Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım aynen. Anlıyormuşsun maşallah
Edebiyat okudum, Türk lehçelerini az çok bilirim mantar doğumda sıkıntı olabiliyor canım, son aylarda doktorun tavsiye ettiği bir fitille doğumdan önce kurtul derim. Tabii normal doğum düşünüyorsan.

Translate bile çeviremedi

Edebiyat okudum, Türk lehçelerini az çok bilirim mantar doğumda sıkıntı olabiliyor canım, son aylarda doktorun tavsiye ettiği bir fitille doğumdan önce kurtul derim. Tabii normal doğum düşünüyorsan.
Valla canım henüz normal mi sezaryen mi bilmiyoruz vakte yakın söyliycek doktorum. Söylediğin için sağol canım inşallah doktoruma söyliycem.

Hangisi sen ve bebek için hayırlısıysa o olsun canım
Belimde biraz sıkıntı var canım belim ameliyatlı. Doğumda sıkıntı olur mu olmaz mı henüz bilemediğimiz için doktor vakte yakın bir uzmana görünürsün sıkıntı görmezse normal doğum yapabilirsin dedi

Bel çok riskli anim ya. Ben normal doğurdum ama epidural yaptırdım, az zorlasam ağrıyor mesela. Epidural ihtimalini de sor bence doktoruna.

Hə yoxlat inşallah düzələn şeydi. Bugün həkimi hardan tapdın sən? İşləmir axı heçyer. Məndə gedəsiydim guya həkim dedi 1gün gəl. Qan analizu veressen? O hormonlara göre elə olur, yəgin hansısa oynuyub.

Bəs ona görə deyirdimdə, əziyət verirsiz özünüzə. Mən təzə gələndə sistit oldum dedilər hamiləlikdə olur, bi ara axşamlar qızdırmam qalxırdı, bir ay sinəm ağrıdı, nəbilime nələr. Hamiləlikdəndi deyirdilər həvəslənirdim sonra boş çıxanda ölürdüm. Ammaki fikir verməyəndə ən azı kırmızılar gələndə o qədər gərginlik keçirmirsən; əsəblərin pozulmur. Gözlədiyimiz əlamətlərin çoxuda adətən irəli həftələrdə olur. Qulağınız o qədər dolupki, yox yerdən tapıb çıxarırıq.

Yoxlanmışdın sən həkimdə?

Ehtiyatlı ol sən, bel riskdi. Yaxşı araşdır ondan sonra qərar ver. Cinsiyətinə baxmamısız?

Soğan suyun eliyən çoxdu deyillər xeyir eliyir. Ovulasiya vaxtın özün hiss eləmirsənsə test elə hə, ən azı vaxtını bilərsən. Ən asasıda rahat ol, türklər demiş takıntı eləmə. Bilmirəm demişəm ya yox həkim 1 il mualicə eləmədi məni. Hərdən uziyə düşürdüm yetişməyinə baxçaq üçün. Deyirdi ancaq ye iç gəz kef elə. Tez tez çıxın harasa gedin belə.
Mən amma hər şeyi ürəyimə salan bi tipəm, yox yerdən fikirləşəsi dərd tapıram özümə Axrı mualicəyə keçdik. İnşallah yaxşı olacaq pozma kefin

He duzduyox canim hele getmemiaem hekime ilk defeydi normal elaqe olurdu bu ay...belke gelen ay gederem olmasa

Aynen mende eleyem ye ic kef ele menlii deyil bir sey olan kimi fikirlesirem ancaq İnsAllah yaxsi olar bizde 6aydi evliyik əvvəl vaginizim var idi mende iyunda ondan qutardim canımı...ona gore deyirem ilk defedi bele 6ayliq evliyik...eslinde o qeder ust dusurlerki yenede 6ay olsada tezdi deyir hekimler

Yox axı xestexanalar işleyir. Yeqin senin hekimin bugün işlemeyib. Guya men getdim de noldu dedi get xestelen gelersen hee xestelenmeyin 2inci günü 8-9 hormonun analizini istedi. Yeqin gelen ay follikula da özü nezaret eder heç demedi neyden olabiler ele dediki analizin cvblarına baxıb bilecem

Sizdə heç 6 ayda olmuyubki. Hələbi siftəsin eliyin sora uşaqda olacaq

Ay ben başımı nerelere vuraaaaam boşuna 2 gün itirdime.
Hə folikul partlamırsa hormonlardandı. İnşallah yaxşı çıxar cavabın.

Canim hekime getmek ucun mensin 2ci gunu hormon analizi verib hazir getmek lazimdi??gelen ay olmasa mende gedib yoxlanacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…