Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Saol canısı ❤ 5.aya gitdik çok şükür. Ezgicim nasıl?
Maşallah canım. Ezgicik de iyi teyzesi şükür sıcak buralar kafayı kaşıyo babası gelsin kazıtacam. Bi de salyalar ve ağzına hep bişiy araması dışında iyi çok şükür:)

Hee yarışma noldu takip edemedim.

Uziye getmek lazimdi elemi???mensden sonra ele???
Hee hekime getme. Men de konkret problem var deye gedirem. Sen uziynen ovi günlerini takıp et. Adet döngün neçe gündü? Esasen mensin 10uncu günü get ümumi follikullara baxsın veziyyete göre 2yada 4gün sonraya zada özü gün deyecekki gel böyümeyine baxaq. Sonra da 1defe çatlamagına baxmaq üçün gedersen. Eger normal böyüyüb çatlayırsa hekime getme hele. İlişki günlerini yumurtana göre özünde bilessen. Hetta istesen uzi eden hekimnen de soruşabilersen. Ama ginekoloqa qeti getme hele. Mende esas stresdendi mence. Birde emeliyyatın tesiri de olabiler. Hormonları verim görek nolur. Bir problem çıxmasa da en azından içim rahatlayar. Hem de dehşet saçım tökülür ona göre de şüoheleniremki belke hansısa hormonda problem var

Biz rayondayiq indi hekime uziye gede bilmirem indide karantindi deye gorek ne olacaq ‍♀ İnsAllah yaxsi olar canim senin ucunde

Ne qeder vaxtdı isteyirsiz? Bakıdasan? Hekimin kimdi? Ve indi hansı müeliceni götürürsen?
Normalda qorunmamışıq elə ən başından istiyirdik. Bakıdayam mualicədə götürməmişəm elə ciddi; uziyə düşürdüm arada. Zoba görə dərman atıram, polip götüzdürmüşəm. Belə. İndidə dərmannan stimulasiya eliyirik görək nə alınır.

Salam necəsən? Son vəziyət necə oldu

Salam Aleykum adaş)))) ilk once tebrik edirem sagsalamat inshAllah xeyirli xeberlerin davami gelsin inshAllah❤sonra qaldiki dufaston icmeyine o yadimda deyil ne qeder muddet icmishdim sen derman sohbetlerini mutleq hekiminle meslehetlesh

Bel çok riskli anim ya. Ben normal doğurdum ama epidural yaptırdım, az zorlasam ağrıyor mesela. Epidural ihtimalini de sor bence doktoruna.
Gercektenmi ben cok cok istemishdim ama gec soylemishim artik 8 parmakmi 8cm bilmiyorum dogrusu ne o zaman soyledim doktor artik gec dedi 5cmda vuruluyo dedi

Heee hecne etmek istemirem eslinde bu ay...olmasa gelen ay sadece yoxlanmaq ucun getmek istiyerem belkede qismet olacaq
Hele teze bashlamisansa hekime getme menden sene bir meslehet ozumde nece nefer qohumumda bu meslehetle hamile qalib hetta bacim yenice hamile qalib sizlere qismet inshAllah 10-20 ci gunler arasi hergun birliktelik bide ilishkiden sonra cimme duzdu adam bir qarip olur ama cimme hergun ilishki mutleqfi Sehlinam bilmirem sene demishem ya yox

Şəlalədə vardıye, qızı olmuşdu. O girmir amma deyəsən @HerSey_Guzel_Olucak
O benim padruqamwhatsappda yazishirig onla onunda qizi dadu kimi dehshetdi her defe yazir ayten bu qiz meni oldurur ogljn mecedi sorushurki belke bir teselli verem mende hamam desmali cixardib agliyiram

Dogum yaptimmi sen yaaaaa hic haberim olmadi tebrik ederimo bizim kizimiz cok cok op yerimizden

Ah kizlarkizlar Judy_K Nerminin yadinda olar kohnelerdendimenim prolaktin+zobum var prolaktinle hamile qala bilmezsen hecvaxt deyirdiler 2 hamilelik kecjrtmishem ilki zoba gore inkishafdan qalib sozum onda yox 1 ci hamilelikden sonra endikronoloq meni emerteye gonderdiki senin adenoman var ona gore bunlar 2 side oynuyur butun gunu sehv yadimda qalmayibsa 3 mml hipofiz adenomasi cixmishdi 6 ay -3 il muddetinde mualuceyle kecen veziyyetdeydi neyse men hamile qaldim mualjce zirt eletdirmedim indi dehsetli derecede bash agrilarim var bilmirem cox yoruluram cox bitkin dushurem ozumde hiss eliyiremki uje öluremde kankret ushagin en en pis vaxtlaridi diyerdim belkede her ushaga shamil etmek olmaz ondandi bash agrilarim ya yox kocamda diirki bashi yash firranirsan yatirsan ondandi mem ömur boyu bashi yash yatmisham

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…