Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yox ay qız menimki seher gedir axşam gelir. Axşam gelende silib qoyurdum yerine. 50defe aşağı düşürsə elbette silmerem delimiyim. Men de temizkar deyilem. Ama pinti de deyilem

Olmazda bi səfərdə normal söhbət eliyəsiz. Aytənçikidə başa düşmək lazımdı, yorğundu qız. Multikdə deyirdiye, davayte jit drujno)))
Day dime
Vallah başa düşürem. Normal dilnen de izah eliyirem çünki men kavga eliyende başqa cür eliyirem özü bilir. İndi onu başa düşürem heqiqeten de çox üstüne getmirem höcetleşmirem sadece uşağın mikrobu çıxır uşağa içim yanır

Heçnə olmaz İnşallah. Uşaq onsuzda özün ora bura sürtüp böyüyür, canı möhkəm olar əksinə Həm də Aytənin günahını almayalım, qız dalınca qaçır yəgin bütün günü. O mikrobu yolda tutub boğub öldürər

Günahını almıram Vallah, vecime olmasa heç fikir bildirmerem. Onunçun diyirem.
İnşallah heçne olmaz tezlikle keçer bu halleri, sapasağlam böyüyer inşallah Dadu.
Seninçün olsun

Judy_K can canım, əvvəlcə səni soruşum, necəsiniz ana bala, hər şey yolundadır İn şə Allah.
Mənə gəldikdə isə başım dərddən ayrılır ki, bir görüm ətrafda nə var nə yox. Sənə danışmışam bir iki dərdimi. Özümü acındırmıram nə də sızıldamıram, amma həqiqətən başım bəladan ayrılmır : ( nə isə Allah daşıya bilməyəcəyimiz yük verməsin İn şə Allah. Əlimdən əməliyat olmuşam, indi iş zad görə bilmirəm, bekarçılıqdan gəldim bura. Yoxsa belə vaxt olmur : ( uşağın dərsi, ev işi, o bu dərkən vaxt uçub gedir.

Azca oxudum buranı hamısın oxumağa həvəs olmadı, ucundan bucağından oxuduğum qədərinə cavab verim, hamiş qalmaq istəyən qızlar İn şə Allah Allah arzunuza çatdırsın Amin.
minik_prince Aytüş kız necəsən, nə var nə yox. Quzum bir az oxudum yazdıqlarını, amma dediyim kimi hamısın oxumağa həvsələm çatmadı. Quzum o uşağın elədikləri normal şeylərdi hamımızın bebişlərimiz eliyir, düzələcək, mənimki qazı açırdı, paraşok yemişdi, bir dəfə də peçi yandırıb xəbərim yox bir də gördüm evi çay iyi götürüb. Axtardım o yana bu yana o plitkanı istifadə etmirəm axı, nə isə bir də baxdım çaynik plitkanın üstündə bu da yandırıb, çaynik qaynıyır iy qalxır elə. Uşaqdır mən bir helə gözdən qoymaya qoymaya qaşnan göz arası eliyirdi. Böyüdükcə düzələcək, vaxtı var bacı

Caaaannn. Allah şefa versin. Doğurdanda senin sınağın bitmir. Allah böyük belalardan qorusun, dermansız derd vermesin inşallah
Canım egzamaya göre oldu? Niye emeliyat oldun ki?

Biz şükür Allaha yaxşıyıq herşey qaydasındadı böyüyürük yavaş yavaş

Bunları oxuduqca qorxuram. Allah saxlıyıre düzdü, ama ele olsun istemirem qorxuram baxa bilmerem birden deyirəm.

Salam qızlar, başlığı gördüm ki azərilər burda)) mənim sizin köməyə ehtiyacım var, aranızda sistit olan və ya olmuş olan , ondan qurtulmağı bacaranlar yazsın zəhmət olmasa, necə qurtulmusuz ondan?

Mən toydan 2 ay sonra oldum. Salam bu arada Qarğadalı saçağı dəmliyib içirdim sakitləşdirdi biraz, ağrılarımı yüngülləşdirdi. Amma mualicəni həkim elədi. Antibiotik içdim, həkim yazmışdı özbaşına olmaz. Keçdi onnanda.

Bunları oxuduqca qorxuram. Allah saxlıyıre düzdü, ama ele olsun istemirem qorxuram baxa bilmerem birden deyirəm.
Elə demə. İnsan hər vəziyətə uyğunlaşan varlıqdı. Birdə analıq instiktinin var olduğuna inanıram. O körpəni qucağına alan kimi dilini tapassanki nəyi necə eləmək lazımdı İnşallah.

Salam can xoş geldin. Hardasa her qız yaşayıb o durumu. Men sistit olanda, hamile deyilsem, ve ya aybaşı deyilsem, ayaqlarımı isti suya qoyurdum ve ütü ile eski ütüleyib vajinaya qoyurdum qızışdırırdı. 1-2 güne keçirdi. Sende ne derecededi? Neçe gündü eziyet çekirsen? Hansı yolları denemisen?

İnşallah. Yuxuda görürem ki uşaq doğulub ama men çetinlik çekirem. Bilmirem süd verim ya susuyub su verim ağlıyır niye ağladığını bilmirəm.

Mən olanda qaynanam dedi birdən hamilə olarsan heçnə eliyə bilmədim Saçaq içirdim ancaq. 2 gündə ağrıdan öldüm. Axrı aybaşı olanda həkim mualicə yazdı keçdi onnanda.
Təzə gəlin xəstəliyidi deyillər))))

Men birden hamile olaram deyib o qeder şeyi erteledim ki bu 4 ilde. İnanki hamile olanda hiss eliyeceksen. Vaxtınnan keçibsr tabiki yapma ama ovulasyon zamanıdısa yada aybaşın yeni bitmişse mence ede bilersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…