilki qaynanan?Qaynanam deyib 40ı çıxaneycan sene kömey eliyeciyem inşallah. Ona göre biraz rahatam ama yene de insan düşünmeden edemiyor
Xoş gördükSalam can xoş geldin. Hardasa her qız yaşayıb o durumu. Men sistit olanda, hamile deyilsem, ve ya aybaşı deyilsem, ayaqlarımı isti suya qoyurdum ve ütü ile eski ütüleyib vajinaya qoyurdum qızışdırırdı. 1-2 güne keçirdi. Sende ne derecededi? Neçe gündü eziyet çekirsen? Hansı yolları denemisen?
Yanımdadı. Ama deyir mene arxeyin olma. O hemişe ele deyib bütün neveleriyçün. Yani men neve baxan nenelerden deyilem deyir. 40 gün öyrederem sonra özün baxarsan. Harda gördüm çox çetinlik çekirsen müdaxile eliyerem ama özün öyrenmelisen deyirYanında deyilki qaynanan?
Hee əlaqə daha da tetikliyir türkler demiş. Ayağıvı isti saxla. Ramaşka demle yuyunanda onun suyuyla yuyun. Çayını da içe bilersen. Oranı isti saxlasan keçib gedecekXoş gördük ☺ Hamilə deyiləm , hələ indi hazır hiss edirəm hamilə olmağa. 1 həftədir başlayıb, ilk gün yandırırdı, antibiotik içdim keçdi, 1 gün içmədim elə bildim sağalıb.Dünən cinsi əlaqədən sonra yenə başladı yüngül formada .
Müalicədən sonra heç olmamısız ? Çox sağ olun qarğıdalı saçağını dəmləyib içərəm)Mən toydan 2 ay sonra oldum. Salam bu aradaQarğadalı saçağı dəmliyib içirdim sakitləşdirdi biraz, ağrılarımı yüngülləşdirdi. Amma mualicəni həkim elədi. Antibiotik içdim, həkim yazmışdı özbaşına olmaz. Keçdi onnanda.
Yo keçdi elə onnanda şükür. Soyuğa verməmək lazımdı bircə. Mən onda həm təzə evliydim, həmdə çimib kandisanerin altında yatmışdım özdə əynim nəzik.Müalicədən sonra heç olmamısız ? Çox sağ olun qarğıdalı saçağını dəmləyib içərəm)
Birdə həkim nəsə dərman vermişdi paraşok kimi. Suya qatdım amma yadımda deyil içdim, yoxsa yuyundum. Ən son onu elədim onnanda qutardı. Amma saçaqnan antibiotik içməyim 100 faiz yadımdadı.Müalicədən sonra heç olmamısız ? Çox sağ olun qarğıdalı saçağını dəmləyib içərəm)
Düz deyir hə. Uşaq anaya öyrəşməlidi. Nəsə çətinlik olsa əl atacaq onsuzda.Yanımdadı. Ama deyir mene arxeyin olma. O hemişe ele deyib bütün neveleriyçün. Yani men neve baxan nenelerden deyilem deyir. 40 gün öyrederem sonra özün baxarsan. Harda gördüm çox çetinlik çekirsen müdaxile eliyerem ama özün öyrenmelisen deyir
Həə məndə də soyuqdəymədən olub( adı yadınızdadır o paraşokun?Birdə həkim nəsə dərman vermişdi paraşok kimi. Suya qatdım amma yadımda deyil içdim, yoxsa yuyundum. Ən son onu elədim onnanda qutardı. Amma saçaqnan antibiotik içməyim 100 faiz yadımdadı.
Yox. Reseptnən almışdıq o vaxt. Təbii yollarnan elə hələ. Kömək eləməsə həkimə get, özbaşına atma dərman, özdə antibiotik. Yüngül keçirsə otlarnan keçəcək. Məndə ağır gedirdi deyə ot mot tam kömək eləmədi. Ağrılarımı azaltdı ancaq birdə qanamam keçdi.Həə məndə də soyuqdəymədən olub( adı yadınızdadır o paraşokun?
Ay qız kef ele men hamile hamile de klotrimazol vururdum. Hekimim deyir onun ziyanı yoxdu hamilelikde de istifade olunur.Judy_K vaxtıma 3 4 gün qalıb, klotrimazol vura bilərəm səncə?
Revanol olar o paraşok. Suya tökürsen su benövşeyi olur. Oynan yuyunmaq lazımdı diyesen. Mənə də demişdi hekimim. Ama ben yapmadım tabi üşendimYox. Reseptnən almışdıq o vaxt. Təbii yollarnan elə hələ. Kömək eləməsə həkimə get, özbaşına atma dərman, özdə antibiotik. Yüngül keçirsə otlarnan keçəcək. Məndə ağır gedirdi deyə ot mot tam kömək eləmədi. Ağrılarımı azaltdı ancaq birdə qanamam keçdi.
Çox şükür şad xəbər olasan səni. Ölürəm bayaqdan, hər ayda qanatmasam olmur eləbilAy qız kef ele men hamile hamile de klotrimazol vururdum. Hekimim deyir onun ziyanı yoxdu hamilelikde de istifade olunur.
Bu arada o axıntı ve qaşıntı üçün mene şam yazdı. 3 gece qoydum oynan da keçdi şükür. Heleki yoxdu.
TəmbəlRevanol olar o paraşok. Suya tökürsen su benövşeyi olur. Oynan yuyunmaq lazımdı diyesen. Mənə də demişdi hekimim. Ama ben yapmadım tabi üşendim
Flukanazol ya da flunol antibiotikdi o olmaz indi. Ama o 3 günlük şamı qoya bilersen gelmese bele. Prosta bilmirem onunçun hekim məsləhəti lazımdı yoxsa yox. Ama bu klotrimazol u gönül rahatlığıyla kullan. Qanatmaqdan danışmayee kabusdu kabusÇox şükür şad xəbər olasan səni. Ölürəm bayaqdan, hər ayda qanatmasam olmur eləbil
Qayıtmaz İnşallah. Krem amma 4 5 gün saxlıyır sonra bala qıcıq səbəbi olan kimi alıram başa. Qoy gəlsin bu adet, şamıda eliyəcəm, flukanazoluda. Dözə bilmirəm uje.
Qayıtmaz inşallah.Flukanazol ya da flunol antibiotikdi o olmaz indi. Ama o 3 günlük şamı qoya bilersen gelmese bele. Prosta bilmirem onunçun hekim məsləhəti lazımdı yoxsa yox. Ama bu klotrimazol u gönül rahatlığıyla kullan. Qanatmaqdan danışmayee kabusdu kabusyaxşıki qurtuldum görək ne qeder vaxt çekecek bu. İnanabilmirem ki alt paltarım tertemizdi
Canın bəla görməsin İn şə Allah, hə judi mənim də qismətim belədir. Yox quzum egzama ömürlük mənimlədir, allergik xəstəlikdir o səpir, qaşınma verir, sonra da o səpkilər partlayır, qabıq verir, o əməliyyat zadnan düzələn deyil. Bilirsən nəyə görə əlimdə xoş xassəli şiş əmələ gəlmişdi, ondan əməliyat olmuşam indi də.Caaaannn. Allah şefa versin. Doğurdanda senin sınağın bitmir. Allah böyük belalardan qorusun, dermansız derd vermesin inşallah
Canım egzamaya göre oldu? Niye emeliyat oldun ki?